Mach1 Digital Community

Geri Git   Mach1 Digital Community > Linux Tabanlı Uydu Alıcıları > Dikey - WeTek > Dikey WeTek-Play /OpenElecBox > WeTek ELEC > Wetek Libreelec
 

Forum içerisinde "Digiturk, D-Smart" gibi Yerli Platformları kapsayan, bunlarla ilgili "Kart paylaşım (Card Sharing), Iptv adresi , Key, Şifre, Dosya" içerikli her türlü açık alanda yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır ve talep durumunda resmi mercilere bilgileri verilebilecektir lütfen bu konularda kurallara uyalım.
** SERVER ÜYELİK SÜRELERİ BİTENLER KAPATILDI YENİLEMEK İÇİN ÖZEL MESAJ ATIN** Cccam Özel Pay Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...Üyeliklerini yenileyen ve yeni üyelere artık 2-3 farklı CCcam server verilmektedir..
** IPTV+ CCcam Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için** buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...
 
 
160929_wetekplay2_knowmore.gif

   

   

Eski 04-03-2017, 00:40   #1
volk99
Yeni Üye
 
volk99 kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kırşehir
Yaş: 47
Mesaj: 20
Üye No: 9657
Giriş: 17-03-2006

Uydu Alıcısı: Wetek play..Atlanta HD BOX ..Yasal NTV+ uydu alıcısı Sagemcom DI 174

Thanks: 14
Thanked 7 Times in 6 Posts
Varsayılan (Çözüldü) Wetek Libreelec Sinyal seviyesi ve kalitesi

Degerli Wetek ci arkadaşlar !!!Wetek Libreelec de sinyal seviyesi ve sinyal kalitesini görüntüleme imkanımız varmıdır acaba ? fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..
volk99 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-03-2017, 00:52   #2
crazyturk
Section Moderator
 
crazyturk kullanıcısının avatarı
 
Konum: Ankara
Yaş: 60
Mesaj: 2,108
Üye No: 153
Giriş: 01-11-2005

Uydu Alıcısı: WetekPlayer2 4K,Azbox HD Premium,Next Minix HD

Thanks: 1,205
Thanked 1,714 Times in 723 Posts
Varsayılan

Alıntı:
volk99 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Degerli Wetek ci arkadaşlar !!!Wetek Libreelec de sinyal seviyesi ve sinyal kalitesini görüntüleme imkanımız varmıdır acaba ? fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..
Var tabi.Altta verdiğim satırlardan uygun olan hangisi ise onu keymap.xml dosyası içine ekliyorsun ve cihazı reboot yapıyorsun.Kumanda üzerinden * tuşuna basınca ekrana gelir.Bu iki satırdan biri yazılacak.169 yazan satır kodi 16 diğeri kodi 17 ve 18 de kullanabilirsin.Keymap.xml dosaysı için daha detaylı bilgi alman için en alttaki linki incele.Hatta orada hazırlanmış olarak var.
<key id="169">playerprocessinfo</key>
<key id="61596">activatewindow(playerprocessinfo)</key>

Keymap.xml
http://www.mach1digital.com/mach1for...ghlight=keymap
________________________________________________________________________________
WETEKPLAYER 2,AZBOX Premium HD,-120 cm Ofset çanak-İNVERTO 0.2 LNB-USALS Motor
crazyturk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to crazyturk For This Useful Post:
volk99 (04-03-2017)
Eski 04-03-2017, 01:09   #3
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 41
Mesaj: 3,631
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 5,534
Thanked 4,037 Times in 1,811 Posts
Varsayılan

Sistem > PVR ve Canlı TV > Oynatım'daki Sinyal Kalitesini Göster ayarını açarak görebilirsin.
Yalnız sorunlara neden olduğu için kapalı olmasını tavsiye ediyorlar.



WP2'de durum bu.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
volk99 (04-03-2017)
Eski 04-03-2017, 17:32   #4
volk99
Yeni Üye
 
volk99 kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kırşehir
Yaş: 47
Mesaj: 20
Üye No: 9657
Giriş: 17-03-2006

Uydu Alıcısı: Wetek play..Atlanta HD BOX ..Yasal NTV+ uydu alıcısı Sagemcom DI 174

Thanks: 14
Thanked 7 Times in 6 Posts
Varsayılan

Teşekkür ederim ustalarım ilginizden dolayı ..
volk99 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to volk99 For This Useful Post:
ozkaradag (04-03-2017)
Eski 04-03-2017, 18:26   #5
byagli
Section Moderator
 
Konum: izmir
Yaş: 43
Mesaj: 542
Üye No: 42744
Giriş: 25-01-2007

Uydu Alıcısı: WP2 , KI PRO

Thanks: 838
Thanked 641 Times in 291 Posts
Varsayılan

Alıntı:
volk99 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Degerli Wetek ci arkadaşlar !!!Wetek Libreelec de sinyal seviyesi ve sinyal kalitesini görüntüleme imkanımız varmıdır acaba ? fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..
Kardeş yazını görünce sevindim açıkçası. Aramızda idin ama çekingen olup yazmıyordun bunu biliyorum. Bu soruyu soracak konuma geldiğine göre artık sende Elecçi oldun artık. Azminden dolayı kutluyorum..
byagli is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 3 Users Say Thank You to byagli For This Useful Post:
crazyturk (04-03-2017), ozkaradag (04-03-2017), volk99 (04-03-2017)
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Forumdaki Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz yok
Konularda cevap yazma yetkiniz yok
Eklenti yükleme yetkiniz yok
Kendi mesajlarınızı düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş



Saat 21:02.


Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.