Mach1 Digital Community

Geri Git   Mach1 Digital Community > Linux Tabanlı Uydu Alıcıları > Dikey - WeTek > Dikey WeTek-Play 2 4K > WeTeK Play 2 Android
 

Forum içerisinde "Digiturk, D-Smart" gibi Yerli Platformları kapsayan, bunlarla ilgili "Kart paylaşım (Card Sharing), Iptv adresi , Key, Şifre, Dosya" içerikli her türlü açık alanda yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır ve talep durumunda resmi mercilere bilgileri verilebilecektir lütfen bu konularda kurallara uyalım.
** SERVER ÜYELİK SÜRELERİ BİTENLER KAPATILDI YENİLEMEK İÇİN ÖZEL MESAJ ATIN** Cccam Özel Pay Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...Üyeliklerini yenileyen ve yeni üyelere artık 2-3 farklı CCcam server verilmektedir..
** IPTV+ CCcam Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için** buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...
 
 
160929_wetekplay2_knowmore.gif

   

   

Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 18-06-2017, 21:18   #1
asbest
WeTek Member
 
asbest kullanıcısının avatarı
 
Konum: Belcika
Yaş: 39
Mesaj: 221
Üye No: 130290
Giriş: 05-11-2015

Uydu Alıcısı: Wetek Play 2

Thanks: 376
Thanked 298 Times in 112 Posts
Varsayılan [ROM] [Marshmallow] Android TV v2.4.1

WARNING!!!
This is a Custom ROM,
it is not officially supported by WeTek nor Google.
If something bad happens, nor me nor WeTek is responsible and you will probably loose your warranty!

That being said, I've been running this without any problems and this box is very easy to unbrick.

Android TV for WeTek Play 2



Features:
Netflix available in the Play Store
Includes TvHeadend (WeTV is not supported)
Added back the telnet server
Added back the FTP server
Added back the HDMI-CEC language option to HDMI-CEC settings and disabled it by default
No more automatically switching to Korean
HD audio passthrough works correctly in apps like Netflix, Plex etc
DTS-HD is automatically downgraded to DTS if your AVR doesn't support it (except in Kodi)
Dolby Digital Plus is automatically downgraded to Dolby Digital if your AVR doesn't support it (except in Kodi)
This way, people can still enjoy Netflix in 5.1 without a supported AVR
Netflix 5.1 audio works through S/PDIF
Improved playback in Kodi and other apps that change the refresh rate
Don't do HDMI renegotiation everytime we switch channels on "Live Channels" or skip a video in SPMC wth Amcodec
Supports USB microphones
Voice search works with usb mic's and the Android TV remote app (Android, iOS)
WeTek Core Remote works out of the box, including the mic
Xiaomi Mix Box remote works out of the box, including the power button (mic doesn't work yet)
Sideload Launcher included
Power button at the bottom of the launcher
Can start apps on boot (go to "ROM Settings" in Settings)
Use Android TV accessory screen instead of the normal Android bluetooth screen when pairing a bluetooth device
X-plore replaces the default file manager of WeOS (Ugly but very functional. Go to settings and use the dark theme for a better look)
Remove AmLogic Movie Player app
This release is now aligned with the Hub ROM.

Note
Disable "Joystick Support" addon in Kodi for the back button to work.
This is a known issue of the current Kodi Krypton 17.1

Not working:
Google Cast (and probably never will)
Screenshots:
Pls... It's Android TV,
https://www.google.com/search?q=AndroidTV&tbm=isch
https://www.google.com/search?q=Andr...nnels&tbm=isch


Changelog:
v2.1
- Align with Hub ROM
- Updated to WeOS 3.1
- Fixed HEVC playback compared to WeOS 3.1
- Fixed HEVC skipping in Kodi when automatic refresh rate is enabled
- Improved refresh rate switching in apps like Kodi (it works better than ever)
- Added TvHeadend
- Fix /dev/ttyUSB permissions


Download: https://mega.nz/#F!5hIDxKqD!ydJgA5GoNg128SK8NLwg2A
Download the zip, put in an sdcard, go to recovery and flash it.
Dual boot will still work
First boot will take some time, do not worry

If you come from the stock ROM (or a V1.x of this ROM), make a factory reset in the recovery before flashing or you may have problems

Recommended: Android TV Remote app (Android, iOS)

Düzenleyen : asbest - Tarih : " 18-06-2017 " - Saat : 21:21
asbest is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 6 Users Say Thank You to asbest For This Useful Post:
byagli (18-06-2017), crazyturk (20-06-2017), enigma1 (18-06-2017), Mehmetkarahanlı (18-06-2017), ozkaradag (18-06-2017), Ressamm (18-06-2017)
Eski 18-06-2017, 22:06   #2
Ressamm
Section Moderator
 
Ressamm kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 2,873
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina 2adet

Thanks: 1,713
Thanked 2,328 Times in 1,101 Posts
Varsayılan

WARNING!!!
This is a Custom ROM,
it is not officially supported by WeTek nor Google.
If something bad happens, nor me nor WeTek is responsible and you will probably loose your warranty!

That being said, I've been running this without any problems and this box is very easy to unbrick.

Android TV for WeTek Play 2



Bütün sorumluluk yükleyene aittir

saygılar
Ressamm is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to Ressamm For This Useful Post:
Mehmetkarahanlı (21-06-2017)
Eski 18-06-2017, 22:17   #3
byagli
Section Moderator
 
Konum: izmir
Yaş: 43
Mesaj: 542
Üye No: 42744
Giriş: 25-01-2007

Uydu Alıcısı: WP2 , KI PRO

Thanks: 838
Thanked 641 Times in 291 Posts
Varsayılan

Ben yükledim sıkıntı yok. Tvheadend ile kanallar izleniyor. 42 dereceyi manuel olarak tarattım. Daha oscam kurmadım. Zip olarak kurmak gerekiyor. Tvheadend data klasörünü bulamadım. Android tarafında tvh kullanmak güzel bir duygu ama dosyaların yerleri farklı. biraz uğraşmak gerekiyor.
byagli is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 6 Users Say Thank You to byagli For This Useful Post:
durakb (19-06-2017), enigma1 (18-06-2017), Mehmetkarahanlı (18-06-2017), msevis (23-06-2017), ozkaradag (18-06-2017), Ressamm (18-06-2017)
Eski 18-06-2017, 22:54   #4
Ressamm
Section Moderator
 
Ressamm kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 2,873
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina 2adet

Thanks: 1,713
Thanked 2,328 Times in 1,101 Posts
Varsayılan

Ben başlangıçtaki ikaza göre yazdım tabiki isteyen kurabilir

saygılar
Ressamm is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to Ressamm For This Useful Post:
Mehmetkarahanlı (21-06-2017)
Eski 18-06-2017, 22:57   #5
m.s.1999
IpTv Member
 
Mesaj: 89
Üye No: 94597
Giriş: 29-11-2008

Uydu Alıcısı: next 2000 x cı plus

Thanks: 26
Thanked 19 Times in 13 Posts
Varsayılan

Tvh de görsel olarak kanal listesi geçişler ve Info barları nasıl.Birkac görsel paylaşabilir mı yükleyenler?
m.s.1999 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-06-2017, 23:07   #6
byagli
Section Moderator
 
Konum: izmir
Yaş: 43
Mesaj: 542
Üye No: 42744
Giriş: 25-01-2007

Uydu Alıcısı: WP2 , KI PRO

Thanks: 838
Thanked 641 Times in 291 Posts
Varsayılan

Herşeyi sıfırdan ayarlamak gerekiyor. Kanal geçişi libre ye gore daha hızlı geldi. Test yarıda kaldı. Yarın devam edebileceğim. Eklentiler ve ayarlar yarına kaldı. Yalnız şuna baktım. Tvh sürümü 4.3 tu. Yanı powervu ve tanberg açar.
byagli is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to byagli For This Useful Post:
ozkaradag (18-06-2017), Ressamm (18-06-2017)
Eski 18-06-2017, 23:25   #7
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 41
Mesaj: 3,667
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 5,706
Thanked 4,090 Times in 1,837 Posts
Varsayılan

Yanlış anlamadığıysam içindeki KODI'de de PVR TVH Client kurulup Live TV aktif oluyormuş.

TVH olması çok büyük avantaj, tabii kullananlar için.

Hayırlı uğurlu olsun.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
Mehmetkarahanlı (21-06-2017), Ressamm (18-06-2017)
Eski 18-06-2017, 23:38   #8
byagli
Section Moderator
 
Konum: izmir
Yaş: 43
Mesaj: 542
Üye No: 42744
Giriş: 25-01-2007

Uydu Alıcısı: WP2 , KI PRO

Thanks: 838
Thanked 641 Times in 291 Posts
Varsayılan

Tvh client kurulu zaten. Aktif ediyorsunuz o kadar. Libredeki gibi wp2:9981 ip si arayüzden kanal taraması yapılıyor. Ftp ile baglandim. B Ama kodi klasörü ve useraddons klasörünü bulamadim. Orda bir yerlerde idi ama bulamadim. Şimdi cihazin yanında değilim. Yarın bulacağım inşallah.
byagli is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to byagli For This Useful Post:
Ressamm (18-06-2017)
Eski 19-06-2017, 00:15   #9
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 41
Mesaj: 3,667
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 5,706
Thanked 4,090 Times in 1,837 Posts
Varsayılan

/data/.hts/tvheadend klasöründe.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 3 Users Say Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
byagli (19-06-2017), Mehmetkarahanlı (21-06-2017), Ressamm (19-06-2017)
Eski 19-06-2017, 01:51   #10
kralex
Section Moderator
 
Yaş: 31
Mesaj: 230
Üye No: 8838
Giriş: 09-03-2006


Thanks: 161
Thanked 381 Times in 136 Posts
Varsayılan

Bu sd kart imajı mı? Yoksa flash imajımı. Telefondayım dosyayı göremedim. Yüklemeye ve uğraşmaya değer bişey mi abiler?
kralex is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Forumdaki Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz yok
Konularda cevap yazma yetkiniz yok
Eklenti yükleme yetkiniz yok
Kendi mesajlarınızı düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş



Saat 10:27.


Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.