Mach1 Digital Community

Geri Git   Mach1 Digital Community > Linux Tabanlı Uydu Alıcıları > Dikey - WeTek > Dikey WeTek-Play /OpenElecBox > WeTek ELEC
 

Forum içerisinde "Digiturk, D-Smart" gibi Yerli Platformları kapsayan, bunlarla ilgili "Kart paylaşım (Card Sharing), Iptv adresi , Key, Şifre, Dosya" içerikli her türlü açık alanda yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır ve talep durumunda resmi mercilere bilgileri verilebilecektir lütfen bu konularda kurallara uyalım.
** SERVER ÜYELİK SÜRELERİ BİTENLER KAPATILDI YENİLEMEK İÇİN ÖZEL MESAJ ATIN** Cccam Özel Pay Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...Üyeliklerini yenileyen ve yeni üyelere artık 2 farklı CCcam server verilmektedir..
** IPTV+ CCcam Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için** buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...
 
 
160929_wetekplay2_knowmore.gif

   

   

Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 12-12-2015, 02:29   #11
mach1
Forum Leader
 
mach1 kullanıcısının avatarı
 
Konum: İstanbul Avrupa
Mesaj: 52,447
Üye No: 1
Giriş: 31-10-2005

Uydu Alıcısı: Machina 3D Vu+ Duo2 WeTek-Play Gigablue Quad Plus/X1

Kart Paylaşımı: CCcam-Newcamd
Thanks: 1,363
Thanked 8,054 Times in 5,560 Posts
Varsayılan

Donmalarda sinyal gidiyorsa sıfırlıyorsa donabilir ham pb imageda denk gelmedim hiç bu kanallarda ama oluyor diyen yabancılarda var wetek forumda ..
________________________________________________________________________________
Sorularınızı forumda ilgili cihaz ve hangi konuda ise o bölümlerde yazıp sorun arkadaşlar özel mesajlarda teknik konular sorular sormayın lütfen açık alanda sorunki herkes yanıtlayabilsin daha çok paylaşım olsun başkalarıda aynı soruyu soracak faydalanabilsin..

WeTekPlay2 -Next Machina 3D 2000 HD Minix Vu+ Ultimo- WeTekPlay -WeTekCore4K Gigablue X1- Gigablue Quad Plus ....

CCcam Serverda 39 ile 30 batı arasındaki birçok uyduda 39d-23.5d-19d-16d-13d-5d-1b-30b vs yabancı paket kanalları bulunmaktadır....

CCcam pay servera Üye olmak için sadece bana özel mesaj atıp bilgileri öğrenebilirsiniz


http://www.mach1digital.com/mach1for...p?do=newpm&u=1
IPTV server desteği için forumda iptv bölümündeki arkadaşlara bakın bana pm atmayın

http://www.mach1digital.com/mach1for...ewpost&t=71472


WeTek Depo
http://wetektr.com/WeTek/index.php
WeTek E2 Depo
http://wetektr.com/WeTek/index.php?d=Enigma2


Next Yazılımları için
www.nextyazilim.com
www.nextservis.com
mach1 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-12-2015, 03:19   #12
crazyturk
Section Moderator
 
crazyturk kullanıcısının avatarı
 
Konum: Ankara
Yaş: 60
Mesaj: 2,108
Üye No: 153
Giriş: 01-11-2005

Uydu Alıcısı: WetekPlayer2 4K,Azbox HD Premium,Next Minix HD

Thanks: 1,205
Thanked 1,719 Times in 723 Posts
Varsayılan

E2 de sinyalin gittiği infobarda görünüyor ama openelecde web arayüzünde status da hiç sinyalde değişiklik olmuyor.
________________________________________________________________________________
WETEKPLAYER 2,AZBOX Premium HD,-120 cm Ofset çanak-İNVERTO 0.2 LNB-USALS Motor
crazyturk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-12-2015, 08:20   #13
enigma98
Informant
 
enigma98 kullanıcısının avatarı
 
Konum: istanbul
Yaş: 39
Mesaj: 1,266
Üye No: 5385
Giriş: 15-01-2006

Uydu Alıcısı: wetek play 1 - K1 plus

Thanks: 839
Thanked 730 Times in 386 Posts
Varsayılan

open atv dede vardı aynı sorun bakalım bugün pb yükleyeceğim sorun olursa tekrar yazarım
enigma98 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-12-2015, 11:12   #14
isson
IpTv Member
 
Mesaj: 105
Üye No: 235
Giriş: 02-11-2005

Uydu Alıcısı: WeTek.play

Thanks: 110
Thanked 27 Times in 16 Posts
Varsayılan

@crazyturk buradaki PBnigma'yı denediniz mi?
isson is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-12-2015, 16:13   #15
crazyturk
Section Moderator
 
crazyturk kullanıcısının avatarı
 
Konum: Ankara
Yaş: 60
Mesaj: 2,108
Üye No: 153
Giriş: 01-11-2005

Uydu Alıcısı: WetekPlayer2 4K,Azbox HD Premium,Next Minix HD

Thanks: 1,205
Thanked 1,719 Times in 723 Posts
Varsayılan

Şu an üzerindeki imaj o.
________________________________________________________________________________
WETEKPLAYER 2,AZBOX Premium HD,-120 cm Ofset çanak-İNVERTO 0.2 LNB-USALS Motor
crazyturk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-12-2015, 16:20   #16
pro_dufa
WeTek Member
 
pro_dufa kullanıcısının avatarı
 
Yaş: 39
Mesaj: 217
Üye No: 9832
Giriş: 18-03-2006


Thanks: 87
Thanked 113 Times in 62 Posts
Varsayılan

Sd karttan olma olasılığı yüksek. Bende de ilk baslarda vardı. Sd kartı Samsung evo 16 class 10 aldım ve son bir aydır yazılımsal olan Show ve ht bile akıcı


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
pro_dufa is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-12-2015, 16:44   #17
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 41
Mesaj: 3,685
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 5,875
Thanked 4,115 Times in 1,848 Posts
Varsayılan

Sanki akış seyredilirken diske yazılıyormuş da disk tekliyormuş gibi geliyor.

E2 bilmiyorum da OpenELEC'te her kanalda mı oluyor?

Ayrıca bunun stuttering dediğimiz sorunla da alakası yok.

Bir de timeshift açık mı?

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-12-2015, 03:29   #18
crazyturk
Section Moderator
 
crazyturk kullanıcısının avatarı
 
Konum: Ankara
Yaş: 60
Mesaj: 2,108
Üye No: 153
Giriş: 01-11-2005

Uydu Alıcısı: WetekPlayer2 4K,Azbox HD Premium,Next Minix HD

Thanks: 1,205
Thanked 1,719 Times in 723 Posts
Varsayılan

Üstat bugün yeni (4.1.1216 ve 4.1.1221) TVH da uyduları sil baştan yeniden tarattım.Şu an 5-6 saatir herhangi bir takılma olmadı.Şimdilik sorunsuz çalışıyor.Özellikle Aspor HD de denedim.Astra uydusundaki HD lerde yapmıyordu onun için kafama takıldı bugün yeniden tarattım ve şimdilik başarılı.İnşallah bir daha olmaz.Hepinize ilginizden dolayı teşekkür edrim.
Not:E2 de daha bakmadım.
________________________________________________________________________________
WETEKPLAYER 2,AZBOX Premium HD,-120 cm Ofset çanak-İNVERTO 0.2 LNB-USALS Motor
crazyturk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to crazyturk For This Useful Post:
ozkaradag (13-12-2015)
Eski 13-12-2015, 14:57   #19
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 41
Mesaj: 3,685
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 5,875
Thanked 4,115 Times in 1,848 Posts
Varsayılan

Alıntı:
crazyturk tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Üstat bugün yeni (4.1.1216 ve 4.1.1221) TVH da uyduları sil baştan yeniden tarattım.Şu an 5-6 saatir herhangi bir takılma olmadı.Şimdilik sorunsuz çalışıyor.Özellikle Aspor HD de denedim.Astra uydusundaki HD lerde yapmıyordu onun için kafama takıldı bugün yeniden tarattım ve şimdilik başarılı.İnşallah bir daha olmaz.Hepinize ilginizden dolayı teşekkür edrim.
Not:E2 de daha bakmadım.
Güzellll.

Bak bu dediğin E2'deki donmalar için de bir büyük fikir olabilir.

Mach1, Ben, Produfa kendimiz tarattığımız için belki donmaları görmüyoruz.

Sorun hazır liste atıp kullanmak da olabilir, o liste başka marka model bir cihazdan alınmışsa özellikle.

Bunu araştıralım dostlar.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-12-2015, 15:26   #20
crazyturk
Section Moderator
 
crazyturk kullanıcısının avatarı
 
Konum: Ankara
Yaş: 60
Mesaj: 2,108
Üye No: 153
Giriş: 01-11-2005

Uydu Alıcısı: WetekPlayer2 4K,Azbox HD Premium,Next Minix HD

Thanks: 1,205
Thanked 1,719 Times in 723 Posts
Varsayılan

Listeler hep kendi listem.Hiç başkasının listesini kullanmadım.İlk tarattığım listelerin üzerine hazırladım.Yalnız E2 ve Droid de öyle değil Azbox ve Vuduo üzerinde kendim taratıp hazırladığım liste. OpeElecde cihazı ilk aldığımda hazırlanan ve üzerinde güncelleme yaptığımdı.
________________________________________________________________________________
WETEKPLAYER 2,AZBOX Premium HD,-120 cm Ofset çanak-İNVERTO 0.2 LNB-USALS Motor
crazyturk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to crazyturk For This Useful Post:
ozkaradag (13-12-2015)
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Forumdaki Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz yok
Konularda cevap yazma yetkiniz yok
Eklenti yükleme yetkiniz yok
Kendi mesajlarınızı düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş



Saat 05:07.


Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.