Mach1 Digital Community

Geri Git   Mach1 Digital Community > Dijital Uydu Alıcıları (Receiver) > Next & NextStar HD (High Definition) Uydu Alıcıları > Next Machina 3D > Next 2000 HD & INTERNET MACHINA
 

Forum içerisinde "Digiturk, D-Smart" gibi Yerli Platformları kapsayan, bunlarla ilgili "Kart paylaşım (Card Sharing), Iptv adresi , Key, Şifre, Dosya" içerikli her türlü açık alanda yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır ve talep durumunda resmi mercilere bilgileri verilebilecektir lütfen bu konularda kurallara uyalım.
** SERVER ÜYELİK SÜRELERİ BİTENLER KAPATILDI YENİLEMEK İÇİN ÖZEL MESAJ ATIN** Cccam Özel Pay Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...Üyeliklerini yenileyen ve yeni üyelere artık 2-3 farklı CCcam server verilmektedir..
** IPTV+ CCcam Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için** buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...
 
 
160929_wetekplay2_knowmore.gif

   

   

Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 18-04-2017, 20:41   #1
vitamin
Katılımcı Üye
 
vitamin kullanıcısının avatarı
 
Konum: İZMİR / YEŞİLDERE
Yaş: 38
Mesaj: 470
Üye No: 1928
Giriş: 25-11-2005

Uydu Alıcısı: Next 2000 HD Minix Internet Machina

Thanks: 144
Thanked 10 Times in 10 Posts
Varsayılan LG 40MB27HM 40"102 Full HD

merhaba LG 40MB27HM 40"102 Full HD monitor tv kullanıyorum 2 aydır 2 defa bir olay ile karşılaştım uydu alıcım Next 2000 hd machına

1- menüde uydu taramaya hazırlanırlen görüntü 2 sn gitti siyah olup menü geri geldi.

2- normal hd bir kanal izlerken birden bire 2 sn siyah ekran olup yayın yine devam etti.

bu sorunu sizce neden yaşamış olabilirim

yazılım son sürümde şuanda
________________________________________________________________________________
IYIYE DEGIL,EN IYIYE SAHIP OLMAK ICIN
vitamin is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-05-2017, 13:32   #2
zetabyte
Üye
 
Yaş: 34
Mesaj: 68
Üye No: 133534
Giriş: 29-10-2016

Uydu Alıcısı: Next YE-2000 HD CX

Thanks: 22
Thanked 23 Times in 15 Posts
Varsayılan

Alıntı:
vitamin tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
merhaba LG 40MB27HM 40"102 Full HD monitor tv kullanıyorum 2 aydır 2 defa bir olay ile karşılaştım uydu alıcım Next 2000 hd machına

1- menüde uydu taramaya hazırlanırlen görüntü 2 sn gitti siyah olup menü geri geldi.

2- normal hd bir kanal izlerken birden bire 2 sn siyah ekran olup yayın yine devam etti.

bu sorunu sizce neden yaşamış olabilirim

yazılım son sürümde şuanda
Kullandığınız HDMI kablodan kaynaklı olabilir. Kalitesiz kablolar, aktarımda sorunlar çıkarabilir.
zetabyte is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-05-2017, 02:53   #3
vitamin
Katılımcı Üye
 
vitamin kullanıcısının avatarı
 
Konum: İZMİR / YEŞİLDERE
Yaş: 38
Mesaj: 470
Üye No: 1928
Giriş: 25-11-2005

Uydu Alıcısı: Next 2000 HD Minix Internet Machina

Thanks: 144
Thanked 10 Times in 10 Posts
Varsayılan

Alıntı:
zetabyte tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Kullandığınız HDMI kablodan kaynaklı olabilir. Kalitesiz kablolar, aktarımda sorunlar çıkarabilir.
merhaba next 2000 hd internet machine ait kutudan çıkan kablosunu kullanıyorum
________________________________________________________________________________
IYIYE DEGIL,EN IYIYE SAHIP OLMAK ICIN
vitamin is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to vitamin For This Useful Post:
bülent56 (05-06-2017)
Eski 20-05-2017, 10:01   #4
deiztop
V.I.P
 
deiztop kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 164
Üye No: 34169
Giriş: 01-11-2006

Uydu Alıcısı: MACHİNA3D..19500..amigo...2m motorlu çanak..3 sabit çanak

Thanks: 0
Thanked 16 Times in 7 Posts
Varsayılan

yinede bi değiştirip deneyin..birde çözünürlüğü 720 ye düşürüp bi deneyin bakalım...
deiztop is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to deiztop For This Useful Post:
vitamin (25-05-2017)
Eski 02-06-2017, 15:52   #5
zetabyte
Üye
 
Yaş: 34
Mesaj: 68
Üye No: 133534
Giriş: 29-10-2016

Uydu Alıcısı: Next YE-2000 HD CX

Thanks: 22
Thanked 23 Times in 15 Posts
Varsayılan

Çanak anten ayarınızı iyi yapın. Maksimum sinyal almak lazım. Türksat için 12423-Hor-30000 frekansını kullanın. Bu frekanstan iyi sinyal geliyorsa anten iyi ayarlı demektir.

Antenin ince ayarının yapılması, LNB'nin kalitesi, RG6-U6 bakır kablo kullanmak ve HDMI kablonun kalitesi önemli.
zetabyte is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-06-2017, 16:47   #6
vitamin
Katılımcı Üye
 
vitamin kullanıcısının avatarı
 
Konum: İZMİR / YEŞİLDERE
Yaş: 38
Mesaj: 470
Üye No: 1928
Giriş: 25-11-2005

Uydu Alıcısı: Next 2000 HD Minix Internet Machina

Thanks: 144
Thanked 10 Times in 10 Posts
Varsayılan

fox tv de hd de 1 sn görüntü donup yayın devam ediyor
________________________________________________________________________________
IYIYE DEGIL,EN IYIYE SAHIP OLMAK ICIN
vitamin is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-06-2017, 23:43   #7
bülent56
Section Moderator
 
bülent56 kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 1,866
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-wetek play1-Next Pandora HD-Next YE 2000 HD İnternet Machina

Kart Paylaşımı: Hayır
Thanks: 895
Thanked 443 Times in 284 Posts
Varsayılan

Alıntı:
vitamin tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
merhaba next 2000 hd internet machine ait kutudan çıkan kablosunu kullanıyorum
kutudan çıkan kablo zayıf kalıyor kablonu değiştir çanak ayarlarınıda kontrol et
bağlantılarında şaseleme varsa sorun çıkar yani ortadaki bakır kabloya dışındaki ince
kablo veya tellerin değmemesi lazım F konnektörün ortasıdan sadece kalın olan bakır
kablo çıkacak LNB ve Receıver bağlantıları kontrol edersen

saygılar
bülent56 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to bülent56 For This Useful Post:
vitamin (06-06-2017)
Eski 06-06-2017, 16:24   #8
vitamin
Katılımcı Üye
 
vitamin kullanıcısının avatarı
 
Konum: İZMİR / YEŞİLDERE
Yaş: 38
Mesaj: 470
Üye No: 1928
Giriş: 25-11-2005

Uydu Alıcısı: Next 2000 HD Minix Internet Machina

Thanks: 144
Thanked 10 Times in 10 Posts
Varsayılan

Alıntı:
bülent56 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
kutudan çıkan kablo zayıf kalıyor kablonu değiştir çanak ayarlarınıda kontrol et
bağlantılarında şaseleme varsa sorun çıkar yani ortadaki bakır kabloya dışındaki ince
kablo veya tellerin değmemesi lazım F konnektörün ortasıdan sadece kalın olan bakır
kablo çıkacak LNB ve Receıver bağlantıları kontrol edersen

saygılar
tavsiye edebileceğiniz hdmi kablo varmı
________________________________________________________________________________
IYIYE DEGIL,EN IYIYE SAHIP OLMAK ICIN
vitamin is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-06-2017, 21:09   #9
bülent56
Section Moderator
 
bülent56 kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 1,866
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-wetek play1-Next Pandora HD-Next YE 2000 HD İnternet Machina

Kart Paylaşımı: Hayır
Thanks: 895
Thanked 443 Times in 284 Posts
Varsayılan

Alıntı:
vitamin tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
tavsiye edebileceğiniz hdmi kablo varmı
benim tavsiye edebileceğim bir marka yok ama burada http://www.mach1digital.com/mach1for...ad.php?t=72869 arkadaşlar paylaşmışlar ben vatana gittim 30tl civarında 1.8 mt 1.4 bir kablo aldım bendede ses sorunu vardı kabloyu değiştirdim düzeldi alacağın kablo 1.4 veya 2.0 eternet destekli kablo alırsan kabloyu çok uzun almana gerek yok 1.5mt1.8mt veya3mt olabilir linki bir incele elektronik AVMlerine internetten bak fikir edin ona göre al

saygılar
bülent56 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to bülent56 For This Useful Post:
vitamin (19-06-2017)
Eski 19-06-2017, 00:41   #10
vitamin
Katılımcı Üye
 
vitamin kullanıcısının avatarı
 
Konum: İZMİR / YEŞİLDERE
Yaş: 38
Mesaj: 470
Üye No: 1928
Giriş: 25-11-2005

Uydu Alıcısı: Next 2000 HD Minix Internet Machina

Thanks: 144
Thanked 10 Times in 10 Posts
Varsayılan

Alıntı:
bülent56 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
benim tavsiye edebileceğim bir marka yok ama burada http://www.mach1digital.com/mach1for...ad.php?t=72869 arkadaşlar paylaşmışlar ben vatana gittim 30tl civarında 1.8 mt 1.4 bir kablo aldım bendede ses sorunu vardı kabloyu değiştirdim düzeldi alacağın kablo 1.4 veya 2.0 eternet destekli kablo alırsan kabloyu çok uzun almana gerek yok 1.5mt1.8mt veya3mt olabilir linki bir incele elektronik AVMlerine internetten bak fikir edin ona göre al

saygılar
http://www.hepsiburada.com/philips-s...t-lcd-20160530 bu iyimi usta
________________________________________________________________________________
IYIYE DEGIL,EN IYIYE SAHIP OLMAK ICIN
vitamin is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Forumdaki Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz yok
Konularda cevap yazma yetkiniz yok
Eklenti yükleme yetkiniz yok
Kendi mesajlarınızı düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş



Saat 19:51.


Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.