Mach1 Digital Community

Geri Git   Mach1 Digital Community > Linux Tabanlı Uydu Alıcıları > Dikey - WeTek > Dikey WeTek-Play 2 4K > Wetek Play 2 ELEC
 

Forum içerisinde "Digiturk, D-Smart" gibi Yerli Platformları kapsayan, bunlarla ilgili "Kart paylaşım (Card Sharing), Iptv adresi , Key, Şifre, Dosya" içerikli her türlü açık alanda yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır ve talep durumunda resmi mercilere bilgileri verilebilecektir lütfen bu konularda kurallara uyalım.
** SERVER ÜYELİK SÜRELERİ BİTENLER KAPATILDI YENİLEMEK İÇİN ÖZEL MESAJ ATIN** Cccam Özel Pay Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...Üyeliklerini yenileyen ve yeni üyelere artık 2-3 farklı CCcam server verilmektedir..
** IPTV+ CCcam Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için** buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...
 
 
160929_wetekplay2_knowmore.gif

   

   

Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 22-02-2017, 09:54   #1
asbest
WeTek Member
 
asbest kullanıcısının avatarı
 
Konum: Belcika
Yaş: 38
Mesaj: 215
Üye No: 130290
Giriş: 05-11-2015

Uydu Alıcısı: Wetek Play 2

Thanks: 356
Thanked 292 Times in 109 Posts
Varsayılan WeTek Play2 LibreELEC (Krypton) v8.0.1

LibreELEC (Krypton) 8.0.0 has arrived after a long gestation period encompassing 10x official alpha and 3x beta releases in addition to 200+ nightly milhouse builds. Based upon Kodi v17.0, our 8.0.0 release contains many small refinements to our user experience and a complete overhaul of the underlying OS core to enhance stability and extend hardware support. For a description of new features and changes in Kodi please read the official Kodi v17.0 release notice.

Changes since 7.95.3 include:

Fix for TVheadend issues in the WeTek Play 2 DVB driver
Fix for interactive governor causing slowdown issues on the WeTek Core
Fix for missing Bluetooth “connect and trust” option when pairing
Fix for missing ir-keytable streamzap support after recent changes
Updates to refine lirc repeat timing changes
Update WeTek Play 2 remote keymap to expose more buttons
Updates to linux-amlogic 3.10 (arm) and 3.14 (aarch64) kernels
Add hexdump busybox applet needed for Odroid_C2 overclocking

http://releases.libreelec.tv/LibreEL...4-8.0.0.img.gz

http://releases.libreelec.tv/LibreEL...ch64-8.0.0.zip (nand)

http://releases.libreelec.tv/LibreEL...ch64-8.0.0.tar
asbest is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 7 Users Say Thank You to asbest For This Useful Post:
birali (22-02-2017), byagli (22-02-2017), crazyturk (22-02-2017), kralex (25-02-2017), mahoni79 (22-02-2017), ozkaradag (22-02-2017), simplymessert (22-02-2017)
Eski 22-02-2017, 13:07   #2
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 40
Mesaj: 3,332
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 4,458
Thanked 3,424 Times in 1,556 Posts
Varsayılan

Hayırlı uğurlu olsun.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-02-2017, 14:35   #3
crazyturk
Section Moderator
 
crazyturk kullanıcısının avatarı
 
Konum: Ankara
Yaş: 59
Mesaj: 1,862
Üye No: 153
Giriş: 01-11-2005

Uydu Alıcısı: WetekPlayer2 4K,Azbox HD Premium,Next Minix HD

Thanks: 876
Thanked 1,031 Times in 499 Posts
Varsayılan

Emulu oscam yine tırt...
________________________________________________________________________________
WETEKPLAYER 2,AZBOX Premium HD,-120 cm Ofset çanak-İNVERTO 0.2 LNB-USALS Motor
crazyturk is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to crazyturk For This Useful Post:
ozkaradag (22-02-2017)
Eski 22-02-2017, 15:48   #4
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 40
Mesaj: 3,332
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 4,458
Thanked 3,424 Times in 1,556 Posts
Varsayılan

Aarch64 derlemesi lazım.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-02-2017, 21:02   #5
simplymessert
WeTek Member
 
Mesaj: 565
Üye No: 130223
Giriş: 26-10-2015


Thanks: 215
Thanked 122 Times in 83 Posts
Varsayılan

Nanda ateşledim süper çalışıyor.
simplymessert is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to simplymessert For This Useful Post:
ozkaradag (22-02-2017)
Eski 04-03-2017, 11:03   #6
simplymessert
WeTek Member
 
Mesaj: 565
Üye No: 130223
Giriş: 26-10-2015


Thanks: 215
Thanked 122 Times in 83 Posts
Varsayılan

Trt4k donuk donuk, hd kanallar arada mozaiklenerek gösteriyor türksat uydusunda sizde oluyor mu arkadaşlar. Tvh depodan kurdum.
simplymessert is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-03-2017, 12:30   #7
bülent56
Section Moderator
 
bülent56 kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 1,916
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina

Kart Paylaşımı: Hayır
Thanks: 1,010
Thanked 487 Times in 310 Posts
Varsayılan

Alıntı:
simplymessert tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Trt4k donuk donuk, hd kanallar arada mozaiklenerek gösteriyor türksat uydusunda sizde oluyor mu arkadaşlar. Tvh depodan kurdum.
evet yazılımsal olarak sorun var bendede mozaiklenme oluyor

saygılar
bülent56 is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to bülent56 For This Useful Post:
simplymessert (04-03-2017)
Eski 04-03-2017, 13:05   #8
simplymessert
WeTek Member
 
Mesaj: 565
Üye No: 130223
Giriş: 26-10-2015


Thanks: 215
Thanked 122 Times in 83 Posts
Varsayılan

Alıntı:
bülent56 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
evet yazılımsal olarak sorun var bendede mozaiklenme oluyor

saygılar
İnşallah düzeltirler güncelleme ile
simplymessert is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-03-2017, 13:46   #9
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 40
Mesaj: 3,332
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 4,458
Thanked 3,424 Times in 1,556 Posts
Varsayılan

Kendi repodakini kullanın, ben de bir sorun yok.
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-03-2017, 18:26   #10
simplymessert
WeTek Member
 
Mesaj: 565
Üye No: 130223
Giriş: 26-10-2015


Thanks: 215
Thanked 122 Times in 83 Posts
Varsayılan

Alıntı:
ozkaradag tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Kendi repodakini kullanın, ben de bir sorun yok.
Libreelec repodan kurdum ben de
simplymessert is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Forumdaki Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz yok
Konularda cevap yazma yetkiniz yok
Eklenti yükleme yetkiniz yok
Kendi mesajlarınızı düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş



Saat 04:42.


Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.