öncelikle cevaplar için teşekkürler.
sayın byagli inanın birazcık anlayabilsem en basitinden olayın mantığını çözebilsem tp ayarınada zamanla girerim.ama inanın 15 yıldır çeşitli cihazlar kullandım ama bunun kadar karışık bir sistem görmedim.okumadığım mesaj izlemediğim dikey wetek videosu kalmadı 3 gündür ama yok daha hiç birşey anlamadım desem yeridir.en basitinden yaptığım ayarların doğru olup olmadığını en azından bir uyarı veya sinyal göstergesi olmadan nasıl anlayabiliriz ?
sayın bülent56 bendeki cihaz wetek değil kii android uydu alıcısı ve bu cihazlara libreelec yazılımı yüklenirken ayrı olarak kii için dtb.img dosyası yükleniyor.şimdi sizin verdiğiniz videodaki gibi güncelleme yapacak olursam sıkıntı olur mu?
dediğim gibi dostlar libreelece çok uzağım TVHeadend ile ise aynı galakside bile değilim

aslında amacım çok basit elimdeki kii uydu alıcısı ile stabil olarak elimdeki serveri çalıştıracak ve powervu kanallarını açabilecek bir sistem ve kodi üzerinden xorvod seyredebilsem benim için yeterli.tekrar teşekkür ederim cevaplar için.malum bu saatler hanımların elinde televizyon ama 1-2 saat sonra ikinizin de önerilerini deneyeceğim.iyi akşamlar.saygılar..