Mach1 Digital Community

Geri Git   Mach1 Digital Community > Linux Tabanlı Uydu Alıcıları > Dikey - WeTek > Dikey WeTek-Play /OpenElecBox > WeTek Android
 

Forum içerisinde "Digiturk, D-Smart" gibi Yerli Platformları kapsayan, bunlarla ilgili "Kart paylaşım (Card Sharing), Iptv adresi , Key, Şifre, Dosya" içerikli her türlü açık alanda yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır ve talep durumunda resmi mercilere bilgileri verilebilecektir lütfen bu konularda kurallara uyalım.
** SERVER ÜYELİK SÜRELERİ BİTENLER KAPATILDI YENİLEMEK İÇİN ÖZEL MESAJ ATIN** Cccam Özel Pay Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...Üyeliklerini yenileyen ve yeni üyelere artık 2 farklı CCcam server verilmektedir..
** IPTV+ CCcam Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için** buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...
 
 

   

   

Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 12-08-2016, 09:45   #61
hasan0058
Üye
 
Mesaj: 51
Üye No: 131547
Giriş: 01-03-2016

Uydu Alıcısı: Wetek Play

Thanks: 4
Thanked 19 Times in 13 Posts
Varsayılan

bende sadece droid de değil enigma2 dede aynı şeyi yapıyor TRT var başka kanallarda sinyal yok.
Cihaz hepsidijital den alınma garantiden tamir için nereye göndermeliyim bilen varsa yardım. yada nasıl çözerim.
hasan0058 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-08-2016, 10:19   #62
Ressamm
Section Moderator
 
Ressamm kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 3,799
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina Magicsee C400 Plus

Thanks: 2,051
Thanked 4,832 Times in 1,961 Posts
Varsayılan

Alıntı:
hasan0058 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
bende sadece droid de değil enigma2 dede aynı şeyi yapıyor TRT var başka kanallarda sinyal yok.
Cihaz hepsidijital den alınma garantiden tamir için nereye göndermeliyim bilen varsa yardım. yada nasıl çözerim.
Hepsi digital firmasıda cihazları Dikey iletişim elektronikten alıyor bence aldığın yerle konuş ona göre hareket et Türkiye Distrübütörü Dikey iletişim Elkrtonik garanti kapsamındaki onarım işlerini onlar yapıyor olması lazım ama ondan önce
tekrar WETEK OS 1.1.6 Yazılımını iğneli yöntemle at bence düzelir oyle kolay bozulacak bir cihaz değil Anten ayarlarını kontrol et düzeleceğinden eminim

saygılar
Ressamm is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-08-2016, 11:55   #63
mach1
Forum Leader
 
mach1 kullanıcısının avatarı
 
Konum: İstanbul Avrupa
Mesaj: 56,412
Üye No: 1
Giriş: 31-10-2005

Uydu Alıcısı: Machina 3D Vu+ Duo2 WeTek-Play Gigablue Quad Plus/X1

Kart Paylaşımı: CCcam-Newcamd
Thanks: 1,455
Thanked 8,782 Times in 6,047 Posts
Varsayılan

Enigma2 de bu tarz sorunlar hiç yok sende başka birşey vardır
________________________________________________________________________________
Sorularınızı forumda ilgili cihaz ve hangi konuda ise o bölümlerde yazıp sorun arkadaşlar özel mesajlarda teknik konular sorular sormayın lütfen açık alanda sorunki herkes yanıtlayabilsin daha çok paylaşım olsun başkalarıda aynı soruyu soracak faydalanabilsin..

WeTekPlay2 -Next Machina 3D 2000 HD Minix Vu+ Ultimo- WeTekPlay -WeTekCore4K Gigablue X1- Gigablue Quad Plus
Next 2000 HD Arnix FiberIptv-Arius-Hiremco Turbo

CCcam Serverda 39 ile 30 batı arasındaki birçok uyduda 39d-23.5d-19d-16d-13d-5d-1.9-15b-30b vs yabancı paket kanalları bulunmaktadır....

CCcam pay servera Üye olmak için sadece bana özel mesaj atıp bilgileri öğrenebilirsiniz


http://www.mach1digital.com/mach1for...p?do=newpm&u=1
IPTV server desteği için forumda iptv bölümündeki arkadaşlara bakın bana pm atmayın

http://www.mach1digital.com/mach1for...ewpost&t=71472


WeTek Depo
http://wetektr.com/WeTek/index.php
WeTek E2 Depo
http://wetektr.com/WeTek/index.php?d=Enigma2


Next Yazılımları için
www.nextyazilim.com
www.nextservis.com

mach1 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-08-2016, 13:26   #64
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 42
Mesaj: 3,812
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 6,813
Thanked 4,301 Times in 1,935 Posts
Varsayılan

Bence de, Hasan'ın sorunu başka bir şeydir.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-08-2016, 18:19   #65
hasan0058
Üye
 
Mesaj: 51
Üye No: 131547
Giriş: 01-03-2016

Uydu Alıcısı: Wetek Play

Thanks: 4
Thanked 19 Times in 13 Posts
Varsayılan

Sanırım benim tunerin biri gitmiş. İğneli yöntemle wetek os1.1.6 yazılımı yeniden attım aynı sorun devam etti. tuner 1 deki kabloyu 2 ye taktım ayarları ona göre yaptım sorun yok. tuner 1 gitmiş gözüküyor cihazı garantiye göndermeyi düşünüyorum.
hasan0058 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to hasan0058 For This Useful Post:
ozkaradag (14-08-2016)
Eski 14-08-2016, 20:20   #66
Sami Ertaga
Kıdemli Üye
 
Sami Ertaga kullanıcısının avatarı
 
Konum: GAZİANTEP
Mesaj: 2,572
Üye No: 132051
Giriş: 26-04-2016

Uydu Alıcısı: Dreambox 7080 HD, Dreambox 8000 HD PVR

Thanks: 170
Thanked 218 Times in 182 Posts
Varsayılan

İğneli yöntem ne demektir acaba?
________________________________________________________________________________
Mega 180 cm hareketli parabol çanak anten, Beyaz Sharp LNB. (30 batı - 105 doğu)
DM 7080 HD-Open ATV 6.3, DM 8000 HD PVR-Open ATV 6.3
Sami Ertaga is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-08-2016, 20:58   #67
Ressamm
Section Moderator
 
Ressamm kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 3,799
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina Magicsee C400 Plus

Thanks: 2,051
Thanked 4,832 Times in 1,961 Posts
Varsayılan

Alıntı:
Sami Ertaga tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
İğneli yöntem ne demektir acaba?
Wetek play kullanmadığınız için sözler biraz değişik geldi öyle sanıyorum
cihaza yazılım atarken adını öyle öğrendik eklemiş olduğum video
sizi bilgilendirir

saygılar

https://www.youtube.com/watch?v=USTCmnM-7KE
Ressamm is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to Ressamm For This Useful Post:
Sami Ertaga (16-08-2016)
Eski 14-08-2016, 21:18   #68
Ressamm
Section Moderator
 
Ressamm kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 3,799
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina Magicsee C400 Plus

Thanks: 2,051
Thanked 4,832 Times in 1,961 Posts
Varsayılan

Alıntı:
hasan0058 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Sanırım benim tunerin biri gitmiş. İğneli yöntemle wetek os1.1.6 yazılımı yeniden attım aynı sorun devam etti. tuner 1 deki kabloyu 2 ye taktım ayarları ona göre yaptım sorun yok. tuner 1 gitmiş gözüküyor cihazı garantiye göndermeyi düşünüyorum.
Düzeldiğine sevindim aslında o tunerdede bir şey yoktur kablolarını kontrol et ucuna takıla F konnektorleri kontrol et ince bakır kablolar şaselenme yapıyor olabilir tam emin olduktan sonra servisi düşünebilirsin

saygılar
Ressamm is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to Ressamm For This Useful Post:
hasan0058 (15-08-2016)
Eski 27-11-2016, 21:52   #69
s_akbaba02
Yeni Üye
 
Yaş: 39
Mesaj: 4
Üye No: 133840
Giriş: 27-11-2016

Uydu Alıcısı: wetek play android

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Varsayılan

Arkadaşlar herkese merhabalar,
Konuyu yine hortlatmış olacağım ama hasan0058 arkadaşın sorunu benim de başıma geldi. 1.1.7 sürümünü kullanırken kanallar açılmamaya başladı. Dikey iletişimle görüştüm aynı sorunu yaşayan bir iki kişinin olduğunu sizlerin de bildiği gibi dışardan kanal listesi yükleyerek sorunu çözdüğünü belirtti. Uzatmayayım ben de dediğiniz gibi dışardan kanal yükleyip sorunu çözdüm ama sorun tekrar yaşandı. Şimdi tekrar kanal yükleyip kanalları düzenlemem gerekiyor ki o da sorunun kalıcı olarak çözülmesi anlamına gelmiyor. Şimdi normalde benim cihazın kendisinde normal olarak uyduyu taratıp kanalları bulmam gerekiyor, dışardan kanal yüklemek profesyonel bir çözüm değil sanırım. Neyse yorumu bırakayım şimdi de sayın hasan0058 hocam sorununuz kalıcı olarak çözüldü mü? Ne tavsiye edersiniz? Cevaplayacak herkese şimdiden teşekkür ederim. Saygılar.
s_akbaba02 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-11-2016, 23:45   #70
Ressamm
Section Moderator
 
Ressamm kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 3,799
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina Magicsee C400 Plus

Thanks: 2,051
Thanked 4,832 Times in 1,961 Posts
Varsayılan

Alıntı:
s_akbaba02 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar herkese merhabalar,
Konuyu yine hortlatmış olacağım ama hasan0058 arkadaşın sorunu benim de başıma geldi. 1.1.7 sürümünü kullanırken kanallar açılmamaya başladı. Dikey iletişimle görüştüm aynı sorunu yaşayan bir iki kişinin olduğunu sizlerin de bildiği gibi dışardan kanal listesi yükleyerek sorunu çözdüğünü belirtti. Uzatmayayım ben de dediğiniz gibi dışardan kanal yükleyip sorunu çözdüm ama sorun tekrar yaşandı. Şimdi tekrar kanal yükleyip kanalları düzenlemem gerekiyor ki o da sorunun kalıcı olarak çözülmesi anlamına gelmiyor. Şimdi normalde benim cihazın kendisinde normal olarak uyduyu taratıp kanalları bulmam gerekiyor, dışardan kanal yüklemek profesyonel bir çözüm değil sanırım. Neyse yorumu bırakayım şimdi de sayın hasan0058 hocam sorununuz kalıcı olarak çözüldü mü? Ne tavsiye edersiniz? Cevaplayacak herkese şimdiden teşekkür ederim. Saygılar.




dreamset programıyla kanal listesi atıp kendine göre listeyi düzenleyip bir USB ye kaydedersen her yazılım atmada sorun yaşamazsın direk yedek aldığın listeyi yüklersin biz olayı böyle çözdük

saygılar
Ressamm is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to Ressamm For This Useful Post:
ozkaradag (28-11-2016)
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Forumdaki Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz yok
Konularda cevap yazma yetkiniz yok
Eklenti yükleme yetkiniz yok
Kendi mesajlarınızı düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş



Saat 14:37.


Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.