Mach1 Digital Community

Geri Git   Mach1 Digital Community > Linux Tabanlı Uydu Alıcıları > Dikey - WeTek > Dikey WeTek-Play 2 4K > WeTeK Play 2 Android
 

Forum içerisinde "Digiturk, D-Smart" gibi Yerli Platformları kapsayan, bunlarla ilgili "Kart paylaşım (Card Sharing), Iptv adresi , Key, Şifre, Dosya" içerikli her türlü açık alanda yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır ve talep durumunda resmi mercilere bilgileri verilebilecektir lütfen bu konularda kurallara uyalım.
** SERVER ÜYELİK SÜRELERİ BİTENLER KAPATILDI YENİLEMEK İÇİN ÖZEL MESAJ ATIN** Cccam Özel Pay Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...Üyeliklerini yenileyen ve yeni üyelere artık 2 farklı CCcam server verilmektedir..
** IPTV+ CCcam Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için** buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...
 
 

   

   

Eski 04-01-2017, 18:05   #71
yergun_002
Katılımcı Üye
 
yergun_002 kullanıcısının avatarı
 
Konum: Güneydoğu anadolu bölgesi
Mesaj: 386
Üye No: 45973
Giriş: 22-02-2007

Uydu Alıcısı: VETEK PLAY 2

Kart Paylaşımı: cccam/ip tv
Thanks: 412
Thanked 80 Times in 60 Posts
Varsayılan

sanırım VETEK eline geçmiş gibi umuyorum ki ambalajda sıkıntı yaşanmamıştır çok şanslısın fazla kurcalama şansım olmadı dairede işler yoğun olduğundan dolayı hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim.
________________________________________________________________________________
MSN DURUMU::
yergun_002 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-01-2017, 18:09   #72
voxi
Section Moderator
 
voxi kullanıcısının avatarı
 
Konum: Adalı
Mesaj: 448
Üye No: 828
Giriş: 10-11-2005

Uydu Alıcısı: Wetek play2+DMM 7020hd+Vuplus UNO 4K SE

Thanks: 281
Thanked 208 Times in 125 Posts
Varsayılan

Alıntı:
BARETTA 1 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
oscam androıdde sağlıklı çalışmaktamıdır.

sezo ustadın bahsettıgı gıbı belırlı bır sure sonra oscam çalıştıgı halde kanalların açmaması oluyormudur.

tam bılgı veırırmısınız..
şuana kadar oscam olumlu benim tarafımdan stabil diyebilirim.
________________________________________________________________________________
Arkadaşlar! Gidip Toros Dağları'na bakınız Eğer orada bir tek yörük çadırı görürseniz Ve o çadırda bir duman tütüyorsa, şunu çok iyi biliniz ki Bu dünyada hiçbir güç ve kuvvet asla bizi yenemez Gazi Mustafa Kemal Atatürk.

Verilen bilgiler test amaclıdır deneme riski şahsın kendine aittir.
Sorumluluk alınmaz
.
Saygılar
voxi is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to voxi For This Useful Post:
ozkaradag (04-01-2017)
Eski 04-01-2017, 18:09   #73
BARETTA 1
WeTek Member
 
BARETTA 1 kullanıcısının avatarı
 
Yaş: 46
Mesaj: 508
Üye No: 1030
Giriş: 13-11-2005

Uydu Alıcısı: *WeTekPlay 2 4K*

Kart Paylaşımı: OSCAM-İPTV
Thanks: 92
Thanked 94 Times in 67 Posts
Varsayılan

Dün cıhaz elıme geçtı ustad.sağolasın.ama cıhazda fazlaca bırşeyler yapamamaktayım.
Androıd geldıgı gıbı duruyor.1.3 based yukleyecem nasıl yapacam çözemedım.elec yukleyemedık çok karışık vede herhalde yuklemem gıbı.
En magdur kaldıgım kısmı e2 orasıda muamma oalcakmı şuphelı.

Herhalde fazla surmez cıhazı elımden çıkarabılırım.yınede anlayışın ve yardımlarından dolayı teşekkur ederım..
________________________________________________________________________________
WETEK Play 2 4K
Android *ELEC *ENİGMA 2


b@rett@ port@l
BARETTA 1 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-01-2017, 19:15   #74
yergun_002
Katılımcı Üye
 
yergun_002 kullanıcısının avatarı
 
Konum: Güneydoğu anadolu bölgesi
Mesaj: 386
Üye No: 45973
Giriş: 22-02-2007

Uydu Alıcısı: VETEK PLAY 2

Kart Paylaşımı: cccam/ip tv
Thanks: 412
Thanked 80 Times in 60 Posts
Varsayılan

aslında elec çok ama çok basitmiş bende senin gibi düşündüm sd formatla sd kartı formatladıktan sonra sd kartta windisc 32 ile libreelec 8 yazdırdım sonra kartı sd kartı cihaz taktım hepsi bu ilk açılışta belli oluyor zaten kumanda power beyaz tuşla bir kaç seri olarak bas yeter kendiliğinde libreelec olarak açılır sağolsun @crazyturk @byağli arkadaşların emeği çok geçti haklarını helal etsinler Allah razı olsun bir bilseydim sd kartı çıkartmadan gönderirdim libreelek yüklüydü belki hoşuna gitmez diye android ile gönderdim
________________________________________________________________________________
MSN DURUMU::
yergun_002 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to yergun_002 For This Useful Post:
Ressamm (04-01-2017)
Eski 04-01-2017, 19:21   #75
asbest
WeTek Member
 
asbest kullanıcısının avatarı
 
Konum: Belcika
Yaş: 40
Mesaj: 222
Üye No: 130290
Giriş: 05-11-2015

Uydu Alıcısı: Wetek Play 2

Thanks: 377
Thanked 299 Times in 113 Posts
Varsayılan

Alıntı:
BARETTA 1 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Dün cıhaz elıme geçtı ustad.sağolasın.ama cıhazda fazlaca bırşeyler yapamamaktayım.
Androıd geldıgı gıbı duruyor.1.3 based yukleyecem nasıl yapacam çözemedım.elec yukleyemedık çok karışık vede herhalde yuklemem gıbı.
En magdur kaldıgım kısmı e2 orasıda muamma oalcakmı şuphelı.

Herhalde fazla surmez cıhazı elımden çıkarabılırım.yınede anlayışın ve yardımlarından dolayı teşekkur ederım..
Dostum özel mesajınıza cevap verdim.
asbest is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to asbest For This Useful Post:
BARETTA 1 (04-01-2017), yergun_002 (04-01-2017)
Eski 05-01-2017, 00:05   #76
furkan 1
WeTek Member
 
Mesaj: 443
Üye No: 130154
Giriş: 20-10-2015

Uydu Alıcısı: wetek play

Thanks: 2
Thanked 48 Times in 47 Posts
Varsayılan

sayın ustatlar ben oscam i çalıştıramadım saygılar
furkan 1 is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-01-2017, 21:15   #77
furkan 1
WeTek Member
 
Mesaj: 443
Üye No: 130154
Giriş: 20-10-2015

Uydu Alıcısı: wetek play

Thanks: 2
Thanked 48 Times in 47 Posts
Varsayılan

sayın voxi hocam bunların hangisi doğru ben bunları kurdum çalılmadı
[reader]
label = server
protocol = cccam
enable = 1
device = wetek.dyndns.tv,2000
user = furkan1
password = furkan4
inactivitytimeout = 30
group = 1
cccversion = 2.1.1
cccmaxhops = 4
ccckeepalive = 1
audisabled = 1


[reader]
label = localbox_db
enable = 1
protocol = cccam
device = wetek.dyndns.tv,2000
user = furkan1
password = furkaan4
group = 1
cccversion = 2.2.1
ccckeepalive = 1
cccmaxhops = 5
inactivitytimeout = 1
reconnecttimeout = 30


[reader]
label = CCcam
protocol = cccam
device = wetek.dyndns.tv,2000
user = furkan3
password = furkan4
inactivitytimeout = 30
fallback = 1
group = 1
caid = 0500
cccversion = 2.0.13

saygılar

Düzenleyen : furkan 1 - Tarih : " 05-01-2017 " - Saat : 21:47
furkan 1 is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-01-2017, 21:52   #78
furkan 1
WeTek Member
 
Mesaj: 443
Üye No: 130154
Giriş: 20-10-2015

Uydu Alıcısı: wetek play

Thanks: 2
Thanked 48 Times in 47 Posts
Varsayılan

sayın voxi hocam üsteki mesajdekilerin hangisi doğru oscam i çalıştıramadım yanlış nerede acaba saygılar
furkan 1 is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-01-2017, 22:46   #79
voxi
Section Moderator
 
voxi kullanıcısının avatarı
 
Konum: Adalı
Mesaj: 448
Üye No: 828
Giriş: 10-11-2005

Uydu Alıcısı: Wetek play2+DMM 7020hd+Vuplus UNO 4K SE

Thanks: 281
Thanked 208 Times in 125 Posts
Varsayılan

Alıntı:
furkan 1 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
sayın voxi hocam üsteki mesajdekilerin hangisi doğru oscam i çalıştıramadım yanlış nerede acaba saygılar
farketmez herhangi cccam readerlerden birine kendi cccam bilgilerini gir ve kaydet sonra restart oscam
________________________________________________________________________________
Arkadaşlar! Gidip Toros Dağları'na bakınız Eğer orada bir tek yörük çadırı görürseniz Ve o çadırda bir duman tütüyorsa, şunu çok iyi biliniz ki Bu dünyada hiçbir güç ve kuvvet asla bizi yenemez Gazi Mustafa Kemal Atatürk.

Verilen bilgiler test amaclıdır deneme riski şahsın kendine aittir.
Sorumluluk alınmaz
.
Saygılar
voxi is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-01-2017, 00:05   #80
crazyturk
Section Moderator
 
crazyturk kullanıcısının avatarı
 
Konum: Ankara
Yaş: 61
Mesaj: 2,189
Üye No: 153
Giriş: 01-11-2005

Uydu Alıcısı: WetekPlayer2 4K,Azbox HD Premium,Next Minix HD

Thanks: 1,355
Thanked 1,902 Times in 788 Posts
Varsayılan

Alıntı:
yergun_002 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
aslında elec çok ama çok basitmiş bende senin gibi düşündüm sd formatla sd kartı formatladıktan sonra sd kartta windisc 32 ile libreelec 8 yazdırdım sonra kartı sd kartı cihaz taktım hepsi bu ilk açılışta belli oluyor zaten kumanda power beyaz tuşla bir kaç seri olarak bas yeter kendiliğinde libreelec olarak açılır sağolsun @crazyturk @byağli arkadaşların emeği çok geçti haklarını helal etsinler Allah razı olsun bir bilseydim sd kartı çıkartmadan gönderirdim libreelek yüklüydü belki hoşuna gitmez diye android ile gönderdim
Dostum bubların lafı olmaz.Hakkım helal olsun.Fazla tadını çıkaramadan sattığına üzüldüm.İşi yeni kavramıştın ustalığa doğru yol almaya başlamıştın.Alan arkadaşa hayırlı olsun.
________________________________________________________________________________
WETEKPLAYER 2,AZBOX Premium HD,-120 cm Ofset çanak-İNVERTO 0.2 LNB-USALS Motor
crazyturk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to crazyturk For This Useful Post:
ozkaradag (06-01-2017), yergun_002 (06-01-2017)
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Forumdaki Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz yok
Konularda cevap yazma yetkiniz yok
Eklenti yükleme yetkiniz yok
Kendi mesajlarınızı düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş



Saat 10:13.


Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.