Mach1 Digital Community

Geri Git   Mach1 Digital Community > Linux Tabanlı Uydu Alıcıları > Dikey - WeTek > Dikey WeTek-Play /OpenElecBox > WeTek ELEC
 

Forum içerisinde "Digiturk, D-Smart" gibi Yerli Platformları kapsayan, bunlarla ilgili "Kart paylaşım (Card Sharing), Iptv adresi , Key, Şifre, Dosya" içerikli her türlü açık alanda yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır ve talep durumunda resmi mercilere bilgileri verilebilecektir lütfen bu konularda kurallara uyalım.
** SERVER ÜYELİK SÜRELERİ BİTENLER KAPATILDI YENİLEMEK İÇİN ÖZEL MESAJ ATIN** Cccam Özel Pay Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...Üyeliklerini yenileyen ve yeni üyelere artık 2-3 farklı CCcam server verilmektedir..
** IPTV+ CCcam Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için** buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...
 
 
160929_wetekplay2_knowmore.gif

   

   

Eski 02-04-2016, 01:04   #1
crazyturk
Section Moderator
 
crazyturk kullanıcısının avatarı
 
Konum: Ankara
Yaş: 60
Mesaj: 2,066
Üye No: 153
Giriş: 01-11-2005

Uydu Alıcısı: WetekPlayer2 4K,Azbox HD Premium,Next Minix HD

Thanks: 1,071
Thanked 1,575 Times in 679 Posts
Varsayılan WetekPlayde Çalışan Klavye

Microsoft All In One Siyah Media Smart TV Klavye (N9Z-00017) Wetekplay için bu klavyeyi aldım uyumlu olarak çalışıyor.
________________________________________________________________________________
WETEKPLAYER 2,AZBOX Premium HD,-120 cm Ofset çanak-İNVERTO 0.2 LNB-USALS Motor

Düzenleyen : crazyturk - Tarih : " 02-04-2016 " - Saat : 01:06
crazyturk is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to crazyturk For This Useful Post:
BMWci (02-04-2016), ozkaradag (02-04-2016)
Eski 02-04-2016, 01:07   #2
xorion
Informant
 
xorion kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 408
Üye No: 47480
Giriş: 06-03-2007

Uydu Alıcısı: VU+ UNO - WeTek Play 2

Thanks: 79
Thanked 1,023 Times in 315 Posts
Varsayılan

Logitech k-360 uyumlu güzel hoş çalışıyor
xorion is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-04-2016, 01:13   #3
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 41
Mesaj: 3,501
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 5,025
Thanked 3,733 Times in 1,689 Posts
Varsayılan

Bende de Logitech K-400 var.

Klavye ile alet başka havaya bürünüyor.

Herkesin ki hayırlı olsun.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
crazyturk (02-04-2016), ykolko (18-11-2017)
Eski 02-04-2016, 07:56   #4
pro_dufa
WeTek Member
 
pro_dufa kullanıcısının avatarı
 
Yaş: 38
Mesaj: 217
Üye No: 9832
Giriş: 18-03-2006


Thanks: 87
Thanked 113 Times in 62 Posts
Varsayılan

Elec ile evet ama enigma2 icin e2 kumanda olmazsa olmazlardan.

Bende de k400 var ve elec kısmında 10 numara.


Sent from my iPhone using Tapatalk
pro_dufa is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to pro_dufa For This Useful Post:
ykolko (18-11-2017)
Eski 02-04-2016, 08:55   #5
BMWci
WeTek Member
 
BMWci kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 108
Üye No: 94352
Giriş: 25-11-2008

Uydu Alıcısı: Dreambox 900 4K,WetekPlay,Digiplay Airties

Thanks: 42
Thanked 17 Times in 14 Posts
Varsayılan

Hayirli olsun

Klavyede maus tami var,ikiside calisiyormu?
________________________________________________________________________________
Thor 1°W-Eutelsat 7° E-Hotbird 13°E-Astra 19,2°E -Astra 23,5°E-Astra 28,2°E-Türksat 42°E
BMWci is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-04-2016, 11:33   #6
crazyturk
Section Moderator
 
crazyturk kullanıcısının avatarı
 
Konum: Ankara
Yaş: 60
Mesaj: 2,066
Üye No: 153
Giriş: 01-11-2005

Uydu Alıcısı: WetekPlayer2 4K,Azbox HD Premium,Next Minix HD

Thanks: 1,071
Thanked 1,575 Times in 679 Posts
Varsayılan

Alıntı:
BMWci tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Hayirli olsun

Klavyede maus tami var,ikiside calisiyormu?
Evet ikiside çalışıyor.Ben OpenElec kullandığım için orada denedim.E2 kullanmadığım için orada deneme şansım olmadı.
________________________________________________________________________________
WETEKPLAYER 2,AZBOX Premium HD,-120 cm Ofset çanak-İNVERTO 0.2 LNB-USALS Motor
crazyturk is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to crazyturk For This Useful Post:
BMWci (02-04-2016)
Eski 02-04-2016, 12:24   #7
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 41
Mesaj: 3,501
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 5,025
Thanked 3,733 Times in 1,689 Posts
Varsayılan

E2'de TouchPad çalışmıyor.

E2 İçin kumanda şart, farzoğlu farz.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Forumdaki Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz yok
Konularda cevap yazma yetkiniz yok
Eklenti yükleme yetkiniz yok
Kendi mesajlarınızı düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş



Saat 09:18.


Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.