Mach1 Digital Community

Geri Git   Mach1 Digital Community > Linux Tabanlı Uydu Alıcıları > Dikey - WeTek > Dikey WeTek-Play 2 4K > Dikey Wetek Rehber / How To
 

Forum içerisinde "Digiturk, D-Smart" gibi Yerli Platformları kapsayan, bunlarla ilgili "Kart paylaşım (Card Sharing), Iptv adresi , Key, Şifre, Dosya" içerikli her türlü açık alanda yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır ve talep durumunda resmi mercilere bilgileri verilebilecektir lütfen bu konularda kurallara uyalım.
** SERVER ÜYELİK SÜRELERİ BİTENLER KAPATILDI YENİLEMEK İÇİN ÖZEL MESAJ ATIN** Cccam Özel Pay Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...Üyeliklerini yenileyen ve yeni üyelere artık 2 farklı CCcam server verilmektedir..
** IPTV+ CCcam Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için** buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...
 
 
160929_wetekplay2_knowmore.gif

   

   

Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 13-02-2017, 21:48   #1
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 41
Mesaj: 3,683
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 5,836
Thanked 4,113 Times in 1,846 Posts
Varsayılan [Dikey WeTek LE] - Manuel Olarak Bin (exe) Dosyasını Nasıl Atarız (OSCam Gibi)

Selamlar,



Soru(n)larınız için yardımcı olacağım.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 7 Users Say Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
byagli (13-02-2017), crazyturk (13-02-2017), Jaildam (13-02-2017), Mehmetkarahanlı (09-02-2018), msevis (09-02-2018), Ressamm (09-02-2018), ycllvnt (14-02-2017)
Eski 09-02-2018, 11:58   #2
Ressamm
Section Moderator
 
Ressamm kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 2,975
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina 2adet

Thanks: 1,755
Thanked 2,596 Times in 1,199 Posts
Varsayılan

Alıntı:
ozkaradag tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Selamlar,



Soru(n)larınız için yardımcı olacağım.

Sevgiler...
Buradaki anlatımları birebir yaptım ve bağlandım
bin dosyasını değiştirmek için samba ile bağlanırsanız bin dosyasını göremezsiniz SFTP ile bağlanmak lazım bin dosyası ancak böyle gözüküyor oscam versiyonu oscam-svn11391-arm idi bin dosyasını değiştirdikten sonra
oscam-svn11399-arm oldu aşağıda resimleride var emülatörde çalışıyor uygun softcam de yükledim bir sorunla karşılaşmadım kullandığım imaj ise @ kszaq LibreELEC-S905.arm-8.2-8.2.3.1.imajı sonra çalıştığını kontrol etmek için HTS Tvheadend 4.2.5 ~ LibreELEC Tvh-addon v8.2.113 server ınada bağlandım dediğim gibi SFTP ile bağlanıp bin dosyasını değiştirirseniz bağlantıda bir sorun yok birde oscam versiyonunu reset yapıp cihazıda yeniden başlatmak gerek

Saygılar
Eklenmiş Resimler
Dosya Türü: jpg oscam.JPG (47.2 KB, 18 Görüntülenme)
Dosya Türü: jpg oscam1.JPG (27.2 KB, 16 Görüntülenme)
Dosya Türü: jpg oscam2.JPG (93.3 KB, 16 Görüntülenme)
Ressamm is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 4 Users Say Thank You to Ressamm For This Useful Post:
Jaildam (09-02-2018), Mehmetkarahanlı (09-02-2018), msevis (09-02-2018), ozkaradag (09-02-2018)
Eski 09-02-2018, 22:21   #3
msevis
Gelişimci Üye
 
Yaş: 39
Mesaj: 108
Üye No: 47855
Giriş: 10-03-2007

Uydu Alıcısı: Wetek Play 2

Thanks: 199
Thanked 50 Times in 29 Posts
Varsayılan

Alıntı:
bülent56 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Buradaki anlatımları birebir yaptım ve bağlandım
bin dosyasını değiştirmek için samba ile bağlanırsanız bin dosyasını göremezsiniz SFTP ile bağlanmak lazım bin dosyası ancak böyle gözüküyor oscam versiyonu oscam-svn11391-arm idi bin dosyasını değiştirdikten sonra
oscam-svn11399-arm oldu aşağıda resimleride var emülatörde çalışıyor uygun softcam de yükledim bir sorunla karşılaşmadım kullandığım imaj ise @ kszaq LibreELEC-S905.arm-8.2-8.2.3.1.imajı sonra çalıştığını kontrol etmek için HTS Tvheadend 4.2.5 ~ LibreELEC Tvh-addon v8.2.113 server ınada bağlandım dediğim gibi SFTP ile bağlanıp bin dosyasını değiştirirseniz bağlantıda bir sorun yok birde oscam versiyonunu reset yapıp cihazıda yeniden başlatmak gerek

Saygılar
Tvheadend ayarlarını yaptım ama bir yeşil oluyor bir kırmızı. 3 saniyede bir değişiyor. Kanallar açılmıyor.
msevis is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-02-2018, 22:35   #4
msevis
Gelişimci Üye
 
Yaş: 39
Mesaj: 108
Üye No: 47855
Giriş: 10-03-2007

Uydu Alıcısı: Wetek Play 2

Thanks: 199
Thanked 50 Times in 29 Posts
Varsayılan

Alıntı:
bülent56 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Buradaki anlatımları birebir yaptım ve bağlandım
bin dosyasını değiştirmek için samba ile bağlanırsanız bin dosyasını göremezsiniz SFTP ile bağlanmak lazım bin dosyası ancak böyle gözüküyor oscam versiyonu oscam-svn11391-arm idi bin dosyasını değiştirdikten sonra
oscam-svn11399-arm oldu aşağıda resimleride var emülatörde çalışıyor uygun softcam de yükledim bir sorunla karşılaşmadım kullandığım imaj ise @ kszaq LibreELEC-S905.arm-8.2-8.2.3.1.imajı sonra çalıştığını kontrol etmek için HTS Tvheadend 4.2.5 ~ LibreELEC Tvh-addon v8.2.113 server ınada bağlandım dediğim gibi SFTP ile bağlanıp bin dosyasını değiştirirseniz bağlantıda bir sorun yok birde oscam versiyonunu reset yapıp cihazıda yeniden başlatmak gerek

Saygılar
Tvheadend ayarlarını yaptım resimdeki gibi. Bağlantı oluyor yeşile dönüyor 2-3 saniye sonra kopuyor ve kırmızı oluyor. Sürekli bir döngü içinde. Ama kanallar açılmıyor.
msevis is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to msevis For This Useful Post:
Ressamm (10-02-2018)
Eski 09-02-2018, 23:48   #5
msevis
Gelişimci Üye
 
Yaş: 39
Mesaj: 108
Üye No: 47855
Giriş: 10-03-2007

Uydu Alıcısı: Wetek Play 2

Thanks: 199
Thanked 50 Times in 29 Posts
Varsayılan

Alıntı:
ozkaradag tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Selamlar,



Soru(n)larınız için yardımcı olacağım.

Sevgiler...
İyi akşamlar Ozkaradag üstad. Leila kullanıyorum şuan. Raybuntu sürümünden leila23 kurdum. 912 nolu tvheadend 4.3 sürümü leilada çalışıyor. OSCam emulu 11399 kurdum çalışıyor. Şifreli kanalları server ile izliyorum ancak powervu açılmıyor. Keyler güncel oscam güncel tvheadend güncel. Ne zaman powervukanalına bassam tvheadend bağlantı koptu uyarısı veriyor. (leila nın bir eksiği ge Eminence 2.0 dış görünüm yok. Leila hoşuma gitti. Hemen bağlanıyor tvheadend e. powervu olayını da çözsek süper olacak. Çözse çözse Ozkaradag halleder dedim. Yardımcı olursan sevinirim.
msevis is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-02-2018, 23:52   #6
Ressamm
Section Moderator
 
Ressamm kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 2,975
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina 2adet

Thanks: 1,755
Thanked 2,596 Times in 1,199 Posts
Varsayılan

Alıntı:
msevis tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tvheadend ayarlarını yaptım resimdeki gibi. Bağlantı oluyor yeşile dönüyor 2-3 saniye sonra kopuyor ve kırmızı oluyor. Sürekli bir döngü içinde. Ama kanallar açılmıyor.
@crazyturk arkadaşımızın bu linkteki http://www.mach1digital.com/mach1for...&postcount=219 ayarlarını yaptınmı
Tvheadend ayarlarını yaptıktanktan sonra cihazını yeniden başlat

Saygılar
Ressamm is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to Ressamm For This Useful Post:
ozkaradag (10-02-2018)
Eski 10-02-2018, 13:54   #7
msevis
Gelişimci Üye
 
Yaş: 39
Mesaj: 108
Üye No: 47855
Giriş: 10-03-2007

Uydu Alıcısı: Wetek Play 2

Thanks: 199
Thanked 50 Times in 29 Posts
Varsayılan

Alıntı:
bülent56 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
@crazyturk arkadaşımızın bu linkteki http://www.mach1digital.com/mach1for...&postcount=219 ayarlarını yaptınmı
Tvheadend ayarlarını yaptıktanktan sonra cihazını yeniden başlat

Saygılar
Sorunum anlaşılmadı galiba. Crayzturk e teşekkür ederim. Biraz sıkıntı çeksem de ayarları yaptım. Kısaca sorayım Raybuntu sürümü leila23'te Tvheadend 4.3 sürümü kullanıp powervulu kanalları izleyebilen varmı? Tvheadend bağlantı koptu uyarısı vermeyen var mı?

Not: Tvheadend 4.3 kullanıyorum. OSCam emulu 11399 kurdum çalışıyor. Şifreli kanalları server ile izliyorum (Powervu hariç).
msevis is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to msevis For This Useful Post:
Ressamm (10-02-2018)
Eski 10-02-2018, 14:33   #8
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 41
Mesaj: 3,683
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 5,836
Thanked 4,113 Times in 1,846 Posts
Varsayılan

Babacan PowerVu'lu kanalım yok, onun için bir şey diyemyeceğim.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
msevis (10-02-2018), Ressamm (10-02-2018)
Eski 10-02-2018, 14:48   #9
msevis
Gelişimci Üye
 
Yaş: 39
Mesaj: 108
Üye No: 47855
Giriş: 10-03-2007

Uydu Alıcısı: Wetek Play 2

Thanks: 199
Thanked 50 Times in 29 Posts
Varsayılan

Alıntı:
ozkaradag tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Babacan PowerVu'lu kanalım yok, onun için bir şey diyemyeceğim.

Sevgiler...
Teşekkür ederim Üstad. Powervulu kanalı olan varsa arkadaşlardan biri bana yardımcı olursa sevinirim. Motorlu uydusu olan varsa şöyle 4.8 astra daki kanallara bakabilirse sevinirim.
msevis is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to msevis For This Useful Post:
ozkaradag (10-02-2018)
Eski 10-02-2018, 22:51   #10
byagli
Section Moderator
 
Konum: izmir
Yaş: 43
Mesaj: 550
Üye No: 42744
Giriş: 25-01-2007

Uydu Alıcısı: WP2 , KI PRO

Thanks: 840
Thanked 644 Times in 293 Posts
Varsayılan

Alıntı:
msevis tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Teşekkür ederim Üstad. Powervulu kanalı olan varsa arkadaşlardan biri bana yardımcı olursa sevinirim. Motorlu uydusu olan varsa şöyle 4.8 astra daki kanallara bakabilirse sevinirim.
Powervu lu kanalları yaklaşık 2 ay önce libre leila sürümlerinde ( @raybuntu ve @adamg ) denemiştim. O zaman bende sorun yaratmıştı. Hatta alexelec 8 li sürümlerinde bile herhangi bir kanal açamamıştım ve alex e soru olarak sormuştum. Oda bir ara bakarım diye geçiştirdi.

Powervu lu bir kanala geçmek istediğimde sürekli tvh bağlantı kopma hatası veriyordu. Belki oscama ince ayar yapmak gerekebilir ama ben yapamamıştım.

Stabil olan kszaq sürümünde herhangi bir sorun yok. Powervu kanalları fta gibi açılıyor. Libre forum illegal diye sayacağı için ordan yardım alamayız. Tavsiyem şimdilik librenin 8 li sürümlerini kullamanız. Çözüm bulursam yazarım buraya.
byagli is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to byagli For This Useful Post:
msevis (10-02-2018), Ressamm (10-02-2018)
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Forumdaki Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz yok
Konularda cevap yazma yetkiniz yok
Eklenti yükleme yetkiniz yok
Kendi mesajlarınızı düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş



Saat 07:50.


Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.