Mach1 Digital Community

Geri Git   Mach1 Digital Community > Linux Tabanlı Uydu Alıcıları > Dikey - WeTek > Dikey WeTek-Play /OpenElecBox > WeTek Android
 

Forum içerisinde "Digiturk, D-Smart" gibi Yerli Platformları kapsayan, bunlarla ilgili "Kart paylaşım (Card Sharing), Iptv adresi , Key, Şifre, Dosya" içerikli her türlü açık alanda yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır ve talep durumunda resmi mercilere bilgileri verilebilecektir lütfen bu konularda kurallara uyalım.
** SERVER ÜYELİK SÜRELERİ BİTENLER KAPATILDI YENİLEMEK İÇİN ÖZEL MESAJ ATIN** Cccam Özel Pay Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...Üyeliklerini yenileyen ve yeni üyelere artık 2-3 farklı CCcam server verilmektedir..
** IPTV+ CCcam Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için** buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...
 
 
160929_wetekplay2_knowmore.gif
160929_wetekplay2_knowmore.gif

   

   

Eski 16-11-2016, 21:43   #1
besthacker
Gelişimci Üye
 
besthacker kullanıcısının avatarı
 
Konum: Buradan
Mesaj: 193
Üye No: 126123
Giriş: 01-03-2014


Kart Paylaşımı: Cccam
Thanks: 32
Thanked 71 Times in 42 Posts
Arrow Enigma2 Kumandayı Android'de Kullanma

Selam arkadaşlar,linkte verdiğim dosyayı ftp ile android sistem yüklü weteğe bağlanarak sistem/etc içine atınız.Üzerine yaz uyarısına evet deyin.Reboot yaptıktan sonra Enigma kumandanızı kullanabilirsiniz.

Android E2 Kumanda

FTP Kullanıcı Adı ve Parola boş bırakılacak.


Düzenleyen : besthacker - Tarih : " 16-11-2016 " - Saat : 21:49
besthacker is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 6 Users Say Thank You to besthacker For This Useful Post:
ali.tr (17-11-2016), arzum_34 (16-11-2016), birali (25-11-2016), cem786 (18-12-2016), mach1 (16-11-2016), ozkaradag (16-11-2016)
Eski 16-11-2016, 23:06   #2
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 41
Mesaj: 3,594
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 5,285
Thanked 3,912 Times in 1,758 Posts
Varsayılan

Eline sağlık dostum, çok teşekkürler.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
arzum_34 (16-11-2016), besthacker (16-11-2016)
Eski 16-11-2016, 23:06   #3
mach1
Forum Leader
 
mach1 kullanıcısının avatarı
 
Konum: İstanbul Avrupa
Mesaj: 50,815
Üye No: 1
Giriş: 31-10-2005

Uydu Alıcısı: Machina 3D Vu+ Duo2 WeTek-Play Gigablue Quad Plus/X1

Kart Paylaşımı: CCcam-Newcamd
Thanks: 1,308
Thanked 7,600 Times in 5,257 Posts
Varsayılan

Üstüne yazmadan orjinali yedeklemede ftp ile almaktada fayda olur kanımca .
________________________________________________________________________________
Sorularınızı forumda ilgili cihaz ve hangi konuda ise o bölümlerde yazıp sorun arkadaşlar özel mesajlarda teknik konular sorular sormayın lütfen açık alanda sorunki herkes yanıtlayabilsin daha çok paylaşım olsun başkalarıda aynı soruyu soracak faydalanabilsin..

WeTekPlay2 -Next Machina 3D 2000 HD Minix Vu+ Ultimo- WeTekPlay -WeTekCore4K Gigablue X1- Gigablue Quad Plus ....

CCcam Serverda 39 ile 30 batı arasındaki birçok uyduda 39d-23.5d-19d-16d-13d-5d-1b-30b vs yabancı paket kanalları bulunmaktadır....

CCcam pay servera Üye olmak için sadece bana özel mesaj atıp bilgileri öğrenebilirsiniz

http://www.mach1digital.com/mach1for...p?do=newpm&u=1


IPTV server desteği için forumda iptv bölümündeki arkadaşlara bakın bana pm atmayın

http://www.mach1digital.com/mach1for...ewpost&t=71472



WeTek Depo
http://wetektr.com/WeTek/index.php
WeTek E2 Depo
http://wetektr.com/WeTek/index.php?d=Enigma2
mach1 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to mach1 For This Useful Post:
arzum_34 (16-11-2016)
Eski 16-11-2016, 23:09   #4
mach1
Forum Leader
 
mach1 kullanıcısının avatarı
 
Konum: İstanbul Avrupa
Mesaj: 50,815
Üye No: 1
Giriş: 31-10-2005

Uydu Alıcısı: Machina 3D Vu+ Duo2 WeTek-Play Gigablue Quad Plus/X1

Kart Paylaşımı: CCcam-Newcamd
Thanks: 1,308
Thanked 7,600 Times in 5,257 Posts
Varsayılan

Depoyada eklendi conf dosyası
http://wetektr.com/WeTek/index.php?d...&f=remote.conf
________________________________________________________________________________
Sorularınızı forumda ilgili cihaz ve hangi konuda ise o bölümlerde yazıp sorun arkadaşlar özel mesajlarda teknik konular sorular sormayın lütfen açık alanda sorunki herkes yanıtlayabilsin daha çok paylaşım olsun başkalarıda aynı soruyu soracak faydalanabilsin..

WeTekPlay2 -Next Machina 3D 2000 HD Minix Vu+ Ultimo- WeTekPlay -WeTekCore4K Gigablue X1- Gigablue Quad Plus ....

CCcam Serverda 39 ile 30 batı arasındaki birçok uyduda 39d-23.5d-19d-16d-13d-5d-1b-30b vs yabancı paket kanalları bulunmaktadır....

CCcam pay servera Üye olmak için sadece bana özel mesaj atıp bilgileri öğrenebilirsiniz

http://www.mach1digital.com/mach1for...p?do=newpm&u=1


IPTV server desteği için forumda iptv bölümündeki arkadaşlara bakın bana pm atmayın

http://www.mach1digital.com/mach1for...ewpost&t=71472



WeTek Depo
http://wetektr.com/WeTek/index.php
WeTek E2 Depo
http://wetektr.com/WeTek/index.php?d=Enigma2
mach1 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 3 Users Say Thank You to mach1 For This Useful Post:
arzum_34 (16-11-2016), besthacker (16-11-2016), ozkaradag (16-11-2016)
Eski 16-11-2016, 23:30   #5
besthacker
Gelişimci Üye
 
besthacker kullanıcısının avatarı
 
Konum: Buradan
Mesaj: 193
Üye No: 126123
Giriş: 01-03-2014


Kart Paylaşımı: Cccam
Thanks: 32
Thanked 71 Times in 42 Posts
Varsayılan

Alıntı:
ozkaradag tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Eline sağlık dostum, çok teşekkürler.

Sevgiler...

Alıntı:
mach1 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Üstüne yazmadan orjinali yedeklemede ftp ile almaktada fayda olur kanımca .

Rica ederim güle güle kullanın.Yedeklemek iyi olur,her zaman işi sağlama almak lazım Selamlar

Düzenleyen : besthacker - Tarih : " 16-11-2016 " - Saat : 23:32
besthacker is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to besthacker For This Useful Post:
mach1 (17-11-2016)
Eski 25-11-2016, 13:49   #6
bekir27
Yeni Üye
 
Yaş: 36
Mesaj: 21
Üye No: 133818
Giriş: 25-11-2016

Uydu Alıcısı: vusolo2 + wetec play

Thanks: 10
Thanked 4 Times in 4 Posts
Varsayılan

tesekkurler ,hocam peki tam tersi mumkunmudur ?yani android kumandasini E2 de kullanmak . cihazi bugun aldim henuz elime ulasmadi biraz arastirma yapiyordum cihaz hakinda. kulanabiliyorsak fazladan bir kumanda almak istemiyorum.
bekir27 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-11-2016, 13:56   #7
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 41
Mesaj: 3,594
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 5,285
Thanked 3,912 Times in 1,758 Posts
Varsayılan

Wetek Play mi yoksa WeTek OEbox mı?

Play ise o küçük kumandaya ben hiç ısınamadım ve nefret ediyorum, tabii bu biraz da benden kaynaklanıyor ama cidden çok kullanışsız.

Onun için gördüğünde zaten mecburen almak isteyeceksin.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
bekir27 (25-11-2016)
Eski 25-11-2016, 14:15   #8
bekir27
Yeni Üye
 
Yaş: 36
Mesaj: 21
Üye No: 133818
Giriş: 25-11-2016

Uydu Alıcısı: vusolo2 + wetec play

Thanks: 10
Thanked 4 Times in 4 Posts
Varsayılan

wetek play hocam. E2 kumandasi suan evimde bulunan vigica C60S ile birebir ayni, tabi frekanslari aynimi bilmiyorum , biraz sansim varsa belki uyumda saglayabilir diye dusunuyorum

saygilar.
bekir27 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-11-2016, 15:28   #9
ali.tr
Gelişimci Üye
 
ali.tr kullanıcısının avatarı
 
Konum: İstanbul
Yaş: 46
Mesaj: 184
Üye No: 128320
Giriş: 29-12-2014

Uydu Alıcısı: LG UH770v / Wetek Play / Kii Pro / Wetek Play 2(Bekliyor...)

Thanks: 220
Thanked 81 Times in 48 Posts
Varsayılan

Alıntı:
bekir27 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
wetek play hocam. E2 kumandasi suan evimde bulunan vigica C60S ile birebir ayni, tabi frekanslari aynimi bilmiyorum , biraz sansim varsa belki uyumda saglayabilir diye dusunuyorum

saygilar.
Play e2 kumanda ile KiiPro kumandalari bire bir ayni ve birbirlerinin yerine kullanilabilyorlar, denenmistir.

Benim bir sorum var; wetek play uzerinde dosyayi degistirdim, power tusu calisiyor ve sd card veya flashtan acma secegi geliyor, android actigimda ise e2 kumanda ac-kapa disinda hicbir hareket yapamiyorum?

Fikri olan?
ali.tr is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Forumdaki Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz yok
Konularda cevap yazma yetkiniz yok
Eklenti yükleme yetkiniz yok
Kendi mesajlarınızı düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş



Saat 11:13.


Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.