Mach1 Digital Community

Mach1 Digital Community (http://www.mach1digital.com/mach1forum/index.php)
-   Dikey - WeTek (http://www.mach1digital.com/mach1forum/forumdisplay.php?f=488)
-   -   İlk açılış normal uydu cihazı gibi açılsın istiyorum (http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=71705)

Engin.K 09-10-2016 21:56

İlk açılış normal uydu cihazı gibi açılsın istiyorum
 
Annem ve eşim kullanmakta zorluk çekiyor şu an için ilk açılışı kanallar gelecek şekilde ayarladım lakin izlemek istedigimiz kanalı bulmak bilmeyenler için çok zor oluyor buket muket olmasın kanal listesini açtıgımda 1 den başlayarak sıraladıgım kanallar çıksın istiyorum.

Bir de kanal editöründen birşey anlamadım burada da aradım ama kanallar hangi editör ile nasıl düzenleniyor bulamadım.

Halihazırda izlemekte oldugum kanalların önce yedegini mi almalıyım?
O yedegi bir editör ile düzenlemelimiyim?

ozkaradag 09-10-2016 22:37

O zaman size Enigma2 sistemine geçmenizi öneririm.

Herkes rahatça kullanır.

Sevgiler...

Engin.K 09-10-2016 22:48

Alıntı:

ozkaradag tarafından gönderildi (Mesaj 589490)
O zaman size Enigma2 sistemine geçmenizi öneririm.

Herkes rahatça kullanır.

Sevgiler...

Teşekkür ederim nasıl geçebilirim?

ahmetozgun 09-10-2016 22:50

nanda ya da sd karta enigma2 yazılım ya da backup yükle ... forumda mevcut ...

mach1 09-10-2016 23:03

http://www.mach1digital.com/mach1for...ad.php?t=65318

http://www.mach1digital.com/mach1for...play.php?f=573

Engin.K 09-10-2016 23:34

Yalnız şöyle bir durum var ben bu cihazı tarayıcı üzerinden film izlemek için aldım e2 kurarsam android olmayacak mı?

Ya da şöyle mi yapsam elimde ki 2. uydu cihazını bunun yanına koysam bir aparat ile ben kullanmak istedigim de wetek'e geçsem nasıl olur bunu nasıl yaparım?

Kablo tak çıkar ugrasmadan nasıl yapabilirim sizce?

mach1 09-10-2016 23:43

Olmaz ya e2 den açılır cihaz öyle kullanırsın yada androidden başlatır öyle kullanırsın aynı anda 2 sistem birden çalışmaz.

ozkaradag 10-10-2016 01:12

Kardeş sende hangi uydular var?

Tarayıcı üzerinden film seyretmek mi?
İşkence yani, reklamlardan filmi bulabilirsek tabii.

Babacım gerek E2'de olsun, gerek ELEC'te olsun o kadar güzel eklentiler var ki reklamsız meklamsız anında şakşuka oluyor.
Üstelik 1-2 tıkla altyazı anında altına gelip yazıyor.

Anlaşılan son bir backup için beni gaza getireceksiniz. :)

Sevgiler...

mach1 10-10-2016 01:20

Aynen :)

Engin.K 15-10-2016 17:23

Alıntı:

ozkaradag tarafından gönderildi (Mesaj 589522)
Kardeş sende hangi uydular var?

Tarayıcı üzerinden film seyretmek mi?
İşkence yani, reklamlardan filmi bulabilirsek tabii.

Babacım gerek E2'de olsun, gerek ELEC'te olsun o kadar güzel eklentiler var ki reklamsız meklamsız anında şakşuka oluyor.
Üstelik 1-2 tıkla altyazı anında altına gelip yazıyor.

Anlaşılan son bir backup için beni gaza getireceksiniz. :)

Sevgiler...

Hotbird ve Türksat var e2'de eklentiler ile uydu üzerinden mi film izleyecegim o an izledigim filme altyazı mı ekleyecek yoksa iptv ile mi izleyecegim?


Saat 17:55.

Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2005 - 2008 Mach1 Digital Community, All Rights Reserved