Mach1 Digital Community

Mach1 Digital Community (http://www.mach1digital.com/mach1forum/index.php)
-   Dikey Wetek Rehber / How To (http://www.mach1digital.com/mach1forum/forumdisplay.php?f=595)
-   -   [Dikey WeTek LE] - IPTV Serverlarına Proksi (Proxy) ile Nasıl Bağlanıp Kullanırız (http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=73948)

ozkaradag 07-05-2017 00:45

[Dikey WeTek LE] - IPTV Serverlarına Proksi (Proxy) ile Nasıl Bağlanıp Kullanırız
 
Selamlar,

Bu rehberimizde WeTek JeOS (KODI/ELEC)'ta IPTV Serverlarına Proksi (Proxy) ile nasıl bağlanıp kullanacağımızı anlatacağım.

Sistem > Eklentiler'e gelip Ara'ya Proxy yazıp arama yapınca alltaki resimdeki eklentiler sıralanıp...
https://i.hizliresim.com/r3oW5V.png
...En üstteki IPTV Proxy Eklentisini kuruyoruz.

https://i.hizliresim.com/7qr9aP.png
Yüklenince girip Yapılandır'mayı açıyoruz.

https://i.hizliresim.com/P0Z816.png
Bize verilen IP, Port ve M3U dosyasını girip Tamam diyoruz.

Eğer verilen IP Domain ise o zaman konsoldan ping domainadını yazıp çıkan rakamsal IP'si giriyoruz.
https://i.hizliresim.com/LyWkla.jpg
Bunun gibi.

Eğer Domain Dinamik IP kullanıyorsa server reset ya da reboot olunca o da değişeceğinden Domain IP'sini tekrar öğrenip girmeniz gerekir.

Soru(n)larınız için yardımcı olacağım.

Sevgiler...

ozkaradag 07-05-2017 00:50

Bu da manual kurulum dosyası http://wetektr.com/WeTek/index.php?d...roxy-1.0.2.zip .

Sevgiler...

BARETTA 1 07-05-2017 10:49

çok guzel anlatım .pıng olayından sonra aldıgımız ip no işe yarıyor..

BARETTA 1 08-05-2017 16:06

cıhaz ağ ayarlaından kablosuz bölumunde proxy kısımı mevcut.oraya da domaın ve şifre girilerek aynı ışlem yapılabılır..

adela 09-05-2017 00:12

Ustad..iyi geceler.
Bu hizmet w2 icinmidir?
Proxy yazıp arattigimda sizin verdiginiz resimdekiler cikmiyor.sadece.
NHL-HLS Proxy cikiyor.

VIE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozkaradag 09-05-2017 00:24

Hayır abi, tüm hepsi için geçerli.

Aramada çıkmıyorsa 2. mesajda verdiğim linktekini manual olarak kurabilirsin. :)

Sevgiler...

Bozyiğit 12-05-2017 09:39

Değerli ustalar, iptv'yi TVHda izliyordum şimdiye kadar.

Yukarıda anlattığınız proxy ayarları nedir? Anlatılan ayarları yapınca ne oluyor?

Kısaca bilgi verirseniz sevinirim.

ozkaradag 12-05-2017 14:22

Sıkıntı yoksa devam et derim, bazı serverlar proksi istiyor onun için yapıldı bu rehber.

Sevgiler...

mach1 12-05-2017 18:08

Sorunu olmayanın kullanmasına gerek yok.


Saat 02:37.

Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2005 - 2008 Mach1 Digital Community, All Rights Reserved