Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : gm30300sky sinyal var ama...yardım


seyithan
17-04-2006, 11:48
hocam gm 30300sky makinam var sinyal var ama kanallar göstermiyor yardımcı olurmusunuz saygılar

danger35
19-04-2006, 23:48
orjınal yazılımı yükleyip sky update ettinmi?

digicom
20-04-2006, 01:09
hocam gm 30300sky makinam var sinyal var ama kanallar göstermiyor yardımcı olurmusunuz saygılar
Malesef arkadasım 11400 tabanlı cihazlar hep sorun var nedense umarız düzelir...

ereNcan™
20-04-2006, 19:10
şimdi sana bir yol söyleyeyim de onu yap danger bilir iki gün önce bende de aynı sorun vardı ,hala senin sorunun devam ediyorsa ilk önce senin borduna ugun orjinal yazılımını at sonra 0808 yap sky kendini apdatee ediyor yok olmaz ise yeniden sky yazılımını at....

danger35
21-04-2006, 00:24
evet erencan sendede aynı sorun vardı biliyorum oldu sanırım arkadaştada aynısı olmuş şansa bak;)
saygılar...

ereNcan™
21-04-2006, 18:56
evet cevap vermedi arkadaş ama heralde olmuştur...selamlar

meg6931
12-10-2006, 01:21
selamlar bendede arkadaşın bahsettiği sorun var ne yapmam gerekiyor bir anlatırmısınız. @erencanın bahsettiği 0808 i denedim ama olmadı.

bu arada @erencan seni msn de ekledim bu konuyu sormak için umarım sorun olmaz.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

seyithan
23-05-2007, 00:14
arkadaşlar cevaplarınıza ilgisiz kaldığımı sanmayın ilginize teşekkür ederim cihazı sattığım için konuya uzak kaldım saygılar sevgiler

kenan_citak
23-05-2007, 00:25
modül yazılımı hata vermiş no av konumuna geçmiş cihazı açıp atmel entegrenin yanında kesilmiş olan bir yok var orasını lehimle birleştirdikten sonra modül bölümünü güncellersen sorun ortadan kalkar..

spil45
04-03-2008, 21:55
ustalarım su kesik kanalı tarif edermisiniz sky güncelleme yapamıyorum

danger35
10-04-2008, 14:06
@spil45
arkadaşım kanaldan önce sen onun sky çipine baktınmı rc2 mi rdmi ona uygun sky updateini yapmaya çalış önce yapmazsa içini açıp üzerinde RC2 yada RD sky micom chip yazan kare entegrenin sol köşesinde ufak bir vernik damlası şeklinde yer var .orda kesik bir hat var onu lehimleyip birleştirmn lazım.
daha sonra sky update edebilirsin;)
kolay gelsin...