Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : 13.42.65 için BİSS menülü yazılım var mı?


osmanayhan
10-04-2006, 17:56
13.42.65 Kaon için BİSS menülü yazılım henüz bulamadım. Yazılım içine girilen BİSS'ler sadece TÜRKSAT için var.. MGM, Megasport vs. BİSS ler yok.. BİSS menülü yazılım varmı acaba..

gocabey
10-04-2006, 22:08
13.42.65 Kaon için BİSS menülü yazılım henüz bulamadım. Yazılım içine girilen BİSS'ler sadece TÜRKSAT için var.. MGM, Megasport vs. BİSS ler yok.. BİSS menülü yazılım varmı acaba..
[osmanayhan,Arkadaşım bu konuda size katılıyorum. bizim kullandığımız makine olan 13,42,65 ler için de bir yenilik olması gerekli, biss kısmı konmalı ve yazılımlarda ilk çıkanlar ile birlikte olması gerekir. Bizimkilerde 2 mb lık makine, Neden hep geride kalıyoruz acaba?][/B]

osmanayhan
19-06-2006, 11:09
Pek çok adını bile duymadığımız marka cihazda BİSS olabiliyorda söz de dünyaca ünlü KAON marka cihaz bunu beceremiyor mu? Bu ne biçim hizmet, bu kadar kullanıcıyı hiçe saymak terbiyesizlik olmuyor mu? Diğer marka cihazların hepsi yanlış mı yapıyor.....
bu şikayetlerimizi iletebileceğimiz bir adresi bilen lütfen bu sayfalarda paylaşsın... İnanın 100 kere pişmanım... Belki hiç bir cihazdan memnun kalmayacağız.. Ama çok isimsiz çihazların bile bazı hizmetleri verebilmesi karşısında dayanamıyorum..

mehmet707
19-06-2006, 21:26
bir zahmet buraya bak dostum http://www.istehizmet.net/showthread.php?t=176

kpetek
19-06-2006, 23:32
bir zahmet buraya bak dostum http://www.istehizmet.net/showthread.php?t=176

verdiginiz ling forum kuralları geregi yasaktır lütfen yazınızı editleyiniz uyarı almamanız için ben uyarayım saygılar

Bandırmalı
20-06-2006, 16:03
buraya bakın her hwye var http://www.sat.us.pn yandaki menüde firm yerine gelim yazılımlar karşınızda

volkandmr
27-06-2006, 14:32
goldmaster 10400 için biss menülü son yazılım lazım. gönderebilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum. TEŞEKKÜRLER