Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : kaon ksf220


mbx
09-04-2006, 20:54
arkadaslar tam iki gundur ugrasiyorum ama bi turlu benim shu kaon ksf 220'ye bi care bulamdim. Sorun shu. Kaonu yeni aldim. Pach yapayim derken, meger baska versiyon yuklemisim. Simdi de hic bir sey gostermiyor. Tekrar eski haline nasil getirebilirim. Yani orginal versiyunun ne oldugunu nasil bilecegim, nereden getirecegim.
Bende kup230 var, yukleme prg.
Lutfen yardim!

danger35
09-04-2006, 20:56
şuan cihaz açılıyormu eğerki menü falan geliyorsa sistem bilgilerine bak bakalım bi hw si falan kaç?
şifresiz kanalları dahil göstermiyormu şuan?

mbx
09-04-2006, 20:59
hayir hic bir sey calismiyor. ama cereyan geliyor. displayde 8 gosteriyor.

danger35
09-04-2006, 21:02
yanlış yazılım yüklemişsin evet şimdi cihazın modül girişlimi?
yoksa kart ve modül girişi yokmu?

mbx
09-04-2006, 21:04
yok modul girisimi yok, yani fta

danger35
09-04-2006, 21:11
arkadaşım kup 230 la sen hangi yazılımı yükledin 16.c0.a1 mi yoksa 16.00.a1eğerki hangini yüklediysen bu hala geldiyse şimdi diğerini yükle düzelmesi lazım!
yani 16c0a1 yüklediysen şimdide 16.00.a1i yükle bunu yüklediysen diğerini ok;)
kolay gelsin...

mbx
09-04-2006, 21:16
tamam anladim. ama kafam iki gundur karmakarisik, ne yukledim ne cikardim hic hatirlamiyorum. Ayrica yukarida dedigin versiyonlari nereden indirecegim, lufen cevap, lutfen.

danger35
09-04-2006, 21:25
arkadaşım bunların ikisinide dene ikisinden birinde mutlaka açılacaktır;)

semihozkan
09-04-2006, 21:29
selam 16 C0 A1 yükle düzelmesi lazım

danger35
09-04-2006, 21:34
işte bilmiyorum bende dedimya ikisinden birinde düzelir;)

mbx
09-04-2006, 21:39
ha bie deniyorum ama acamiyorum bi turlu. masa ustune getirdikten sonra winziple cacacak miyim.? bi turlu kup230'a geciremiyorum...

danger35
09-04-2006, 21:42
evet zipten çıkarıcan arkadaşım yoksa kup dosyayı görmez;)

mbx
09-04-2006, 21:44
acilmiyor, daha dogrusu masaustune bi tulu getiremiyorum. kup230'a aktaramiyorum

mbx
09-04-2006, 21:48
tamam oldu, yani kup230'a aktardim, gozukuyor.. ama bi turlu baslamiyor...

danger35
09-04-2006, 21:49
indirdiğin yazılımı zipli şekilde masa üstüne kaydettin sanırım şimdi onu zipten çıkar sağ tıkla üstünde zip all files sonra kuotan file open yap mutlaka görürsün;)

mbx
09-04-2006, 21:53
yok tamam actim, ama kup230 prg baslamiyor. alicinin ha bir ya bir 8'i ya üc 8'i gosteriyor. onu anlamadim..

mbx
09-04-2006, 22:09
alici ilk acilista displeyde 'L2.19' yaziyor. nedir acaba bu? bu mu engelliyor yuklemeyi?

mbx
09-04-2006, 22:19
dur herhalde oluyor. asagiya gidip TVde deneyecegim. hemen geliyorum...

mbx
09-04-2006, 22:36
YAASHAAAAAAAA! Chok teshekurler, O L D U........! bi harikasiniz!

danger35
09-04-2006, 22:38
hadi bakalım hayırlısı bir dahaki sefere dikkat etde yanlış yazılımı yükleme;)