Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : hertaraf kilitli

spiderman 2002
06-11-2005, 13:17
slm ustalar ben kayit oldum email i de aldim ver link e tikladim ama ginede hertaraf kilitli

alicakmak34
06-11-2005, 13:20
cıkış yapıp tekrar giriş yapmayı dene..

eaglepaw
06-11-2005, 13:28
aktivasyonun yapılması laızm maillerini kontrol et...

spiderman 2002
08-11-2005, 18:26
ok simdik girebiliyorun hertarafa

mach1
08-11-2005, 18:31
Bazı konu başlıkları kitli olur editör yazılım *** vs arkasına yazı yazıp konu dağılmasın diye onuda unutma okay hoşgeldin foruma...

danger35
09-11-2005, 15:02
hocam bu arada avatarın süper olmuş güle güle kullan:okay:
saygılar...

digicom
09-11-2005, 15:50
forum yeni tabi birtakım sorunlar oluşacak.

profsulo
10-11-2005, 12:23
forumda sorun yok abi şimdilik allah sonunu hayır etsin şimdilik harika

HEYDO
15-11-2005, 13:35
Herkese Selamlar Ve kolay gelsin

Yukarida Spidermann 2002 nin yazdigi gibi bende sorunlar var! baslik degistirmek istedigimde Foruma yeniden Login olmam gerekiyor hertaraf kapali Mod arkadaslardan ricam bunu nasil halledecegimi söylerlerse sevinirim....

Saygilar...

organik81
15-11-2005, 14:04
Herkese Selamlar Ve kolay gelsin

Yukarida Spidermann 2002 nin yazdigi gibi bende sorunlar var! baslik degistirmek istedigimde Foruma yeniden Login olmam gerekiyor hertaraf kapali Mod arkadaslardan ricam bunu nasil halledecegimi söylerlerse sevinirim....

Saygilar...
Normal üyelerin başlık düzenleme yetkisi yok.. özel mesaj (PM) ile neresinin nasıl değiştirilmesini istediğinizi bana veya başka bir bölüm yetkilisi arkadaşa bildirin hallolur... kolaygelsin..

HEYDO
16-11-2005, 17:23
Herkese selamlar

@organik81 arkadasim
zanndersem yanlis anlattim yada anlasildim!
baslik degistimek derken mesela Dreambox bölümünden cikip Humax bölümüne giermek istiyorum yeniden Login olmam lazim yada herhangi acilmis bir konuya cevap yazma yada fikirlerimi belirtmek istiyorum yeniden login olmam lazim umarim anlatabildim
Saygilar ve cevabin icin ayrica tesekürler

organik81
16-11-2005, 17:29
Herkese selamlar

@organik81 arkadasim
baslik degistimek derken mesela Dreambox bölümünden cikip Humax bölümüne giermek istiyorum yeniden Login olmam lazim yada herhangi acilmis bir konuya cevap yazma yada fikirlerimi belirtmek istiyorum yeniden login olmam lazim umarim anlatabildim
Kullandığın browserde ayarlardan cookieler açık mı ? forumun zaman aşımı ayarı bu hatayı vermeyecek derecede yeterli çünkü. Şahsen bu hatayla karşılaşmadım veya bu doğrultuda şikayet almadık henüz. Muhtemelen dediğim gibi senin cookie durumundan kaynaklanıyor.. Farklı browserle dene, opera veya firefox gibi..

speedzodiac
17-11-2005, 13:37
Program Arşivinde yeni konu açamıyormuyuz,nedir durum,hata mesajı alıyorum...

organik81
17-11-2005, 17:01
Program Arşivinde yeni konu açamıyormuyuz,nedir durum,hata mesajı alıyorum...
Sevgili @speedzodiac ; program arşivi kısmına sadece yetkili kişiler ve özel üye grubundaki arkadaşların konu açma yetkisi var. Bu bölüm daha önceden tüm gruplara açıktı fakat düzensizlikler olmaya başladı ve karambol olmaması amacıyla bu uygulamayı uygun gördük.. Sevgiler..

speedzodiac
17-11-2005, 17:18
Sevgili @speedzodiac ; program arşivi kısmına sadece yetkili kişiler ve özel üye grubundaki arkadaşların konu açma yetkisi var. Bu bölüm daha önceden tüm gruplara açıktı fakat düzensizlikler olmaya başladı ve karambol olmaması amacıyla bu uygulamayı uygun gördük.. Sevgiler..

Sizde haklısınız,forum düzeni herzaman esastır.

Teşekkür ederim,İyi Çalışmalar.

Saygılar.

Tasarım
17-11-2005, 17:19
Herkese selamlar

@organik81 arkadasim
İlave olarak foruma login olurken "Beni Hatırla" bölümünü check etmeyi unutmayınız. Bundan sonra size tekrar login olmanızı hatırlatmaz