ya arkadaslar bilmiyorum konunun yeri burasimi ama yanlissa mod arkadaslar yerine kaldirsin.
beni son zaman epey merak sardi su digital kanallarin sifrelerini cozmek icin yani bilinen sifreleri tps gibi otekileri anlamam basit olanla baslamak istiyorum bunun icin ne gerekli *** (fishing oluyor galiba )
öncelikler makinanın markası ne reis
her makinaya göre yazılımlar var
ya arkadaslar bilmiyorum konunun yeri burasimi ama yanlissa mod arkadaslar yerine kaldirsin.
beni son zaman epey merak sardi su digital kanallarin sifrelerini cozmek icin yani bilinen sifreleri tps gibi otekileri anlamam basit olanla baslamak istiyorum bunun icin ne gerekli *** (fishing oluyor galiba )
Hoşgeldin dostum arkadaşın dediği gibi cihaz marka ve versiyon yazma ve biraz da araştırmacı olursan bu işler kolay
Kolay gelsin.
makina dediginiz digital aliciise humax 5400z
sile arkadasim dedigin gibi cok var ama epeyce kafam karisti onun icin yardim istedim
bu arada burada cevabim vardi silinmis acaba sebebini ozelden bildirseydiniz. kirgin ve kizgin degilim en azindan haberim olurdu sebebini reklam amacli yazida yoktu biraz genis cevab olmustu makina deyince arkadaslar anlamadim hangi makinadan bahsedildigini hatta suan bile bilmiyorum
şifrelerini çözdürmek istediğin makinanın markasını kastedmiştik.
kısaca anlatayım
makinaların şifre çözmesi için yazılım atılması gerekiyor.multivision gibi kanallar eskiden elle *** girerekte açılabiliyordu,ancak şu anda bu mümkün değil.çünkü şifreleme sistemlerini değiştirdiler.yani anlayacağın bir cihazın şifre çözmesini istiyorsan yükleme programını ve son yazılımını indirip rs232 kablo yardımı ile cihazına yükleyeceksin...
senin kullandığın cihazla ilgili bölüm forumda mevcut.linkini veriyorum inceleyebilirsin...
http://www.mach1digital.com/351/forumdisplay.php?f=69
rs232 dedigin nulmodem kablosumu oluyor ve butun bu programlarin hepsi mevcut bende hatta humaxim patchlidir
normal bir rs232 alacaksın.
2 - 3
3 - 2
5 - 5
bağlantı şekli olacak.
humax bolumunden yardım alabilirsin reis arkadaş