Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : kaon yazılımı attıktan sonra kanal kilidini açık yapamayanlar.


uyducum
06-11-2005, 04:45
sunny cihazlara yazılımı attıktan sonra kanal kilidini açık yapamayanlar?



kaon yazılımı attıktan sonra kanal kilidini açık yapamayanlar.


yeni yazılımını yükledikten sonra kanal kilitli kısmı açık kabul etmesse yapılacak işlem.

öncelikle sarı-mavi-yeşil-menü tuşlarına bas ve cas kısmına gir...

sarı tuşa bas(load defult) ve tekrar ok de. daha sonra cihazı kapat yeniden aç.

kanal kilidini artık açık kabul edecektir....

bu işlemler sonucunda yine olmassa komple reset kısmından kullanıcı tercihini seçiniz ve resetleyiniz.

eğer yine kanal kilidi açılmassa cihazı komple resetlemeniz gerekebilir.

salo
05-03-2006, 13:43
cıhazı nasıl komple resteleyecez acaba yardımcı olursanız sevınırım not yukarıda bahsettiğin tüm işlemleri yerine getirdim ama olmadı

deJenere
05-03-2006, 18:09
cıhazı nasıl komple resteleyecez acaba yardımcı olursanız sevınırım not yukarıda bahsettiğin tüm işlemleri yerine getirdim ama olmadı

cihaz haz menuden kople reset cekmen gerekir ..

Menu - Sistem kurma - kople reset seceneginden cihaz tamamen resetleyebilirsin ..
birde kısa yol var cihazda herhandi bir kanal izlerken 3 defa Exit tusuna bas ve kumandadan 1 tusuna basarsan da resetleyebilirsin .. bu reset sonucu tum kannalr silinecektir ve kanallar bastan kuracaksın ..

cheky
05-03-2006, 18:27
bende bunların hicbirisi işe yaramadı.kurukafa dosyasını atmakla sorun cozüldü.

deJenere
05-03-2006, 19:02
bende bunların hicbirisi işe yaramadı.kurukafa dosyasını atmakla sorun cozüldü.
evet kanal kilidi acamıyorsan yani emu aktif edemiyorsan 219v4 fix icin olan ozel lader yuklersen kesinlikle calısıyor .. evet..

Tmr
10-03-2006, 18:02
sunny cihazlara yazılımı attıktan sonra kanal kilidini açık yapamayanlar?



kaon yazılımı attıktan sonra kanal kilidini açık yapamayanlar.


yeni yazılımını yükledikten sonra kanal kilitli kısmı açık kabul etmesse yapılacak işlem.

öncelikle sarı-mavi-yeşil-menü tuşlarına bas ve cas kısmına gir...

sarı tuşa bas(load defult) ve tekrar ok de. daha sonra cihazı kapat yeniden aç.

kanal kilidini artık açık kabul edecektir....

bu işlemler sonucunda yine olmassa komple reset kısmından kullanıcı tercihini seçiniz ve resetleyiniz.

eğer yine kanal kilidi açılmassa cihazı komple resetlemeniz gerekebilir.


Özellikle son yazılımlarda loaderı 2.19 yapmamız gerekir.Olaki biz cihaza yazılım attık kanal kiliti açmıyorsa ve cihazımız 2.19 harici olarak açılıyorsa lütfen aşağıdaki program ile 2.19 çeviriniz

rıza
13-03-2006, 23:39
hiç boşuna uğraşmayın direk kilit açan yazılımı yükleyin kesin çözüm

danger35
14-03-2006, 00:15
@rıza direkt kilit açan yazılım neymiş bakalım:)
arkadaşım son verilen yazılımlarda bu kanal kilidi sorun oluyor çaresi sadece loader değiştirmek doğru söylemiş @tamerbayraktar ;)
saygılar...

herisen
27-03-2006, 15:18
arkadaslar kurukafa dosyasini nereden bulabilirim, bende next 2005 dci sky modullu cihaz var fakat yazilim cikmadigindan kaon yazilimi kullanmak istiyorum ama araya once kurukafa yazilimi atmak gerekiyor onu nereden bulabilirim
yardimci olursaniz sevinirim
tesekkurler

Pride
27-03-2006, 16:43
6. mesajda mevcut.... @tamerbayraktar koymuş bak...

danger35
27-03-2006, 17:27
arkadaslar kurukafa dosyasini nereden bulabilirim, bende next 2005 dci sky modullu cihaz var fakat yazilim cikmadigindan kaon yazilimi kullanmak istiyorum ama araya once kurukafa yazilimi atmak gerekiyor onu nereden bulabilirim
yardimci olursaniz sevinirim
tesekkurler
sanıyorum bu işini görür;)
saygılar...

karpuz
05-04-2006, 11:09
bende arkadaslar şu sorun var yazılımı attım ve cihaz calışıyor kanal aramaya gelecegim menü kilidi acılmıyor 6 haneli menü kilidi var daha önceden 6 tane sıfır koyuyordum acılıyordu neden acılmıyor fta kanallara bakıyorum

karpuz
05-04-2006, 11:13
aksam yeni olan polsat auto yazılımını attım 16 00 a1 olan cihaza yazılımı attık fakat cihazın tusları bazıları calısmıyor uydu arattıramıyorum arkadaslar yardım edin

lepistes
08-04-2006, 16:28
kanal kilitini açtım ama her açılışta pin kodu çıkıyor nasıl engelleyebilirm pin kodu çıkmasını

TEKNOKA
08-04-2006, 16:42
kanal kilitini açtım ama her açılışta pin kodu çıkıyor nasıl engelleyebilirm pin kodu çıkmasını

menü kilidini off yapınız (kilit kontrol)

TEKNOKA
08-04-2006, 16:44
6. mesaj ile http://www.mach1digital.com/mach1forum/showpost.php?p=44033&postcount=6

11. mesajdaki http://www.mach1digital.com/mach1forum/showpost.php?p=50151&postcount=11

ekdeki dosyalar aynı işi görüyormu ? yoksa değişik dosyalarmı bunlar ?

lepistes
08-04-2006, 21:21
her açma kapamada pin kodu açık oluyor engelleyemiyorum nasıl çözüm yapabilirim saygılar,

gforce
12-04-2006, 23:27
bu kurukafayı uyduya hangi programla ve nasıl atacagız söyleyebilirmisiniz

Fenerbahceli_03
13-04-2006, 00:41
kuru kafayı açtığında comunu ayarla cihazını kapat ve aç bu kadar basit

lepistes
13-04-2006, 09:26
bir türlü pin kodu çıkmasını engelleyemedim sistem bilgisinden her şeyi denedim olmuyor malesef devemlı karşıma pin kodu çıkıyor o kadr sıfırı yazmak bıktırıyor başka çözümü yokmu acaba saygılar,

Fenerbahceli_03
13-04-2006, 10:40
cihazını resetledinmi? lepistes@

lepistes
13-04-2006, 14:20
evet zaten son 2 yazılımda kaona döndüm next 7600 makinam iki yazılımdada reset yaptım kurukafa yükledim kilit açılıyor ama devamlı pin kodu karşıma çıkıyor devamlıda o kadar çok sıfır yazmak sorun oluyor nasıl kaldırabilirim acaba saygılar,

taha3
13-04-2006, 14:25
Bütün kilit bolümlerini kilit kapalı yap.

Gwolf
20-04-2006, 21:42
bende bunların hicbirisi işe yaramadı.kurukafa dosyasını atmakla sorun cozüldü.
Daha önce deneyimim olmadığı için soruyorum
bu dosyayı nasıl ve ne ile atabilirim acaba? loaderim şu anda 618
ilgilenenlere şimdiden teşekkürler.

geniu125
23-04-2006, 16:57
Bende de loader 6.19 ama kilidi bir türlü açamadım - başka yolu yok mu?
6.19 loader kuru kafa yükleniyor mu?

Tmr
23-04-2006, 16:58
arkadaşım 219v4 olanı yükliyeceksin saygılar....

saeed6668
26-10-2006, 16:23
kuru kafa yazilim nedir ?

ucludag
30-12-2006, 20:22
menüde 6.19 yazıyor loderda nasıl 2.19 gelecek

siiera
07-01-2007, 23:38
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=19481

bu linkteki 2.1.9.v4(kurukafa) yükle

berfosero
23-06-2008, 23:32
arkadaşlar aynı sorun bendede var 6.msjı yapın olur dıyonuz ama yukluyorum onu hıçbırşey olmuyor cunku 219 vs. şeyler yazıyor kurukafada benım aradğım 519 .çd

mordak
29-06-2008, 11:57
cıhazımın h/w v16.co.a1 dir yeni yazılımı nerededir saygılar