Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : kaon yazılımı attıktan sonra kanal kilidini açık yapamayanlar.
sunny cihazlara yazılımı attıktan sonra kanal kilidini açık yapamayanlar?
kaon yazılımı attıktan sonra kanal kilidini açık yapamayanlar.
yeni yazılımını yükledikten sonra kanal kilitli kısmı açık kabul etmesse yapılacak işlem.
öncelikle sarı-mavi-yeşil-menü tuşlarına bas ve cas kısmına gir...
sarı tuşa bas(load defult) ve tekrar ok de. daha sonra cihazı kapat yeniden aç.
kanal kilidini artık açık kabul edecektir....
bu işlemler sonucunda yine olmassa komple reset kısmından kullanıcı tercihini seçiniz ve resetleyiniz.
eğer yine kanal kilidi açılmassa cihazı komple resetlemeniz gerekebilir.
cıhazı nasıl komple resteleyecez acaba yardımcı olursanız sevınırım not yukarıda bahsettiğin tüm işlemleri yerine getirdim ama olmadı
deJenere 05-03-2006, 17:09 cıhazı nasıl komple resteleyecez acaba yardımcı olursanız sevınırım not yukarıda bahsettiğin tüm işlemleri yerine getirdim ama olmadı
cihaz haz menuden kople reset cekmen gerekir ..
Menu - Sistem kurma - kople reset seceneginden cihaz tamamen resetleyebilirsin ..
birde kısa yol var cihazda herhandi bir kanal izlerken 3 defa Exit tusuna bas ve kumandadan 1 tusuna basarsan da resetleyebilirsin .. bu reset sonucu tum kannalr silinecektir ve kanallar bastan kuracaksın ..
bende bunların hicbirisi işe yaramadı.kurukafa dosyasını atmakla sorun cozüldü.
deJenere 05-03-2006, 18:02 bende bunların hicbirisi işe yaramadı.kurukafa dosyasını atmakla sorun cozüldü.
evet kanal kilidi acamıyorsan yani emu aktif edemiyorsan 219v4 fix icin olan ozel lader yuklersen kesinlikle calısıyor .. evet..
sunny cihazlara yazılımı attıktan sonra kanal kilidini açık yapamayanlar?
kaon yazılımı attıktan sonra kanal kilidini açık yapamayanlar.
yeni yazılımını yükledikten sonra kanal kilitli kısmı açık kabul etmesse yapılacak işlem.
öncelikle sarı-mavi-yeşil-menü tuşlarına bas ve cas kısmına gir...
sarı tuşa bas(load defult) ve tekrar ok de. daha sonra cihazı kapat yeniden aç.
kanal kilidini artık açık kabul edecektir....
bu işlemler sonucunda yine olmassa komple reset kısmından kullanıcı tercihini seçiniz ve resetleyiniz.
eğer yine kanal kilidi açılmassa cihazı komple resetlemeniz gerekebilir.
Özellikle son yazılımlarda loaderı 2.19 yapmamız gerekir.Olaki biz cihaza yazılım attık kanal kiliti açmıyorsa ve cihazımız 2.19 harici olarak açılıyorsa lütfen aşağıdaki program ile 2.19 çeviriniz
hiç boşuna uğraşmayın direk kilit açan yazılımı yükleyin kesin çözüm
danger35 13-03-2006, 23:15 @rıza direkt kilit açan yazılım neymiş bakalım:)
arkadaşım son verilen yazılımlarda bu kanal kilidi sorun oluyor çaresi sadece loader değiştirmek doğru söylemiş @tamerbayraktar ;)
saygılar...
arkadaslar kurukafa dosyasini nereden bulabilirim, bende next 2005 dci sky modullu cihaz var fakat yazilim cikmadigindan kaon yazilimi kullanmak istiyorum ama araya once kurukafa yazilimi atmak gerekiyor onu nereden bulabilirim
yardimci olursaniz sevinirim
tesekkurler
6. mesajda mevcut.... @tamerbayraktar koymuş bak...
danger35 27-03-2006, 16:27 arkadaslar kurukafa dosyasini nereden bulabilirim, bende next 2005 dci sky modullu cihaz var fakat yazilim cikmadigindan kaon yazilimi kullanmak istiyorum ama araya once kurukafa yazilimi atmak gerekiyor onu nereden bulabilirim
yardimci olursaniz sevinirim
tesekkurler
sanıyorum bu işini görür;)
saygılar...
bende arkadaslar şu sorun var yazılımı attım ve cihaz calışıyor kanal aramaya gelecegim menü kilidi acılmıyor 6 haneli menü kilidi var daha önceden 6 tane sıfır koyuyordum acılıyordu neden acılmıyor fta kanallara bakıyorum
aksam yeni olan polsat auto yazılımını attım 16 00 a1 olan cihaza yazılımı attık fakat cihazın tusları bazıları calısmıyor uydu arattıramıyorum arkadaslar yardım edin
lepistes 08-04-2006, 16:28 kanal kilitini açtım ama her açılışta pin kodu çıkıyor nasıl engelleyebilirm pin kodu çıkmasını
kanal kilitini açtım ama her açılışta pin kodu çıkıyor nasıl engelleyebilirm pin kodu çıkmasını
menü kilidini off yapınız (kilit kontrol)
6. mesaj ile http://www.mach1digital.com/mach1forum/showpost.php?p=44033&postcount=6
11. mesajdaki http://www.mach1digital.com/mach1forum/showpost.php?p=50151&postcount=11
ekdeki dosyalar aynı işi görüyormu ? yoksa değişik dosyalarmı bunlar ?
lepistes 08-04-2006, 21:21 her açma kapamada pin kodu açık oluyor engelleyemiyorum nasıl çözüm yapabilirim saygılar,
bu kurukafayı uyduya hangi programla ve nasıl atacagız söyleyebilirmisiniz
Fenerbahceli_03 13-04-2006, 00:41 kuru kafayı açtığında comunu ayarla cihazını kapat ve aç bu kadar basit
lepistes 13-04-2006, 09:26 bir türlü pin kodu çıkmasını engelleyemedim sistem bilgisinden her şeyi denedim olmuyor malesef devemlı karşıma pin kodu çıkıyor o kadr sıfırı yazmak bıktırıyor başka çözümü yokmu acaba saygılar,
Fenerbahceli_03 13-04-2006, 10:40 cihazını resetledinmi? lepistes@
lepistes 13-04-2006, 14:20 evet zaten son 2 yazılımda kaona döndüm next 7600 makinam iki yazılımdada reset yaptım kurukafa yükledim kilit açılıyor ama devamlı pin kodu karşıma çıkıyor devamlıda o kadar çok sıfır yazmak sorun oluyor nasıl kaldırabilirim acaba saygılar,
Bütün kilit bolümlerini kilit kapalı yap.
bende bunların hicbirisi işe yaramadı.kurukafa dosyasını atmakla sorun cozüldü.
Daha önce deneyimim olmadığı için soruyorum
bu dosyayı nasıl ve ne ile atabilirim acaba? loaderim şu anda 618
ilgilenenlere şimdiden teşekkürler.
geniu125 23-04-2006, 16:57 Bende de loader 6.19 ama kilidi bir türlü açamadım - başka yolu yok mu?
6.19 loader kuru kafa yükleniyor mu?
arkadaşım 219v4 olanı yükliyeceksin saygılar....
saeed6668 26-10-2006, 16:23 kuru kafa yazilim nedir ?
menüde 6.19 yazıyor loderda nasıl 2.19 gelecek
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=19481
bu linkteki 2.1.9.v4(kurukafa) yükle
berfosero 23-06-2008, 23:32 arkadaşlar aynı sorun bendede var 6.msjı yapın olur dıyonuz ama yukluyorum onu hıçbırşey olmuyor cunku 219 vs. şeyler yazıyor kurukafada benım aradğım 519 .çd
cıhazımın h/w v16.co.a1 dir yeni yazılımı nerededir saygılar
|