Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : next 8000 xcam boot ver. 1.1

atahan1997
05-04-2006, 10:27
Selam Arkadaşlar..

Benim sizlere sormak istediğim konu, kullanmakta olduğum cihaz next 8000 x cam boot versiyonu 1.1 böyle olunca bazen cas lı yazılım bulmak güç oluyor benim sizlerden ricam forum sayfalarına konan cas lı yazılımların nasıl yapıldığı. Eğer bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım bana yardımcı olurlarsa memnun olurum. En azından benim gibi cas lı yazılım arayanlar forummuzdan kolayca alabilirler. :confused:

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Pride
05-04-2006, 10:29
Selam Arkadaşlar..

Benim sizlere sormak istediğim konu, kullanmakta olduğum cihaz next 8000 x cam boot versiyonu 1.1 böyle olunca bazen cas lı yazılım bulmak güç oluyor benim sizlerden ricam forum sayfalarına konan cas lı yazılımların nasıl yapıldığı. Eğer bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım bana yardımcı olurlarsa memnun olurum. En azından benim gibi cas lı yazılım arayanlar forummuzdan kolayca alabilirler. :confused:

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=153
Bu linkte aradığınız program var.....
Kolay gelsin

Pride
05-04-2006, 10:34
Ama şimdi anımsadım arkadaşım. O programlar son RSA keyleriyle uyumlu değil IINDY arkadaşın programı editlemesini bekliyoruz
Farkındaysan uzunsüreden beridirde caslı yazılım verilemiyor bunun yüzünden.. şimdilik ******* elle gireceksiniz...

Tasarım
05-04-2006, 10:57
Malesef atahan dostum şimdilik caslı yazılım yapılamıyor. Editörün düzeltilmesi gerekiyor.