Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : 12.01.A5 Polsat


crazyturk
04-04-2006, 22:09
Deneme şansım olmadı.Çünkü elimde bu Hw den cihaz yok.Identleri 7101 olarak girilmiş.

tvgozde
04-04-2006, 22:41
Buda diğer seri...

danger35
05-04-2006, 10:08
Deneme şansım olmadı.Çünkü elimde bu Hw den cihaz yok.Identleri 7101 olarak girilmiş.
çalışıyor diğer forumda zaten polsat okey olarak verildi bu yazılım;)

poler
05-04-2006, 17:15
İki yazılım arasındaki fark nedir .... Hw leri aynıda.........