arkadaşlar merhaba ben fanatik bir next kullanıcısı ve satıcısıyım.Biraz öz eleştiri yapacak olursak fuardan bu güne 7 ay geçmesine ragmen tanıtılan süper plas ve ultra modelleri hala satışta yok artık son kullanıcı kitlesi konuyu internetten takip ediyor ve sabırsızlıkla yeni modelleri bekliyor vatandaş haklı parası cebinde aylardır soruyor bu büyük bir itibar olsa gerek next için ama next te tık yok hala deneme ve mayıs ay ları deniyor.Ben next yetkililerini tanıdıgım için bir an önce yeni modelleri piyasaya sürmelerini bekliyorum.Günümüzün teknoloji çagı olarak ele alırsak cihaz yapımlarının bu kadar sürmese gerek.Çünkü next en iysi oldugu içn beklenti büyük büyükkerede devamlı ilkler yakışır.Umarım kimseyi kırmadım ve kendi içinde öz eleştiri yapmaya çalıştım tüm yöneticilrr ve üyelere saygılar.
fta ları piyasaya sürüldü önümüzdeki aylarda CI lar piyasada olacak bildiğim kadarı ile mach1 ustad bu konu hakkında açıklama yapmıştı.
danger35
03-04-2006, 12:06
evet ftalar piyasaya yeni yeni gelmeye başladı.
darısı cı ve cımların başına:)
saygılar...
Yavaş yavaş deniyor ya arkadasım!Ne bu acele boyle1Günde kaç çesit cihaz uretiliyor!Yakında hepsi bir arada piyasada.saygılar...
Ftada cıda ilk parti tanıtım amaçlı bazı bayilere dağıtılıyor insanlar görebilsin diye seri üretimde başlar ve heryerde görürsünüz yakında 2 seriyide
spartakus35
04-04-2006, 15:07
Hacı bekler gibi, yeni modelleri beklemeye ne gerek var. Şu anki 2000X' ler ve özellikle 2000X CIS bomba gibi, bir iki büyük marka hariç, hiçbir cihaz eline su dökemez...
Zamanı ve sırası geldikçe yeni modeller raflardaki yerini alırlar...
arkadaşlar bide piyasada hala x seri cihaz çok elinde yüklü miktarda cihaz olan bayiler var bence stokların erimesi beklenıyor onda sonra yeni modeller tam olarak satışa sunulur kanısındayım ve bence de doğrusuda budur yeni model çıkınca eskiye kim bakar sonra......
altansat
08-04-2006, 18:04
evet tabiki eski seri bitene kadar yeni seriler verilmez stokdakiler
bitmeli ondan sonra çıkar ok
aynen katılıyorum 8000 lerdede öyle olmuştu.....
rasputin
11-04-2006, 08:44
ben 4 aydır bekliyorum ve benim gibi birçok kişi bekliyor bu cihazı. O zaman bu stoklar kolay kolay tükenmz.
Desenize daha çok beklenecek!!!Heee...
yanii tamamda x bir firma buna benzer bir cihazı piyasa sürüp pazar payına ortak olsa dahamı iyi......tabi kendileri daha iyi bilirde next kullanıcısı olarak birbaşka cihaz sahibi oluveririz bir anda ........
bünyamin06
25-04-2006, 22:26
her gün konya sokakta soruyorum yalnızca bir yerde gördüm oda deneme için verilmiş fiyatınıda bilmiyorlar
Az kaldı arkadaşlar yakında çıkacak o cihazlar merak etmeyin...
Az kaldı arkadaşlar yakında çıkacak o cihazlar merak etmeyin...
Muhtemelen hafta veya ay verebilirmisin usta.. :)
ali.kinik
28-04-2006, 12:20
bu cihazların özelliği ne arkadaşlar
hamdullah1
29-04-2006, 12:04
arkadaşlar mayısın 1. veya 2. haftasında muhtemelen çıkar
mach1 hocam her yerde bakıyorum süper plus un tam detaylı olarak artılarını hala analamış değilim
ben enson 8000 kayıtlı cihaz beklerken 200 xcıs plus almıştım eğer detaylı öğrenebilirsem yeni cihazıda alacağım selam ve saygılar