Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Kaon (nexvision) Yazilimlari


danger35
28-03-2006, 10:51
TPS YOK.
TV CABO
SPICE PLATIUM
MEDIAPARK YOK.
SRG
DİGİTAL+
TAQUILLA
KREMA OK
ABSAT
TVN
POLSAT (C1 VE CO SERİLERİNDE OK)
yazılımlar kup 230 ile yüklenecektir;)
farklı menü görmek isteyenler için;)
saygılar...

beydagı1976
28-03-2006, 11:26
verdigin yazılımda tps acmaz arkadaşım aes keyleri de girsen kanal kilidinide acsan sofkam key de atsan acmaz arkadaşım tps yok diye yazarsansız başlıga iyi olur arkadaşım

danger35
28-03-2006, 11:59
@BEYDAĞI1976
ilgine teşekkürler arkadaşım dün aes kullanmadığı zaman açmıştı tpsleri o yüzden yukarıda info verilmişti.
tşkler ;)
saygılar...

lion35
28-03-2006, 19:09
hocam benim cihazın versiyonu bu(KAON_KSC-511Z_HW-12.01.A5) bu yazılımlar benim cihaza olurmu deniye bilirmiyim yani herhan gibirisini..??

poler
28-03-2006, 20:37
hocam benim cihazın versiyonu bu(KAON_KSC-511Z_HW-12.01.A5) bu yazılımlar benim cihaza olurmu deniye bilirmiyim yani herhan gibirisini..??

Olur kardeşim ......... Tabiki polsat dışında hepsi açık senin cihazında...

danger35
29-03-2006, 11:13
hocam benim cihazın versiyonu bu(KAON_KSC-511Z_HW-12.01.A5) bu yazılımlar benim cihaza olurmu deniye bilirmiyim yani herhan gibirisini..??
evet lion bunu yükle (http://www.mach1digital.com/mach1forum/attachment.php?attachmentid=8373&d=1143532158)

danger35
29-03-2006, 21:50
@megaadnan arkadaşım iyi hoşta bunun bu konuyla ne alakası var?
bu topikte sadece yazılımla ilgili sorunları tartışırsak iyi olur...

saygılar...

aydın78
31-03-2006, 09:42
sayın arkadaşım formunuza yeni kayıt oldum. next vision menüsünü bir arkadaşta gördüm çok beğendim.bende kaon 911 Az yazılımlı goldmaster 7400 var buradaki yazılımı atarsam bazı kanallar kaybolurmu.bende hispasat var.

nortech
31-03-2006, 17:37
şu anda 12.01.a5 vermiş olduğunuz yazılımda hispasat çalışıyormu saygılar

sefimiz61
01-04-2006, 17:23
bu yazılımda tps yoktur saygılarımla..

danger35
03-04-2006, 09:55
şu anda 12.01.a5 vermiş olduğunuz yazılımda hispasat çalışıyormu saygılar
evet arkadaşım hispasat ok.

ali.kinik
12-04-2006, 15:09
arkadaslar nextvisionun yeni yazılımlarını bekliyoruz

zayfer
14-04-2006, 23:33
12 41 65 e uyarmı

danger35
14-04-2006, 23:58
uymaz arkadaşım ...

ali.kinik
17-04-2006, 14:26
ustalar NEXTVİSİONDAN bir haber yokmu

zayfer
17-04-2006, 18:08
12 41 65 yazılımı varmı

PowerVu
22-04-2006, 13:59
O Seriye Henüz Verilmedi Dostum..!

ali.kinik
27-04-2006, 12:59
ustalar NEXSTVİSİON yeni yazılını özlettirdiniz

Fenerbahceli_03
01-05-2006, 23:43
Danger35 üstad nexvision yazılımında redlight seyredebilmek için keyleri ekliyorum ama çıkmıyor

abdulhey
04-05-2006, 11:24
Ellerine Sağlik

Mr_MeMo™
04-05-2006, 13:16
Danger35 üstad nexvision yazılımında redlight seyredebilmek için keyleri ekliyorum ama çıkmıyor

constant dw sistem desteklemiyor su an yapacak bir sey yook .. constant dw destekli yazılım verilmesini bekleyeceksiniz ..

ali.kinik
04-05-2006, 13:31
CWverılmesınden umut yok ama öyle birdurum olabilirmi ustalara sorulur

Fenerbahceli_03
04-05-2006, 20:51
teşekkürler @Mr_Memo bekleyeceğiz