merhaba arkadaşlar ben zirve bu foruma yeni katıldım öncelikle mach1 arkadaşımıza böyle bir forum yaptığı için teşkür ederim tüm arkadaşların mübarek ramazan bayramını kutlarım fakat üye olurken bir sorunla karşılaştım aktivikasyon mailim gelmedi sorunun gidreilceğine inanıyorum
sizin durumunuzla organik81 birazdan ilgilenir. umarım buraya yazdığınız e-mail adresi doğrudur. birde hotmail veya yaho mail adreslerinden üye olduysanız Junk Maillerinizi kontrol ediniz.
ozonder35
05-11-2005, 17:59
Tasarım dostum neredesin kaç gündür forumda göremiyorum.Hayırlı bayramlar dileklerimle...
Tasarım dostum neredesin kaç gündür forumda göremiyorum.Hayırlı bayramlar dileklerimle...
Valla bayram tatili bir-kaç gün kaçamak yaptık :D
organik81
05-11-2005, 20:29
merhaba arkadaşlar ben zirve bu foruma yeni katıldım öncelikle mach1 arkadaşımıza böyle bir forum yaptığı için teşkür ederim tüm arkadaşların mübarek ramazan bayramını kutlarım fakat üye olurken bir sorunla karşılaştım aktivikasyon mailim gelmedi sorunun gidreilceğine inanıyorum
Aktive edildiniz.. Hoşgeldiniz... ;)
atmaca1949
11-11-2005, 21:30
slm arkadaşlar öncelikle formunuz hayırlı olsun çok güzel olmuş iyi ve sağlıklı günlerde kulanılır inşaallah benim ricam aktive olamadım acaba arkaşlardan organik81 ilgilenirse çok memnun olacağım şimdiden teşekkür eder herkese iyi çalışmalar dilerim ATMACA1949..
Selam atmaca
Şuan için aktif olarak görülüyorsunuz. Herhangi bir sorun olursa yazın.
atmaca1949
12-11-2005, 00:02
:oyyy: slm tasarım valla kabahat bende ben bu maili pek kullanmayı sevmem bu bakımdan hep hotmailden bekliyorum gelmeyince panikledim özür dilerim ve sizide buralada görmekten çok memnun oldum ilgi ve alakanıza çok teşekkür eder sizin vasıtanızla herkese selam ve saygılarımı sunarım ...
hoş geldin arkadasım.sorun hallolmuş ya o güzel...
:oyyy: slm tasarım valla kabahat bende ben bu maili pek kullanmayı sevmem bu bakımdan hep hotmailden bekliyorum gelmeyince panikledim özür dilerim ve sizide buralada görmekten çok memnun oldum ilgi ve alakanıza çok teşekkür eder sizin vasıtanızla herkese selam ve saygılarımı sunarım ...
sorunun çözüldüğüne sevindim atmaca kamilz forumdan değilmi? ;)
:tr: bu foruma yeni katıldım aktivikasyon mailim gelmedi sorunun gidreilceğine eminim.mach1 hocoma sonsuz teşekürler...memocom
organik81
15-11-2005, 22:41
:tr: bu foruma yeni katıldım aktivikasyon mailim gelmedi sorunun gidreilceğine eminim.mach1 hocoma sonsuz teşekürler...memocom
duruma bakılırsa aktive olmuşsun.. Daha önce de söyledik; bazen 3-5 dakika geç gidiyor bazen saniyesinde gidiyor, bazen de mnemsiz posta kutusuna gidiyor.. Bu karşıdaki e-mail serverin exim mail server ayarlarından kaynaklanıyor.. Sevgiler..