nusperato
22-03-2006, 10:28
arkadaşlar son versiyonu attıktan sonra star atv flash ve tv8 gelmedi
bunların frekanslarını alıp elle girmeyi denedim ama *tp zaten var* yazdı
arkadaşlar neden bu kanalları cihazım almadı sinyal seviyesi gayet ii
lütfen bilenlerden yardım beklerim
Şu an baktım o kanallar var sorun yok 8000 de...Network on yap ve tarat hepsi gelir...
EROLKAPTAN
22-03-2006, 10:33
11734 H 3291 Network acık yaparak mı denedın.denedi isen o kanalların tp lerini sil ve yenı kanal ekleme menusunden ekle ve sınyallerını bır bak ıstersen
veya en ıyısı reset + reset + bır daha reset yaptıktan sonra makınayı tekrar 11734 h 3291 network tarama on konumuna getır tarat..
nusperato
22-03-2006, 10:59
erolkaptan kusura bakma ama dediğini tam anlayamadım
Frenaksı 11734 H 03291 olan frerkansa ayarlayıp kanal taramada network on yapıp turksat uydusunu o şekilde taratacaksın....
Anlamayacak birşey yok.
o frekans turksatın uydu üzerinde yeni eklenen kanalları full bir şekilde gelmesini sağlayan frekansıdır...
nusperato
22-03-2006, 12:35
yaptım ama tp zaten var diyo
ya kafayı yiyeceğim bu tp nedir arkadaşlar
nit açık tarattım 8000 cihazı 140 küsür kanal buldu sorun yok...
yaptım ama tp zaten var diyo
ya kafayı yiyeceğim bu tp nedir arkadaşlar
Son olarak şunu yazacağım ...
Eğer taratmayı bilmiyorsan o cihazı alıp bir uydu satıcısına veya aldığın yere git göstersinler sana..
burdan ne kadar anlatsk sana boş....
nusperato
22-03-2006, 20:58
elbette tartmayı biliyorum
bu sorun ilkkez geliyo başıma
bu tp nedir onu öğrenmek istiyorum
Cihazın hafızasında zaten olan bir frekansı girmeye çalışırsan zaten var diye uyarır cihaz sen elle değil network on yapıp tüm uyduyu arattır hepsi gelir sorun yok o kanallarda...
tp bildiğim kadarıyla kanalın yayın frekansı,sembol hızı ve polarizasyonunun alıcının hafızasında (yani cihazının)paket olarak bulunan şeklidir.yani 120 tp warsa cihazında o uyduya ait,120 adet kanalın frekansı hazır bir şekilde cihazında war.yalnışsam ustalar düzeltsin