danger35
04-11-2005, 17:34
arkadaşlar çok başıma geldi.sizinle paylaşmak istedim kaon un digix 911 matrix modül gömülü modelinde emuyu yüklesekte bazı paketlerde açmama yada donma kilitmenme gibi sorunların olmaması için içindeki matrixi ucas yapıp susturursak emu sorunsuz çalışıyor .bilginize...
saygılar...
arkadaşlar çok başıma geldi.sizinle paylaşmak istedim kaon un digix 911 matrix modül gömülü modelinde emuyu yüklesekte bazı paketlerde açmama yada donma kilitmenme gibi sorunların olmaması için içindeki matrixi ucas yapıp susturursak emu sorunsuz çalışıyor .bilginize...
saygılar...
-----------------------------------------------------------------------
bahsettihin uyguladığın dosyayı buraya koyarmısın arkadaşlarda faydalanır bende uygulayım ... .sevgilerle.... mecburen fun6 ile yükliyeceğiz
serkanguzel
17-11-2005, 16:24
MR 1.180_card dosyası ile herşey yolunda... Cihaz emu'dan çözerken modül birimi de smart card'ınızı okur..
danger35
23-11-2005, 13:15
dostum tpsler gittiği için şuan çalışır sorun yok çakışma olmaz ama tps yüklendiğinde eğer emüyle tps açıp mesela içindeki mr yede cabo yüklenince çakışm ayapıyordu.
ama şuan söz konusu değil bu olay;)
saygılar...
danger35
23-11-2005, 13:25
911 mr gömülüde çakışma yaparsa bunu fun6 kartla cihazın gömülü mrsine yükleyip emüden sorunsuz yazılım yükleyip kullanabilirsiniz.@ruden dosya bu...
saygılar...
danger35 ustad bende 911UZ hw13.42.65 cihazım var ve pentacrypt çakılı modül.ilk sorum:opos kartı çalıştırırmı,hayır desteklemiyorsa-modülü matrixe dönüştürebilirmiyim,nasıl ve dosyayı nereden alabilirim.ikinci sorum:üstte vardiğin ucas dosyasını nasıl kullanacaz.şimdiden çok teşekür.
~~SLAVéSboyZ~~
15-04-2006, 21:10
danger35 ustad bende 911UZ hw13.42.65 cihazım var ve pentacrypt çakılı modül.ilk sorum:opos kartı çalıştırırmı,hayır desteklemiyorsa-modülü matrixe dönüştürebilirmiyim,nasıl ve dosyayı nereden alabilirim.ikinci sorum:üstte vardiğin ucas dosyasını nasıl kullanacaz.şimdiden çok teşekür.
valla benimde sorunum bu nasıl yapacaz bilemiyorum benim cihazın verileri şu
bende dıgıx cihaz var kaonun yazılımını attım ama yerleşik modülünün ne olduğunu bilemiyorum nasıl anlıyacam esas sorunum opost kartı okumuyor diğer kartlarıda okumuyor
cihaz bilgileri şöyle.. ca
model: DSC-911UZ
İNFO:10.05.20-D1C4
S/W:V02.00.01
H/W:V12.42.65
LODER:V6.1.9
C.A:3.1.3
birde ca sistem bölümüne girdiğimde cas sılot1: DREEM ROOM yazıyor üstüne oklesem bile işlem yapılamıyor modül içi gözükmüyor bu ne anlamda yada nedir bu modül mr mi yoksa başka bişeymi.
semihozkan
16-04-2006, 11:14
bende dıgıx cihaz var kaonun yazılımını attım ama yerleşik modülünün ne olduğunu bilemiyorum nasıl anlıyacam esas sorunum opost kartı okumuyor diğer kartlarıda okumuyor
birde ca sistem bölümüne girdiğimde cas sılot1: DREEM ROOM yazıyor üstüne oklesem bile işlem yapılamıyor modül içi gözükmüyor bu ne anlamda yada nedir bu modül mr mi yoksa başka bişeymi.
Selam cihazında matrix modül var büyük bir ihtimalle onu penta kart okuyucu hale getirmişler mr1080 kart okuyucu olmuş
danger35
21-04-2006, 00:17
DSC-911UZ da hw öyle olması ilginç 13-42-65 olması lazım değilmi mr gömülü değilmi bu?
serkanguzel
29-07-2006, 13:37
@danger35 arkadaşım,
Uzun zamandan beri bu cihazlara servis desteği verdim. Bu sayfayı uzaunca zamandır ziyaret etmemiştim. (!)
@slavwzboy loader yanlış!.. önce 1.12'yi devamında 5.16'yı yüklemelisiniz!..
Emu'dan çözmek isteyenler için ilk mesajımda verdiğim dosyalar geçerlidir. UCAS 3.0 dosyası MR'nin yamasız yazılımıdır ve şifreli kanallarda smartcard uyarısı veriyor.. Bir süre sonra can sıkmaya başlıyor tabi..
Saygılarımla.
sunnye dönüşüm yazılımı varmı