Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : no /av hatası


hasankeskinkurt
10-03-2006, 14:16
elımde bir cıhaz var

model :dsc-911az
info :10.05.20.d1c0
s/w : v o2.00.01
h/w :v12.03.a5
loder :v2.1.9.v3
c.a. 2.2.3


hocam cıhazın ustunde sky gomulu(rc2)modul var rc2 yazılımını atıyorum cıhaz no /av hatası verıyor yazılım bın yazılım(btm)yazılımını atamıyorum hocam yardımlarınızı beklıyorum

TEKNOKA
10-03-2006, 17:32
selam

yazılımı yükledikten sonra modül yazılımı yüklediniz galiba,

bu yazılımı http://www.mach1digital.com/mach1forum/images/attach/zip.gifall_V96sn_conv.zip (http://www.mach1digital.com/mach1forum/attachment.php?attachmentid=7320&d=1142000903) kup240 http://www.mach1digital.com/mach1forum/images/attach/zip.gifKup240tr.zip (http://www.mach1digital.com/mach1forum/attachment.php?attachmentid=6510&d=1140428875) ile yükleyiniz. eğer düzelmez ise tekrar yazınız.

saygılar.

Tmr
10-03-2006, 17:57
elımde bir cıhaz var

model :dsc-911az
info :10.05.20.d1c0
s/w : v o2.00.01
h/w :v12.03.a5
loder :v2.1.9.v3
c.a. 2.2.3


hocam cıhazın ustunde sky gomulu(rc2)modul var rc2 yazılımını atıyorum cıhaz no /av hatası verıyor yazılım bın yazılım(btm)yazılımını atamıyorum hocam yardımlarınızı beklıyorum


Yanlış yazılım yükleme sonucundada no/av hatası verir. Teknokanın vermiş olduğu dosyaları bi yükle sonucuda bize bildir. Sevgiler.... http://www.mach1digital.com/mach1forum/images/icons/icon12.gif

hasankeskinkurt
11-03-2006, 09:53
hocam yazılım attım kanallar çalişiyor ama fulx lerı cozmuyor (rc2modul) yazılımını attıgım zaman tekrar no /av hatası verıyor hocam ne yapayım hocam kup240 cıhaz yukleme yapmıyor kupatsky yukluyor hocam

TEKNOKA
11-03-2006, 10:26
eskiye dönüş yapmanız gerekli, tekrardan denemelisin.

yeni yazılımları modül yazılımını yüklemeden yüklerseniz bu tür sorunlar ile karşılaşırsınız, ilk önce modül yazılımını yüklemeniz gerekmektedir, sonra yazılımı yüklemen gereklidir.

ayrıca aynı olay benimde başıma gelmişti, bazı cihazlar da bu sorun var,

saygılar.

hasankeskinkurt
11-03-2006, 14:14
dedigin gıbı yaptım once module yazılım yukledım sonra cıhaza yıne no/av hatası verıyor

Tmr
11-03-2006, 14:18
cihazın fabrika ayarlarına geri dön iki sefer sonra kanalları tarat öyle bir dene.




RC 2- RD 2 Ve RD 2 IM modülün bu çeşitleri vardır.Yanlış dosyayı atmış olabilirmisin.cihazın kapağını aç.Beyaz etiket varmı,modülün üzerinede onu kontrol et.Birde cihazın arkasında USB çıkışlımı ?




RC 2 YÜKLEME TALİMATI


YÜKLEME KUPATSKY İLE YAPILACAKTIR

Yükleme Yaparken Aşağıdaki işlemleri dikkatle Yapınız(Cihazını aynı zamanda Tv ye bağlayınız)

1)Cihaz Herhangi bir kanalda iken Arkada Bulunan Anahtar ile cihaz kapatılır.cihazda yazılımın yüklenme ilerlemesini görmek için Görüntü almak almak için gerekli bağlantı yapılır.
2)KUPAtsky proğramı açılır en üstte solda File Open butonuna basılarak
1 ci dosya.bin dosyası seçilir çıkan penceredki aç butonuna basılır.Arkadaki Anahtar ile cihaz açılır ve yükleme işlemi başlar.Yükleme işlemi bitene kadar cihaza müdahale edilmez.yükleme bittikten sonra TV ekranında #OK İNTEWR B#ikazı çıkana kadar cihaza müdahele etmeden beklenilir.(**Eğer Tv Ekranında bu yazı çıkmadan cihazı kapatır iseniz kesinlikle yayın alamazsınız.Sinyal olsa bile**)kupatsky proğramı kapatılır.
3)KuPatsky proğramı açılır 2.Adımdaki işlemi aynen yaparak bu kez .2ci dosya.bin dosyası seçilir.Makina açılır yükleme işlemi yapılır.
Loader versiyonu 618 veya 619 (Loader 219v3 de olur) olması gerekir.

hasankeskinkurt
11-03-2006, 17:06
dedıgın gubi yapyım olmuyor yıne ful x lerı cozmuyor
yazılım attıktan sonra sıstem bılgısı

model :dsc-911az
info :10.05.20-d1cd9
s/W :v02.00.01
h/w :v12.03.a5
loder :v2.1.9.v3
c.a. :2.2.3


oldu ne yapabılırım ustatlar

Tmr
11-03-2006, 17:13
Yinemi no/av hatası devam ediyor eyer öyle ise arkadaşım servise müracat

Mr_MeMo™
11-03-2006, 17:53
dedıgın gubi yapyım olmuyor yıne ful x lerı cozmuyor
yazılım attıktan sonra sıstem bılgısı

model :dsc-911az
info :10.05.20-d1cd9
s/W :v02.00.01
h/w :v12.03.a5
loder :v2.1.9.v3
c.a. :2.2.3

oldu ne yapabılırım ustatlar

Cihazın ust kapagını acın kart okuyucusunun bukundugu devreyi yerinden dikkatlice cıkarın uzerinde bulunan sky cip e gore ve fullx guncellemesini yapın ..

hasankeskinkurt
11-03-2006, 23:28
baktım rc2 yazıyor ben cıhaza next 2005 dcı sky yazılımını attım yıne no/av hatasını verıyor