Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Ana sayfadaki istatistik bölümü..


engin_64
07-03-2006, 20:31
Arkadaslar bunu bi forumda anlatilar anlamadim 3 haftadir cvp bekliyorum gelmedi siz bana yardim edin lütfen (2. Admin panelindeki pruduct manager (ürün yöneticisinden) product-topXstats.xml adlı dosyayı ekleyin.
3. FORUMHOME tempine tablonun nerede olacağına göre şu kodları ekleyin) bunlari anlamadin eyer billiyorsaniz yada anladiysaniz bana izaht edermisiniz lütfen

Ana sayfadaki istatistik bölümü..
(En son mesajlar, en yeni üyeler, en son gönderilenler...)

Kurulumu :

1. Ekteki topXstats.php adlı dosyayı forum dizinine gönderin
2. Admin panelindeki pruduct manager (ürün yöneticisinden) product-topXstats.xml adlı dosyayı ekleyin.
3. FORUMHOME tempine tablonun nerede olacağına göre şu kodları ekleyin :



PHP Kod:
<if condition="$show['topXstats']">
$topXstats
</if>


Örneğin üstte yer alması için :

$header
$navbar

yazısının hemen altına ;

Allat yer alması için :

</table>
<br />
<!-- end what's going on box -->

yazsının hemen altına ekleyebilirsiniz..

Önizimleme ve dosyalar ektedir..

organik81
07-03-2006, 21:02
tam olarak neresini anlamadın ona göre yardımcı olalım.. eklenti farklı aşamalardan oluşuyor.. her aşamanın nasıl yapılabildiği konusunda da bilgi ve açıklamalarımız zaten mevcut başka konular içerisinde..

engin_64
07-03-2006, 23:13
MEsela Ben Bunu product-topXstats.xml nereye aticam Yani Nereye upload yapmam gerek olcak ve yukarda aldim gibi
<if condition="$show['topXstats']">
$topXstats
</if>
bunu nerden bulla billirim yardim edin lütfen
elinizde varsa vbulletin 3.0.9 icin buraya sunarsaniz binmikatar olurum Biras detali anlatmaniz gerek Anlamak konusunda sayifim

Tsk

organik81
08-03-2006, 02:20
MEsela Ben Bunu product-topXstats.xml nereye aticam Yani Nereye upload yapmam gerek olcak ve yukarda aldim gibi
<if condition="$show['topXstats']">
$topXstats
</if>
bunu nerden bulla billirim yardim edin lütfen
elinizde varsa vbulletin 3.0.9 icin buraya sunarsaniz binmikatar olurum Biras detali anlatmaniz gerek Anlamak konusunda sayifim

Tsk
en başta yanlışın var; demişsin ki vB 309 için ; bu eklenti 3.0.x sürümlerde çalışmaz.. 3.5.x sürümleri için geçerlidir.. sende 3.0.9 vB varsa 3.0.x bölümüne bakman gerek.

engin_64
08-03-2006, 17:33
Bu forumda Öyle ilgili bulldum bi kac ama hepsi yarim ayak anlatilmis kimse bana yardim edemicekmis simdi

organik81
08-03-2006, 18:53
Bu forumda Öyle ilgili bulldum bi kac ama hepsi yarim ayak anlatilmis kimse bana yardim edemicekmis simdi
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=1930

üstteki linkteki anlatım yeterince açık; yarım ayak değil..