• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Basketbolda dev ortaklık,Fb+ülker...

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Basketbolda dev ortaklık,Fb+ülker...

    Dev ortaklık
    100. yılda her branşta şampiyonluk parolası ile yola çıkacak olan Fenerbahçe, basketbolda Ülkerspor ile birleşirken, Ülker Holding tüm amatör şubelere ve futbola da sponsor olacak
    Basketbolda geçen sezon Galatasaray ve Beşiktaş’a sponsor olan, Fenerbahçe’ye de forma reklamı veren Ülker, Sarı-Lacivertli kulüple büyük bir sponsorluk anlaşması yapmak üzere. Artık spor kulübü olarak yola devam etmeyip, sponsorluk anlaşmalarıyla spora hizmet etmeyi düşünen Ülker, basketbol şubesini kapadı ve Fenerbahçe’yle birleşti. Sarı-Lacivertliler, gelecek Fenerbahçe Ülker adıyla, ligde mücadele edecek. Ülker, sözleşmesi devam eden üç oyuncusu Mirsad, Ömer Onan ve Oğuz Savaş’ı da Fenerbahçe’ye verdi.
    İbrahim de gelebilir
    ULEB’le sözleşmesi olan Ülkerspor da Euroleague hakkını Fenerbahçe’ye devretmek için de başvurdu. ULEB yönetiminin de, Fenerbahçe’nin büyük bir taraftar kitlesine sahip olması ve populerliğinin artacak olması nedeniyle, bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. Öte yandan 100. yılda Sarı-Lacivertli formayı giymek isteyen İbrahim Kutluay’ın da durumu pazartesi günü netlik kazanacak. Başkan Aziz Yıldırım’ın istemediği ancak ikna edilmeye çalışıldığı öğrenilirken, bu durum gerçekleşirse İbo da yuvaya dönecek.

    Futbola da yardım
    Öte yandan Ülkerspor, 100.yılda tüm branşlarda şampiyonluk parolası ile yola çıkacak olan Fenerbahçe’nin tüm amatör şubelerine de sponsor olacağı öğrenildi. Oldukça geniş kapsamlı bir şekilde yapılacak olan bu sponsorluk anlaşmasının önümüzdeki günlerde kesinlik kazanması bekleniyor. Ülker ayrıca, Fenerbahçe’nin futbol takımına da yaptığı sponsorluk yardımını artıracak. 100. yılda gerek futbol, gerek diğer branşlarda kupalar kazanmak isteyen Fenerbahçe yönetimi, 10’un üzerinde sponsorla görüşmelerini sürdürüyor.
    Kaynak:http://www.e-kolay.net/fanatik/futbo...HaberID=391971
    Forum Kuralları
Hazırlanıyor...
X