Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : uyduları bulamıyorum


asub
14-03-2017, 23:32
ustalar kolay gelsin birdane e2 yedek yükledim tunner ayarına girdiğimde sadece bir adet uydu var diğer uydular yok nasıl ekleyebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim

Sami Ertaga
15-03-2017, 17:51
www.satellites-xml.org
Buradan uydu listesi yükleyebilirsiniz.

Sami Ertaga
15-03-2017, 17:52
Normal e2 cihazlarda etc/tuxbox içine atlıyor. Wetek'te tam nasıl bilmiyorum.

voxi
15-03-2017, 18:42
ustalar kolay gelsin birdane e2 yedek yükledim tunner ayarına girdiğimde sadece bir adet uydu var diğer uydular yok nasıl ekleyebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim

Sende ki ayarların 4 uydu diseg oldugunu varsayarak olaya başlıyalım. Şimdi cektigin resim tonbrust A diyor onu sag sol tuşlarla onu diseg ABCD yaparak yola
devam edebilirsin.
sonra sırasıyla A Turksat-B Hotbird C ney varsa D ney varsa ona göre hepsini degiş bukadar

Sami Ertaga
15-03-2017, 20:02
ABCD yapınca uydu isimler uydu isimleri kullanıcı tarafından mı verilecek? Motorlu sistem kullandığım için bu ayarları tam anlıyamadım.

Ressamm
15-03-2017, 20:06
E2 imajlarde uydu ayarlamak için sinyal metre var oradan bakıp hangi uydu olduğunu ayarlayabilirsin sistem ayarlarının içinde olması lazım

saygılar

durakb
15-03-2017, 20:12
Eğer diseqc kullanıyorsanız
A hangi uydu varsa onu seçerseniz
Seçim sizin çanak sayısına ve lnb lere
Göre değişir. B C D vs. Motorlu sistem
Kullanıyorsanız enigma2 de usals modu
Seçmelisiniz. Hangi uydular varsa o uyduların
seçimi gerek yada tümünü seç yapmak gerekir.



B

asub
15-03-2017, 22:52
Normal e2 cihazlarda etc/tuxbox içine atlıyor. Wetek'te tam nasıl bilmiyorum.

satellites.xml dosyası güncel olarak çekip etc/tuxbox içine attım fakat uydular gelmedi sadece sağ sol yaptığımda tek uydu gözüküyor

asub
15-03-2017, 22:54
Sende ki ayarların 4 uydu diseg oldugunu varsayarak olaya başlıyalım. Şimdi cektigin resim tonbrust A diyor onu sag sol tuşlarla onu diseg ABCD yaparak yola
devam edebilirsin.
sonra sırasıyla A Turksat-B Hotbird C ney varsa D ney varsa ona göre hepsini degiş bukadar

diseg ab yada abcd fark etmiyor ada b de sağ sol yaptığımda sadece 1 uydu var başka yok

asub
15-03-2017, 22:58
Eğer diseqc kullanıyorsanız
A hangi uydu varsa onu seçerseniz
Seçim sizin çanak sayısına ve lnb lere
Göre değişir. B C D vs. Motorlu sistem
Kullanıyorsanız enigma2 de usals modu
Seçmelisiniz. Hangi uydular varsa o uyduların
seçimi gerek yada tümünü seç yapmak gerekir.



B


Tunner A ya 42 ve 13 dereceli uydular bağlı kurduğum backupu fabrika ayarlarına döndürdüğümde uyduları seçip izliyorum sıkıntı yok ama kurulu backupta sadece 1 uydu var başka yok

Sami Ertaga
15-03-2017, 23:05
etc/tuxbox içine attıktan sonra cihazı yeniden başlattınız mı?


Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

asub
15-03-2017, 23:17
etc/tuxbox içine attıktan sonra cihazı yeniden başlattınız mı?


Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

evet

Sami Ertaga
15-03-2017, 23:20
Tuner ayarlarını "gelişmiş" (advanced) olarak yapın.


Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

ozkaradag
15-03-2017, 23:29
satellites.xml dosyası güncel olarak çekip etc/tuxbox içine attım fakat uydular gelmedi sadece sağ sol yaptığımda tek uydu gözüküyor

Attıktan sonra Yeniden Başlattın mı?

Sevgiler...

asub
15-03-2017, 23:32
Tuner ayarlarını "gelişmiş" (advanced) olarak yapın.


Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

denedim ama bir sonuç elde edemedim

https://www.youtube.com/watch?v=ljnwcRGHVsc&feature=youtu.be

voxi
16-03-2017, 00:30
denedim ama bir sonuç elde edemedim

https://www.youtube.com/watch?v=ljnwcRGHVsc&feature=youtu.be
elinde başka setting varsa onu atarmısın cihaza sorun advance yada basitle alakalı degil.
Buda halletmiyorsa attıgın backup sorunlu olabilir kardeşim

asub
16-03-2017, 11:00
elinde başka setting varsa onu atarmısın cihaza sorun advance yada basitle alakalı degil.
Buda halletmiyorsa attıgın backup sorunlu olabilir kardeşim


dreamset-editor ile farkı kanal listeleri denedim ama sonuç değişmedi

yaptıklarımı chek etmek için normal bir imajda satellites.xml dosysını değiştirip denedim dosyada kaç uydu varsa okadar uydu gözüküyor hazır kanal listeleri yükledim kaç uyduluysa okadar geliyor ama bu yedekte gelmiyor sanırım sorun bacupta yada başka birşey var bende denemeyi bıraktım

yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler
kendilerindede aynı sorun olurmu bilmiyorum ama deneyip sorunu görmek ve uğraşmak isteyenler için yüklediğim backup altta

https://www.dropbox.com/s/sxlef9djgkdi3si/openatv-5.3-wetekplay-20160415.sdcard.zip?dl=0