Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : yeni arçelik as-550dcı


mpl
02-03-2006, 15:12
arçelik'in yeni ürünü olması gerek,arkadaşlar bu cihazın emu yazılımları mevcutmudur acaba,ben bulamadım da...

Mr_MeMo™
02-03-2006, 16:03
arçelik'in yeni ürünü olması gerek,arkadaşlar bu cihazın emu yazılımları mevcutmudur acaba,ben bulamadım da...

Evet emu yazılımı mevcut ama sorunlu su an duzgun calısmıyor..
Yazılım forumda var ama arsiv bolumune kaldırılmıs su an yetkili arkadaslar gelince isterseniz arsiv bolumunden gerekli bolume alabilirler..

bekosat
02-03-2006, 16:39
bir bekocu olarak 550 cihazlar krizmamızı cizdi . cihaz orjinal yazılımda bile sorunlu ki emu yazılımı ile dahada sorunlu oluyo kullanıcı orjinal yazılımla devam etsin derim

danger35
02-03-2006, 17:18
bencede emu yazılım atmadan kullanmanızı tavsiye ederim.modül bile görmüyor cihaz çünkü emu absat hariç diğerlerini açmıyordu.ben 1tane gördüm gördüğüme pişman oldum yani;)
saygılar...

ankarali_matrix
02-03-2006, 17:18
en berbat cıhaz 550 ci..

danger35
02-03-2006, 17:19
@ankarali_matrix arkadaşım şimdi cihaz hakkında sadece sorun paylaşıyoruz kötülemek yanlış olabilir;)
saygılar...

mpl
02-03-2006, 19:38
verdiğiniz bilgiler için sağolun arkadaşlar ben de zaten müşterime iade ettim cihazını,eğer çok isterse modül kullanmasını tavsiye ettim....

bünyamin06
29-03-2006, 21:50
en berbat cıhaz 550 ci..
bizdede aynı dert var:odunkes:

danger35
29-03-2006, 21:54
verdiğiniz bilgiler için sağolun arkadaşlar ben de zaten müşterime iade ettim cihazını,eğer çok isterse modül kullanmasını tavsiye ettim....
modülü görür inşallah:ters: