• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

ADSL'den hem indirim hem üç yeni hizmet !..

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • ADSL'den hem indirim hem üç yeni hizmet !..

    Türk telekom yeni üç hizmetini tanıtırken, kullanıcılarına indirim müjdesi de verdi. Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Paul Doany, hızlı internetin önemli olduğunu, aynı fiyata iki kat hızlı bağlantı sağlamak veya fiyatı düşürmek istediklerini bildirdi.

    Türk Telekom, yeni hizmetleri ''TT Sesli Mesaj'', ''TT Aile Kart'' ve ''TT SMS'' servislerini düzenlenen bir toplantıyla tanıttı.

    Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Paul Doany, burada yaptığı konuşmada, özelleştirmenin ardından Türk Telekom'un adaletli bir piyasa oyuncusu ve rakip olacağını söylediklerini anımsattı.

    Müşterilerin fiyat ve hizmet seçimlerini özgürce yapabilmesinin önemine işaret eden Doany, ADSL konusunda yeni çalışmalarının bulunduğunu belirterek, bu konuda bir soru üzerine, hızlı internetin önemini vurguladı.

    ADSL hızını artırmak istediklerini belirten Doany, ''Yapmak istediğimiz; aynı fiyata iki kat hızlı bağlantı sağlamak veya fiyatı düşürmek. Bu konuda Telekomünikasyon Kurumu'ndan onay bekliyoruz. Önümüzdeki bir kaç hafta içinde tarife değişikliklerimizi duyurabiliriz'' şeklinde konuştu.

    ''REKABETİN EN BÜYÜK SAVUNUCULARINDANIZ''

    Türk Telekom'un rekabeti teşvik edici adımlar atacağının altını çizen Doany, bu konuda çok büyük ilerlemeler kaydettiklerini söyledi.

    Türk telekomünikasyon sektörünün herkesin çabaları ve çalışmaları sayesinde önümüzdeki dönemde pek çok heyecan verici yenilik ve gelişmelere sahne olacağını dile getiren Doany, şunları kaydetti:

    ''Bir kez daha vurgulamak isterim ki tüm bu gelişmeleri yasal zorunluluk ve sorumluluklarımız nedeniyle değil, rekabetin en büyük savunucuları olduğumuz için destekliyoruz. Çünkü biz şuna inanıyoruz ki ancak ve ancak rekabetin geliştiği bir ortamda, tüketiciler katma değerli yeni ürün, hizmet ve tarifelere daha yüksek hizmet kalitesine ulaşabilecekler. Bu, devam etmekte olan bir süreç ve önümüzdeki aylarda bu konudaki hedeflerimize ulaşmak için tüm gerekli çabaları sürdürme konusunda kararlıyız.'' Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Doany, yeni servislerden gelir beklentisinin sorulması üzerine, ''Buradan ne kadar para geleceğini tahmin etmek zor. Bu hizmetler, gelirleri artırmaktan ziyade müşteri davranışlarını değiştirecektir. Piyasa nasıl tepki verecek, önümüzdeki dönemlerde göreceğiz'' dedi.

    YÜKSEK VERGİLER KONUSU

    Doany, Türk Telekom'un ürün ve hizmetlerini geliştirmek için çok ciddi çalışmalar yaptığını anlatarak, ''Türk Telekom'un bu hizmetleri bir başlangıç. Veri ve içerik konusunda yeni hizmetlerimiz olacak. Bunun için zaman gerekecek'' dedi.

    Doany, sektördeki vergilere ilişkin bir soru üzerine de vergilerin çok yüksek olduğunu, hükümetin de bu konuda çalışmaları bulunduğunu söyledi.

    Alıntı haberdir...
    Next 2000X CIS Plus - Diseqc Motor
    Next 5000X CI - Turksat, Hotbird

    "Eli ile çalışan işçidir, eli ve aklı ile çalışan ustadır; eli aklı ve ruhu ile çalışan sanatkardır."

    "Nice insanlar gördüm, üstünde elbisesi yok; nice elbiseler gördüm, içinde insan yok." Mevlana


    "Sevap kazanmak iyilik yaptığının hayır duasıyla, günah kazanmak zarar verdiğinin bedduasıyla olur."

    [email protected]

    www.konyahasanseyh.com (Lütfen tıklayınız!)

    www.pagosking.com (Lütfen tıklayınız)
  • #2

    haber için teşekkürler posta gazetesinde 1-2 hafta içinde ya indirim yada hızda artış yapılacak diyordu valla ben hızın artmasını tercih ederim

    Yorum yap

    Hazırlanıyor...
    X