Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : xp internet güncelleme yaparken
dijimagic 03-11-2005, 22:13 xp internetten güncellemek isterseniz eğer size ait lisans yoksa güncelleeme yapamıyorsunuz. güncelleme yapmak içim adres çubuğuna
bu komutu yazıp hızlı güncelleme tuşuna basarsanız güncellemeye başlar.
javascript:void(window.g_sDisableWGACheck='all')
selamlar
İZMİRLİUYDUCU 03-11-2005, 22:27 tesekkurler arkadasım ...
sayfa açılmadı tam olarak naasıl yapacaz
dijimagic 04-11-2005, 00:02 başlat düğmesindeki update bas. güncellemeleri siteye bağlanıp yapcak. hızlı güncelleme yap dedikten sonra bi kısımda sorun cıkmıyor. ama lisansı kontrol eden bi güncelemeyi yukledıkten sonra güncelleme yapmadığında yukardaki kodu adres cubuguna kopya yapıştır yapıp guncelle dediğinde güncellemeyi yapıyor
selamlar
ilk önce hızlı güncellemeyi yap dedim.
bu kodu olduğu gibi adres çubuğuna yapıştırıyorum.
hızlı yükle diyorum,Doğrulama Başarısız: Ürün Anahtarı Doğrulanamadı diyor.
dijimagic 04-11-2005, 01:17 bi kaç kez dene bende yaptı daha dün yaptım.
ok deneyeyim. bu arada başka yollarıda varmı onlarıda deneyelim...
dijimagic 04-11-2005, 15:28 başka yol yok bildiğim kadarı ile selamlar
ne kadar denediysem beceremedim. saolun,teşekkürler....
danger35 05-11-2005, 00:48 @dijimagic
bende denedim şimdi olmadı.acaba yanlış birşeymi yaptık aynen öyle yaptık!
dijimagic 05-11-2005, 00:58 eğer serial gecerli değil deyip yapmıyorsa başlat üst kısmındaki güncellemeye tıklayın hızlı günceleme denen bir çıkınca yukardaki komutu adres çubuğuna yapıştırıp hızlı güncellemeye basın olması lazım .
selamlar
dijimagic 05-11-2005, 01:02 adres çubuğuna kopya, yapıştır, enter, sonra hızlı tuşuna basıp deneyin bende sorunsuz oldu. (denedim)
selamlar
benim bu sefer oldu.onca uğraş sonucunda şu anda güncelleme başladı:)
dijimagic 05-11-2005, 01:07 bakın
evet sevgili dijimagic aynı şekilde yükleniyor.baya güncelleme varmış ya.hala yükleniyor bende.
dijimagic 05-11-2005, 01:17 hadi hayırlısı :) sonunda birinde oldu .
selamlar
slm arkadaşlar
bunu indirin.
http://rapidshare.de/files/7200456/LegitCheckControl.zip.html
Windows XP Güncellemesi Yapamayanlar
bu dosyanın içindeki LegitCheckControl.dll dosyasını
çıkartın. dosyanın içinden çıkan LegitCheckControl.dll dosyasını C:\WINDOWS\system32 klasörünün
içerisine kopyalayın. bilgisayarı yeniden başlatın ve bilgisayar başladıktan
sonra windows update sitesine girerek sonucu kontrol edin.:hangiiisi :hangiiisi
ben kendim denedim 100% ok.
saygılar
bu ne kadar geçerli buse.bir defaya mahsusmu.dijimagic ustadın söylediği şekilde yaptım ben.
bu ne kadar geçerli buse.bir defaya mahsusmu.dijimagic ustadın söylediği şekilde yaptım ben.
yok ben 1 aydan beri kullaniyorum.
benim dediğim gibi yaparsan herzamankigibi yani normal birşekilde update yapiyor.
saygılar
evet buda fena değil doğrusu bi deneyelim...teşekkür
dijimagic 05-11-2005, 15:15 benim dediğim komutu yaparak güncelleme yapabiliyorsunuz sorun çıkmıyor ama bir kaç defa denemek gerekiyor.
selamlar
ben denedim oldu sevgili rasit49,bi kaç kez dene oluyor.ben komple güncelledim aynı şekilde.
slm arkadaşlar
benim dediğim gibi yapsanız sorun yaşamazsınız.
saygılar
alicakmak34 05-11-2005, 19:42 bunu deyin
c:/windows/system32 'dosyasının içine atın
http://rapidshare.de/files/3503674/LegitCheckControl.zip.html
sayın alicakmak34 kardeş bende c deki winsows ta system dosyası var ama system32 diye bir dosya bulamadım ama ilgili dosyayı system me kopyaladım ama olmadı yardımınızı rica ederim
okey dijimagic kardeş oldu sonunda teşekür ederim
alicakmak34 06-11-2005, 15:29 xp de sistem32 klasoru muhakkak vardır olmama ihtimaliyok..
dijimagic 06-11-2005, 15:50 sistem dosyası olduğundan görünmeye bilir. bilgisayarımdan üstte araçlar bölümünün altında klasor secenklerinden görünümden sistem dosyalarını görünür yaparak system 32 kalsorunu bulabilirsin.
selamlar
Herkese selamlar!
Arkadaslar su wedigim adresten twk-winupdatepatch.exe ( Sitenin sag alt kösesinde Top ten cracks 10. Windows Genuine Advantage Validation Tool (KB892130) ) denen programi indirin ve beraberinde indirdiginiz infoyu okuyun gereken icinde yazili 10 saniyede hal ediyorsunuz denedim ve güncelleme sorunsuz oluyor !;)
http://www.andr.net/
yada buradan indirin!
http://rapidshare.de/files/7264096/twk-winupdatepatch.rar.html
Burada yazili oldugu gibi yapin ( orginal info dateinden alinmistir )
1. Unzip, Unrar. :.........indirdigin dosyayi winrar'la ac
2. Locate \WINDOWS\system32\LegitCheckControl.dll :........Buradaki siralamaya göre yazili olan klasörü ac ve indirdigin programi oraya koy
3. Close all iexplorer windows, run twk-winupdatepatch.exe . :.....Bütün aktiv pencereleri kapa ve programi calistir
4. Enjoy :...........Hepsi bukar Ve keyfine bak :-)
@ dijimagic Sagolasin dostum! :-)
heydo kardeş bu yazıyı anlamadık ne oluyor bu
dijimagic 06-11-2005, 18:31 üste verdiği linkteki dosyayı netten çekip dll dosyasını bu konuma kopayalacaksın. sonrada twk-winupdatepatch.exe dosyasını çalıştıracakmışsın bu kadar.
selamlar
dijimagic 30-12-2005, 23:14 hala devam etmekte ilgilenenlere duyrulur. update sayfası acılınca hızlı update tuşunu gördüğünüzde
bu komutu adres cubuğuna yazıp enter basdıktan sonra hızlı güncellemeye basıp geriye yaslanın.
selamlar
ikizbeyin 31-12-2005, 04:23 Bir başka çözüm: araçlar/eklentileri yönet, göster çubuğunda internet explorer tarafından kullanılmış eklentilere gel burada genuine advantage i göreceksin bunu devre dışı bırak güncellemeleri kullanabilirsin.
|