Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Tek çıkışlı LNB ye iki receiver nasıl bağlanır?


setup.exe
24-02-2006, 13:24
Arkadaşdan duyduğuma göre Receiver in 2.(altdaki) LNB çıkışından başka bir dijital uydu anteni bağlanabiliyormuş doğrumu. Bu bağlantıdan LNB, Receiver vb. cihazlar sorun yaşarmıyız?

Pride
24-02-2006, 13:47
@setup.exe arkadaşım.
o çıkış tek tvden birden cok revciever arasında aktarım yaparak her birinden tvye ayrı ayrı görüntü alınabilmesini sağlar. yani aktarmaya yardımcı olur.
Tek çıkışlı LNBye iki reciever bağlanıp ayrı ayrı izlenemez çalışmaz, çakışır.

Mr_MeMo™
24-02-2006, 14:48
Arkadaşdan duyduğuma göre Receiver in 2.(altdaki) LNB çıkışından başka bir dijital uydu anteni bağlanabiliyormuş doğrumu. Bu bağlantıdan LNB, Receiver vb. cihazlar sorun yaşarmıyız?

Evet receiver Lnb girisi altında bulunan Loop tan bir baska receiver baglantı alabilirsin yalnız 2. aynı anda calısmaz Pride dedigi gibi cakısır ama looptan cıkıs saglayan receiver standby alırsanız 2. receiver duzgun olarak calıstırabilirsiniz .. ama bu yerine twin Lnb alıp kullanmanızı tavsiye ederim hem saglıklı ve bagımsız olarak calıstıra bilirsiniz ..

aslankral
24-02-2006, 20:04
aynı anda V yada H yayınlarını seyredebilirsiniz problem olmaz ama bir uyudu alıcıda Dikey digerinde Yatay yayınları aynı anda seyredemezsiniz.

Tasarım
24-02-2006, 21:36
Önceleri bu girişe analog cihazları bağlardık ve digital izlerken, analog receivere kapatırdık.

BlueForce
24-02-2006, 22:16
aynı anda V yada H yayınlarını seyredebilirsiniz problem olmaz ama bir uyudu alıcıda Dikey digerinde Yatay yayınları aynı anda seyredemezsiniz.vede buna ilaveten ikiside aynı polarite dahi olsa birisi alt bant birisi üstbant olamaz

Tmr
24-02-2006, 22:27
Önceleri bu girişe analog cihazları bağlardık ve digital izlerken, analog receivere kapatırdık.



aaa ne günlerde onlar hocam özledim vallaha su analog yayınları :firca:

Tasarım
24-02-2006, 22:29
aaa ne günlerde onlar hocam özledim vallaha su analog yayınları :firca:
Evet gerçekten güzel günlerdi. :firca: :firca:

setup.exe
13-03-2006, 18:07
Herkeze çok teşekürler.

spionym
13-03-2006, 22:35
sen boşuna uğraşma paraya kıy biraz bence çift öıkışlı lnb al
böylece hiç uğraşma diğer arkadaşllarında dediği gibi tek çıkışlı ile 2 receiver çalışmaz
saygılar

alpgunalp
02-12-2006, 17:50
arkadaşlar tamamen haklı tek çıkışlı lnb ile kesinlikle iki cihaz çalışmıyor. ben denedim uğraşmama rağmen olmadı çift çıkışlı lnb taktım gayet sorunsuz kullanmaktayım.