• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

2000X CIS PLUS ve XDREAM(XCRYPTO) MODUL

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • 2000X CIS PLUS ve XDREAM(XCRYPTO) MODUL

    Selam Arkadaşlar,

    1 hafta önce 2000x cis plus alarak Next ailesine katıldım. Aldığım yer herhangi bir modülle sorun yaşamayacağımı söyledi ama benim şöyle bir hatta iki sorunum var.

    1- Yasal LİG TV kartımı dahili modüle taktığım zaman LİG TV'yi sorunsuz seyredebiliyorum. Fakat LİG TV kartım dahili modüle takılıyken aynı zamanda modül yuvasına da XDREAM modülü taktığımda Lig TV'yi açamıyorum. XDREAM modülde 1.49 yazılımı ve 2000x cis plus'tada YE 2000 X CIS PLUS INF 609 D MO 11.00 EMU.hex yazılımı yüklü.

    2-RF çıkışından TV'ye görüntü aktarınca eğer zemin tamamen beyaz ise ve bu zemin üzerinde kırmızı (ör. vestel/arçelik reklamları), mavi vb. logo/resim varsa görüntü aşağı yukarı titriyor, SCART'tan görüntü alınca şimdilik böyle bir sorun olmadı.

    Yaşadığım sorunlar hakkında bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden yardımlarınıza teşekkürler.
  • #2

    Sanırım kimse böyle bir sorun yaşamamış.

    Evet arkadaşlar başına böyle bir olay gelen kimse yokmudur aranızda?

    Yorum yap

    • #3

      benim başıma biraz benzeri geldi bendede 3 tane modül var ZETA,DREAM,REALTY var yer degiştirince modüllere sorun kalmadı sende öyle bir dene dostum.
      Şarabın adı kötüye çıkmış, kendi hoş,
      Hele bir güzelle içersen daha bir hoş;
      Harammış şarap, olsun, bana göre hava hoş:
      Hem, bana sorarsan, haram olan herşey hoş.
      Ö.HAYYAM

      Yorum yap

      • #4

        arkadaşım benimde tv vestel yapacağın şey basit uydunun kumandasından parlaklık seviyesini 14 e veya 15e getir ve tvnin kumandasından parlalığı arttır

        Yorum yap

        Hazırlanıyor...
        X