Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : xp casusunu silin
ÖzgürcaN 03-11-2005, 13:27 XP casusunu kaldırma
Simdi karsiniza bir Dos penceresi acildi
cikan bu penceredeki en son satirini devamina "net user" yazin
Bilgisayarinizdaki aktif kullanici listesi cikacak
Eger burada bir "Support_388945a0" diye bir baslik varsa iste sende de casus var
Silmek icin :
Penceredeki enalt satirdaki dizinin devamina
net user SUPPORT_388945a0 /delete yazin
ve ENTER
user silinmistir.Casustan kurtuldunuz.
Silip silmediginizden emin olmak icin en son satirin devamina tekrar "net user"yazin ve ENTER
Eger yapilan listelemedeki kullanicilar arasinda "Support_388945a0 "basligi yoksa sildiginizden emin oldunuz demektir. Kolay gelsin
aslankral 03-11-2005, 13:57 Support_388945a0" diye bir baslik var silemedim.
İç yada dış komut çalıştırabilir proğram yada toplu iş dosyası olarak tanınmıyor diyor silmiyor tekrar net user yazınca cıkıyor silemedim yardım.
Teşekkürler @ÖzgürcaN
Komut başarıyla tamamlanmıştır.....:D
ÖzgürcaN 03-11-2005, 15:11 Support_388945a0" diye bir baslik var silemedim.
İç yada dış komut çalıştırabilir proğram yada toplu iş dosyası olarak tanınmıyor diyor silmiyor tekrar net user yazınca cıkıyor silemedim yardım.
restart atıp açık olan tüm programlarınızı kapatıp tekrar deneyin işlemi izlendiği gibi tekrarlarsanız silinmesi lazım..
ganiabim 03-11-2005, 19:29 teşekkürler arkadaşım
teşekürler kardeş silindi
dicaprio 08-11-2005, 08:43 Valla sanırım ben silemedim.usarneme password*options domain falan filan gibi garip bir uyarı çıktı ve hala aktif görünüyor.Sanırım benim bilgisayar ağ bağlantısında olduğundan.Başka bir çözüm lütfen...
tşk.silindi çasusu bey yok artık.
saygılar
alikan38 14-11-2005, 20:47 regsvr32.exe -u c:\windows\system32\regwizc.dll çalıştıra yazıp enterleyin.casus silinmiştir.xp için.özgürcan ustaya teşekkürler.verdiği bilgi için
alikan38 14-11-2005, 20:48 windows 2000 - silmek icin
regsvr32.exe -u c:\winnt\system32\regwizc.dll .
regsvr32.exe -u c:\windows\system\regwizc.dll-98se için
morötesi 14-11-2005, 22:05 bende silemedim. casusla yaşamaya devam.microsoftan korkan internete girmez(teselli)
özgürcan arkadasım gercektende çok tesekkür.casusu sildik.saygılar...
salamancana 27-11-2005, 20:28 Sağolun. Bu kendimizi daha iyi hissetmemimiz sağlayacak. Ancak aklıma takılan bir soru! ad-aware sürü antispy programları bunu neden temizlemezki?
Çünkü bu programlar dos taki olaylara müdahale edemezler.
silindi işlem tamam teşekkürler;)
emoli821 21-12-2005, 16:25 Teşekkür butonu az gelir
Maalesef ben bütün yazılanları aynen uyguladığım halde silinmedi.İktidara gelince koltuğu bırakmaya yanaşmayan politikacı gibi, bu program da benim bilgisayara yapıştı çıkmıyor.
paradox1965 24-12-2005, 18:22 Eline Sağlik...
avant-garde 24-12-2005, 22:31 XP casusunu kaldırma
Eger burada bir "Support_388945a0" diye bir baslik varsa iste sende de casus var
Silmek icin :
ve ENTER
Silip silmediginizden emin olmak icin en son satirin devamina tekrar "net user"yazin ve ENTER
Eger yapilan listelemedeki kullanicilar arasinda "Support_388945a0 "basligi yoksa sildiginizden emin oldunuz demektir. Kolay gelsin
Teşekkürler ÖzgürcaN,komut tamam,casus silindi.
Peki casus bilgisayara yeniden nasıl girebilir,açıklarsan sevinirim.
fear of the dark 12-01-2006, 01:34 baba saol komut başarıyla tamamlanmıştır çok sağol
saygılarımla iyi bayramlar
silinmiştir.
valla çok sağol.yaşasın özgürlük.
YILMAZZAFER 01-02-2006, 00:27 bigilerinizi bizimle paylatığınız için teşekkürler
hikmetcaglar 15-02-2006, 21:09 arkadaşım sağolasın
bende silemedim. sonra tekrar deneyeceğim
bende de casus varmış sayende sildim kardeş emeğine sağlık.
atakan23 14-04-2006, 12:16 Çok saol dostumm
civannuri 12-05-2006, 22:34 selamlar,sildim fakat şöyle bir sorum olacak.Biz evde 4 kullanıcıyız .Bu kullanıcılar dışında listede;
1-Administratör
2-ASPNET
3-Guest
4-Helpassistant diye liste var .Bunlar ne anlama gelir.Bilgi için Şimdiden teşekkürler.
teşekkürler sağolun sayenizde casus'tan kurtulduk.
dicaprio'ya cevap: arkadaşım bende ilk başta silemedim.
net user SUPPORT_388945a0 /delete komutunu kopyalayıp
Penceredeki enalt satirdaki dizinin devamina yapıştır ve enterle, ben böyle silebildim haydi kolay gelsin.
bende varmis sildim sayende tesekur kardes
dicaprio'ya cevap: arkadaşım bende ilk başta silemedim.
net user SUPPORT_388945a0 /delete komutunu kopyalayıp
Penceredeki enalt satirdaki dizinin devamina yapıştır ve enterle, ben böyle silebildim haydi kolay gelsin.
zatti forumda var bakarsan görürsün
koskoca yıllardır windowsun yardım asistanını casus yaptınız biligisyarıma sağ tık yönet diyin yerel kullanıcılar ve gurplardan users e ikikere tılayın orda birsürü casus var :D arkadaşlar kusura bakmayın ama çok güldüm size yardım asistanını casus ilan ettiniz
allbayrak 11-07-2006, 17:27 peki bu satırı silen arkadaşlar update yapabiliyor musunuz?
yapamayabilirler büyük ihtimal update ile ilgili bir user
cartel_28 25-07-2006, 20:43 teşekkürler arkadaşım sayende casus dan kurtulduk....:)
scarface34 13-10-2006, 18:42 teşekkürler arkadaşım
özgürcan arkadaşımıza teşekkürler verdiği bilgiler için
blackhawk 26-10-2006, 13:01 Arkadaşlar selam,
ben hem hotmail hemde bu forum sitesinden gelen dosyaları download edemiyorum mesala softcam dosyalarını daha önce buradan alabilirken şimdi link boş çıkıyor sürekli ben nebutv.com dan bu pc den alabiliyorum ama mach1den alamıyorum aynı şekilde msn de gelen herhangi bir ek dosyayıda yardım ederseniz sevinirim .TEŞEKKÜRLER
emeğinize sağlık arkadaşlar ben silmeyi başardım.
nurikayaci 02-12-2006, 15:46 Teşekkürler.
abi bu yine gitmiyor okadar denedim olmuyor. neyse yinede emeğiniz için tşk.
azimkar06 06-01-2007, 22:20 abi bu yine gitmiyor okadar denedim olmuyor. neyse yinede emeğiniz için tşk.
Tarifte yazanları kopyala/yapıştırla dene. Zira manuel en ufak hata kabul etmez.;)
scarface34 07-01-2007, 17:33 arkadaşlar sizlerin xp casusu olarak belirttiğiniz şey windows dosya ve yazıcı paylaşımı.onu silerseniz başka bilgisayarlarla kablolu veya kablosuz paylaşım yapılamıyor.bilginize.
başka bir yerde okudum.
Arkadaşlarımızın emeğine saygı ve teşekkürler. Ancak sildiğimiz bu casus program tekrar girebilir. uyarmak isterim..
levent_timsah 02-03-2007, 23:57 saol kardes...
SweetHome 03-03-2007, 10:28 senelerden beri heryerde bu konu var ve ben bunun yazılım yasallığını kontrol eden casus olduğuna hiç inanmadım :D
kolay gelsin.
Wildermess 03-03-2007, 10:54 teşekkürler
bluewin_ 13-04-2007, 13:00 uzun zamandır bunula uğrasıyordum sılemıyordum kurtuldum bu beladan bilgilerin için saol...
paylaşim için sagol ellerine saglik
windows nerelere casus koymus.hayret birsey...
husnuler03 06-08-2007, 12:53 başka bir mesaj başlığında silmeyin denmiş. kararsız kaldım ???
paradox1965 06-08-2007, 18:27 vista işletim sisteminde böyle bir casus varmı????
Support_388945a0 hesabının amacı şudur:
yardım ve Destek sayfalarından "imzalanmış" bir script çağrıldığında, bu script bu hesabın haklarına sahip olur. Başka bir deyişle bu hesap yönetici hakları bulunmayan sıradan kullanıcıların Yardım ve Destek sayfalarından "imzalanmış" scriptleri çalıştırmalarına yarar.
yani bir nevi uzaktan yardım hesabıdır...
paradox1965 08-08-2007, 21:14 şimdi bu yardım amaçlı ise niye casus olarak adlandırılıyor onu anlamadım.....
geç gördüm ve uyguladım.çooookk teşekkürler.sizlerden bir ricam olacak;böyle konuları daha gözle görülür ve büyük yazarsanız benim gibi acemilere aydınlık olurve bilgisayarın sadece msn olmadığını dolaylı da olsa öğrenmeye yönelik uyanık tutarsınız.sevgi ve saygılrımla....
kanirenas 02-01-2008, 12:19 sagol tesekurler bilgiler icin ise yaradi
XP casusunu kaldırma
Silmek icin :
ve ENTER
teşekkürler arkadaşım harika
|