Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Solo 4K D-Smart Problemi


mach1
08-12-2015, 21:50
Dsmart modullerde bazı kanallarda donma sorunu varmış Atlanta konuyu biliyormuş sorunun FCB tuner'dan kaynaklı olduğunu, sorunu yaşayan bazı kişilerin eski bir tuner takarak sorunu çözdüklerini ifade etmişler. Sorunun yazılımla çözüleceğini düşündüklerini ama henüz girişimde bulunmadıklarını ifade etmişler yani 2000 tlik cihaza birde eski şu an için extra vu serilerinde kullanılan eski tunerlerden takmak gerekecekmiş birde extra ona para verilecek yada yazılım hatalarının iletilmesi ve yazılım drıiver ile düzeltilmesi beklenecek thordaki senelerdir çözülemeyen türkçe ses sorunu gibi olmaz inşallah umalım Dsmart kullananların ayarlarla vs yapabileceği birşey yok yani beklemekten başka dsmart modulu olanlara bilgi olsun....

mamoste1
10-12-2015, 00:15
dsmart modül sorunu önceki solo modellerde de varmış? yazılımcılara bildirilmiş de sorun daha sonra çözülmüş? bir yerde okudum.

mach1
10-12-2015, 00:29
İyiki dsmartım yok modul yok derdimiz yok :)

mamoste1
10-12-2015, 00:44
beni var,izlediğimde yok. bugü peş peşe üç kişi aradılar. "üç ay sonra üyelığın bitiyor,yeni yılda gelecek artıştan etkilenmeden,bugün beş tl fazlası ile taahüt verirsen,üyeliğini yeniliyelim" ben indirim beklerken,artış yaparsanız uzatmam dedım...

mach1
10-12-2015, 01:10
Dsmart bayisi arkjadaşlar var hergün en az 5-6 iade cihaz geliyormuş herkes iptal ediyor üyeliklerini diyorlar..

mamoste1
10-12-2015, 09:18
bizde kurumlar çok yetersiz,ucuzücretle eğitimsiz eleman çalıştırılıyor. benım cammodül aboneliğim var, ds müşterisi arıyor " senın cihazını değiştirelım 5tl farla,aboneliğini yeniliyelim" diyor? televizyonun samsung ise arkasında cammodül yeri varsa,cammodül verelım" diyor. yanı abonelığıme doğru dürüst bakıp,ne kullandığımı bilmeden,sadece 5 tl artışın peşinde...

mamoste1
10-12-2015, 21:40
extra tuner geldi.dsmart problemı yok.ancak tuner sınyal seviyesi çok hasas ,seviye çıkıp iniyor?

mach1
10-12-2015, 22:41
Hmm eski vu tunerde çok randımanlı değil demekki benim ultimodaki olurmu acaba 1 kablo tuner 2 de dvbs2 vardı söküp bir deneyeyim aynı ise dsmart modulde bayi arkadaş getirecek ödünç haftasonu denerim bende kısmetse..

İsmet Uslu
10-12-2015, 22:49
Bende var hem modül hem cihaz modüle 24 tl. ödüyorum cihaza 29 tl. ödüyordum 6 aralıkta taahhüdüm bitti aradılar spor paketi istemedim 17 tl.ye indiler

mamoste1
11-12-2015, 11:36
Hmm eski vu tunerde çok randımanlı değil demekki benim ultimodaki olurmu acaba 1 kablo tuner 2 de dvbs2 vardı söküp bir deneyeyim aynı ise dsmart modulde bayi arkadaş getirecek ödünç haftasonu denerim bende kısmetse..

uyar,benim satın aldığım elinizdeki tunerin aynısı.

mach1
11-12-2015, 13:44
Söküp denerim ultimodan o zaman boşa tuner parası vermemiş oluruz..

mach1
14-12-2015, 04:34
Vti 9.0 da sende dsmart modul çalıştımı normal kendi tuneri ile CI+ yeni modulmu ?

mamoste1
14-12-2015, 19:24
taktığım 3. tunerle problemsız çalışıyor. bu dsmartın yeni dağıtımını yaptığı modülün farkı ne acaba? dou2 ye yüklü oe3 imajede modülsüz ds kartı çalışıyor. solo4k da kartı tanımıyor bile? yakıyorum hiç bir uyarı yok?

mach1
14-12-2015, 19:52
Vti 9 da o kart sorunu var sadece 4k da değil diğer serilerdede..

mamoste1
14-12-2015, 23:18
vuduo2 ye vti 3.0 yüklü. kart okuyucuda dsmart kart çalışıyor?kartı taktığım zaman caid 0x92b çıkıyor,okeyleyınce görüntü geliyor. aynı kartı solo 4k nın kart okuyucuya takıyorum,hiçbir uyarı çıkmıyor?
umarım yazılımsaldır?

mach1
14-12-2015, 23:27
Arm chip farklı ondandır hep ..

mamoste1
14-12-2015, 23:50
peki bu durum yazılım ile düzelecek mi?

mach1
15-12-2015, 01:53
İnşallah driverlarla düzelirde kim ilgilenir adamlara iletir onlar tryi takarmı o meçhul 1 kanaldaki ufacık ses sorununu bile çözmedi ilgilenmedi adamlar aylar oldu yani hayırlısı..

mach1
18-12-2015, 18:23
10970 v 30000 dekiler de film kanalların olduğu tp de sorun var dsmart modulde diğer tpler ok gibi



http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/18/dsmart1sorunu.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/yzJ)
http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/18/dsmart2sorunu.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/yzZ)
http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/18/dsmart3sorunu.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/yzm)
http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/18/dsmart4.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/yzw)
http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/18/dsmart5.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/yzI)
http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/18/dsmart6.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/yzO)
http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/18/dsmart7.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/yzQ)

mach1
18-12-2015, 18:45
Vu+ extra dvbs2 tuner taktıktan sonra uydu yapılandırma tuner ayarlarından seçerken c d vs seçmeyin onlarda lnb ayarları menusu farklı geliyor en alta inin
Tuner I yı seçip diseq ayarlarını yapın 10970 deki sorun extra tunerle gidiyor



http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/18/4ktuner1.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/yzb)
http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/18/4ktuner4.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/yzc)
http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/18/4ktuner5.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/yzi)
http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/18/4ktuner6.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/yz4)
http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/18/4ktuner2.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/yz7)

mamoste1
19-12-2015, 01:09
ben bayağı oğraştım C ve D tunerlerle. en sondaki tunere baktım,extra tuneri gördüm. peki bu tunerler nedir ve ne işe yarıyor?

mach1
19-12-2015, 01:16
Bende ilk tuneri içine takıp bakınca c d dir diye içine girdim c nin ama baktım ayarlarda universal lnb yok diseq seçimi vs yok dedim bu başka alakası yok taktığımızla alta inince gördüm I yı en sonra..onu söktüm karasal dvbc tuner taktım yarın bir oscamle teledünya deneyeceğim bakalım o ne durumda diye