Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Logo-Banner Çalışmaları


mach1
17-11-2015, 02:23
Konu ve resimler burda paylaşılabilir ...

patriot34
17-11-2015, 16:17
http://i.hizliresim.com/Agl6Gv.png (http://hizliresim.com/Agl6Gv)

Memorist dostum al sana fantazi çalışma :yess:

patriot34
17-11-2015, 16:24
http://i.hizliresim.com/d0VZd7.png (http://hizliresim.com/d0VZd7)


Mach üstadım bunu paylaştımmı hatırlamıyorum.

patriot34
17-11-2015, 16:27
http://i.hizliresim.com/n2qm4a.png (http://hizliresim.com/n2qm4a)

patriot34
17-11-2015, 19:55
http://i.hizliresim.com/vRBbqA.png

memorist
17-11-2015, 20:49
Ben güzel resim bulursam eklerim buraya patriot dostum elden geçirir

Teşekkürler patriot dostum ayrıca son mach1 digital resim harika olmuş ellerine sağlık...

mach1
17-11-2015, 21:29
Evet son resim gerçekten çok güzel..

Tasarım
17-11-2015, 21:41
- Son resim güzel de sanki mach1 digital yazısı zor okunuyor.
- Biraz daha okunaklı bir yazıtipi seçilirse iyi olur kanısındayım.

patriot34
18-11-2015, 23:09
Arkadaşların önerileri doğrultusunda kullanılmak istendiği zaman gerekli düzenlemeler yapılır, sorun olmaz..

http://i.hizliresim.com/YJo2a2.png

patriot34
18-11-2015, 23:18
- Son resim güzel de sanki mach1 digital yazısı zor okunuyor.
- Biraz daha okunaklı bir yazıtipi seçilirse iyi olur kanısındayım.

Ben 32 inç mönitörde çalışıyorum, çok net ve rahat gözüküyor iimajda kullanıldığında bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Bazen yaıların büyük olduğunu dahi düşündüğüm oldu:)

mach1
18-11-2015, 23:49
Evet buydu resim eline sağlık..

patriot34
19-11-2015, 00:57
Beğenilmeyen, değişmesini istediğiniz yer olursa aman kırıl, ayıp olur diye düşünmeyin hallederiz, aklınızda bulunsun.

mach1
19-11-2015, 01:03
Yok ya illa söylerim tabiiki sende :)

patriot34
19-11-2015, 11:51
http://i.hizliresim.com/jjdvZg.png (http://hizliresim.com/jjdvZg)

xorion
19-11-2015, 12:24
Üstteki resmi ben çok beğendim ;)

mach1
19-11-2015, 13:43
Evet çok güzel..

ozkaradag
19-11-2015, 14:39
http://i.hizliresim.com/jjdvZg.png (http://hizliresim.com/jjdvZg)

Bunu Backup arkaplana koyacağım, dost düşman patlasın çatlasın. :dyr:

digimy
19-11-2015, 14:52
ozkaradağ sana özel mesaj atmıştım burda buluşmak nasipmiş

ozkaradag
19-11-2015, 15:14
Farkındayım dostum, ama affını isteyeceğim. Karar verdim mecbur olmadıkça bu forumdan başka yerde paylaşımda bulunmayacağım.

Çok yoruluyorum, çok da yoruldum son 3 yıldır o forum bu forum diye diye helak olma sınırına geldim artık.

Sevgilerimle...

patriot34
19-11-2015, 15:55
Bunu Backup arkaplana koyacağım, dost düşman patlasın çatlasın. :dyr:

Ben onu MVI olarak Mach1 üstada hazırladım, ister ondan al ister ben sana yollayayım.

Daha neler gelecek yavaş yavaş:)

ozkaradag
19-11-2015, 16:25
Olur üstat, teşekkürler...

memorist
19-11-2015, 16:26
Patriot çok şık olmuş son çalışmaların al benisi çok ellerine sağlık:)

aklıma avansis diye bir dost vardı o aklıma geldi birdenbire uzun zamandır gözükmüyor çok kahrımızı çekmişti

patriot34
19-11-2015, 16:35
Patriot çok şık olmuş son çalışmaların al benisi çok ellerine sağlık:)

aklıma avansis diye bir dost vardı o aklıma geldi birdenbire uzun zamandır gözükmüyor çok kahrımızı çekmişti

Ben amatör olarak elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum, bir iddiam yok kızmam darılmam 10 tane yaparım 1 tanesi beğenilir o bana yeter.
Avansis in yanında ben düz corolla kalırım:ahaha:

memorist
19-11-2015, 16:39
Ben amatör olarak elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum, bir iddiam yok kızmam darılmam 10 tane yaparım 1 tanesi beğenilir o bana yeter.
Avansis in yanında ben düz corolla kalırım:ahaha:

Patriot dost sakın yanlış anlama kıyaslama asla yapmam iyi yada kötü anlamda yazmadım sadece oda senin gibi logo çalışmaları yapardı o geldi aklıma o yüzden yazdım yoksa tüm emeğe korkunç derecede saygı duyan biriyim iyi yada kötü :)

Kolay gelsin..:byeeee:

patriot34
19-11-2015, 16:49
Patriot dost sakın yanlış anlama kıyaslama asla yapmam iyi yada kötü anlamda yazmadım sadece oda senin gibi logo çalışmaları yapardı o geldi aklıma o yüzden yazdım yoksa tüm emeğe korkunç derecede saygı duyan biriyim iyi yada kötü :)

Kolay gelsin..:byeeee:

Sen yanlış anlaşılacak birşey yazmadınki ben işi gır gıra vurdum biraz sen yanlış anladın:muckk:

mach1
19-11-2015, 20:41
ozkaradağ sende koyabilirsin istediğin backupa tabiki..

mach1
28-11-2015, 04:37
patrion slm wetek backuplara başlarken akşam geçen yolladığın mach1 arabalı ve diğer logo mvi çevirdiğin yükledim ufak resimler hiç hata yokken gibi gözükürken bootlogo olarak tvde açınca baya silik ve hatalı gözüktü resimler bende..

patriot34
07-12-2015, 01:19
patrion slm wetek backuplara başlarken akşam geçen yolladığın mach1 arabalı ve diğer logo mvi çevirdiğin yükledim ufak resimler hiç hata yokken gibi gözükürken bootlogo olarak tvde açınca baya silik ve hatalı gözüktü resimler bende..

Biryerde bir hata yapmışızdır, tekrar daha dikkatli elden geçiririz. Yalnız o arabalı resmi sen seçtin resmin orjinalinde fluluk var, diğerlerini bir denemek lazım.
Hepsinde aynı problem varsa hata bendedir.

http://i.hizliresim.com/lrQOBQ.png (http://hizliresim.com/lrQOBQ)

patriot34
07-12-2015, 01:23
http://i.hizliresim.com/lrQOkg.png (http://hizliresim.com/lrQOkg)

patriot34
07-12-2015, 01:49
http://i.hizliresim.com/R9gn4Y.png (http://hizliresim.com/R9gn4Y)

patriot34
07-12-2015, 02:37
Bir fantazi çalışma, burada bulunsun :)


http://i.hizliresim.com/B6Oz6L.png

patriot34
12-12-2015, 20:07
http://i.hizliresim.com/5mv4dj.jpg (http://hizliresim.com/5mv4dj)

patriot34
12-12-2015, 20:31
http://i.hizliresim.com/ZQqDkz.jpg (http://hizliresim.com/ZQqDkz)

mach1
12-12-2015, 20:33
Eline sağlık

patriot34
12-12-2015, 20:56
Mach Üstadım sağolasın :)

http://i.hizliresim.com/XqgJkk.jpg (http://hizliresim.com/XqgJkk)

patriot34
12-12-2015, 21:36
http://i.hizliresim.com/v8Dnz4.jpg (http://hizliresim.com/v8Dnz4)

patriot34
12-12-2015, 21:41
http://i.hizliresim.com/aMA2D7.jpg (http://hizliresim.com/aMA2D7)

patriot34
14-12-2015, 16:02
http://i.hizliresim.com/gVgMJR.jpg (http://hizliresim.com/gVgMJR)

xorion
14-12-2015, 16:38
Elinize sağlık hepsi çok güzel..

3840x2160 boyutlarında verseniz nasıl olur? Örneğin solo4k da ya da Wetek Core E2 imajlarında mvi dosyalarını uhd boyutlarında yapsak sorun olur mu?
Aslında bunu sorma nedenim yeni LogoMatik'e (E2 ve E3 olacak inşallah) UHD boyutlarında mvi oluşturma ekleyeceğim. Bu boyutlar sorun olur mu acaba??

xorion
14-12-2015, 16:46
Üstteki mesajıma ilaveten;

3840x2160 boyutlarında mvi dosyasını ekliyorum. Aşağıdan indirip deneyebilirsiniz.

Görünümü ise şu şekildedir.

http://i.hizliresim.com/LgMqZJ.jpg

patriot34
14-12-2015, 17:19
http://i.hizliresim.com/aMv7D4.jpg

patriot34
14-12-2015, 17:30
Elinize sağlık hepsi çok güzel..

3840x2160 boyutlarında verseniz nasıl olur? Örneğin solo4k da ya da Wetek Core E2 imajlarında mvi dosyalarını uhd boyutlarında yapsak sorun olur mu?
Aslında bunu sorma nedenim yeni LogoMatik'e (E2 ve E3 olacak inşallah) UHD boyutlarında mvi oluşturma ekleyeceğim. Bu boyutlar sorun olur mu acaba??


Benim için boyutlandırma sorum olmaz, tabi resim çözünürlüğüde desteklemesi lazım, üzerinde her türlü işlerim ama diğer kısımlarını bilmiyorum, MVI formatta o çözünürlük yok.

Wetek için denedik, logomatik en son 1920x1080 destekliyor.

Bana o çözünür üzerine üzerine şunları çalış denirse çalışırım, gerisini halletmek ustaların ilşi :)

xorion
14-12-2015, 17:33
Benim için boyutlandırma sorum olmaz, tabi resim çözünürlüğüde desteklemesi lazım, üzerinde her türlü işlerim ama diğer kısımlarını bilmiyorum, MVI formatta o çözünürlük yok.

Wetek için denedik, logomatik en son 1920x1080 destekliyor.

Bana o çözünür üzerine üzerine şunları çalış denirse çalışırım, gerisini halletmek ustaların ilşi :)

Evet Logomatik eskisi 1920x1080 destekliyordu ama yeni versiyonunu yapıyorum 3840x2160 çözünürlük ekliyeceğim. Bir önceki mesajıma 3840x2160 boyutlarında mvi ekledim ben, ordan deneyebilirsiniz. Rar içindedir mvi dosyası.

mach1
14-12-2015, 17:39
Wetek core da e2 olmayacak xorion tunersiz media box gibi o cihaz

xorion
14-12-2015, 17:40
Wetek core da e2 olmayacak xorion tunersiz media box gibi o cihaz

Offf biliyordum zaten bunu yaa unutmuşum ;) O zaman solo 4k için diyelim ;)

patriot34
14-12-2015, 17:47
Evet Logomatik eskisi 1920x1080 destekliyordu ama yeni versiyonunu yapıyorum 3840x2160 çözünürlük ekliyeceğim. Bir önceki mesajıma 3840x2160 boyutlarında mvi ekledim ben, ordan deneyebilirsiniz. Rar içindedir mvi dosyası.

Ben anlayamadım.
Rara içindeki MVı dosyasını indirdim ama onu açamıyorum, yeni logomatiği indirip, sizin verdiğiniz resim üzerinde çalışabilirim. Tabi resminiz destekliyorsa o boyut çözünürlüğpü, streç yaparsak karlanma olur. Bir kaç program ile belki en aza indirebiliriz.
Üzerinde ne gibi çalışma istiyorsunuz.? Yalnız forum ismimizi ekliyoruz, onun haricin de başka isteğiniz varsa olur tabi.

xorion
14-12-2015, 17:52
Ben anlayamadım.
Rara içindeki MVı dosyasını indirdim ama onu açamıyorum, yeni logomatiği indirip, sizin verdiğiniz resim üzerinde çalışabilirim. Tabi resminiz destekliyorsa o boyut çözünürlüğpü, streç yaparsak karlanma olur. Bir kaç program ile belki en aza indirebiliriz.
Üzerinde ne gibi çalışma istiyorsunuz.? Yalnız forum ismimizi ekliyoruz, onun haricin de başka isteğiniz varsa olur tabi.

Yok, benim sizden bir isteğim yok aslında. Sadece verdiğiniz resimleri 4K boyutlarında verirseniz gerekirse mvi dosyalarını da 4K olarak yaparız diye söylemiştim. Böylece 4k tv ve cihazları olanlar için de iyi bir seçenek olabilir diye düşündüm.

Bu arada Logomatik in yeni versiyonu henüz çıkmadı, üzerinde çalışıyorum. Ayrıca Mvi to Jpeg de ekliyeceğim ;)

patriot34
16-12-2015, 19:43
http://i.hizliresim.com/6qL3V0.png

enigma98
20-01-2016, 18:20
teşekkürler...

mach1
24-02-2016, 02:43
Doğum günün kutlu olsun patriot nice senelere..

cyborg78
15-04-2016, 21:38
pek olmadı ama neyse, öğrenecez bi kaç yıl sona((:
http://i.imgur.com/l3EVqJZ.jpg