Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Vu+ Solo 4K


mach1
09-06-2015, 12:30
Solo 4K Exclusively for VU + community from Anga Cable

http://www.angacom.de/en.html

VU+ New-technological progress



http://www.vuplus-community.net/board/attachments/image1-jpg.21294/





http://www.vuplus-community.net/board/attachments/image2-jpg.21295/






http://www.vuplus-community.net/board/attachments/image3-jpg.21296/







http://www.vuplus-community.net/board/attachments/image4-jpg.21297/






http://www.vuplus-community.net/board/attachments/image5-jpg.21298/







http://www.vuplus-community.net/board/attachments/image6-jpg.21293/

mach1
09-06-2015, 12:40
http://i.hizliresim.com/5dXgbR.jpg (http://hizliresim.com/5dXgbR)

http://i.hizliresim.com/AmNLW0.jpg (http://hizliresim.com/AmNLW0)

http://i.hizliresim.com/0qg198.jpg (http://hizliresim.com/0qg198)

arzum_34
09-06-2015, 12:44
fiyatı kaç tl dir bu cihazım ustam diger firmalarda ne zaman çıkırıcaci hazlarınk 4 K

mach1
09-06-2015, 13:20
Fiyat belli değilmiş henüz eylülde çıkacakmış

http://www11.pic-upload.de/09.06.15/8njsp1ev464q.jpg

http://www11.pic-upload.de/09.06.15/j76fqqaphity.jpg

http://www11.pic-upload.de/09.06.15/7t38qm2tgg.jpg

http://www11.pic-upload.de/09.06.15/dcgoe91uwcba.jpg

mach1
09-06-2015, 14:41
http://i.hizliresim.com/VVNrAZ.jpg (http://hizliresim.com/VVNrAZ)


http://i.hizliresim.com/n7pO2M.jpg (http://hizliresim.com/n7pO2M)

mach1
09-06-2015, 16:29
http://www11.pic-upload.de/09.06.15/us3pdpbe2fmd.jpg

mach1
10-06-2015, 04:00
http://i.hizliresim.com/1yBavD.jpg (http://hizliresim.com/1yBavD)

http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/540/aSGmsV.jpg (https://imageshack.com/i/f0aSGmsVj)
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/540/dqdFxS.jpg (https://imageshack.com/i/f0dqdFxSj)



http://i.hizliresim.com/NqNJ1Y.jpg (http://hizliresim.com/NqNJ1Y)

http://i.hizliresim.com/g5pRWb.jpg (http://hizliresim.com/g5pRWb)

http://i.hizliresim.com/5dXzQA.jpg (http://hizliresim.com/5dXzQA)

http://i.hizliresim.com/pgkV6z.jpg (http://hizliresim.com/pgkV6z)

http://i.hizliresim.com/BMNgzj.jpg (http://hizliresim.com/BMNgzj)


http://i.hizliresim.com/kkpaGJ.png (http://hizliresim.com/kkpaGJ)


Procesor: ARM 2x 1500 MHz (10K DMIPS)
RAM: 2048 MB
FLASH: 4096 MB
1x HDMI ver.2.0
1x LAN (Gigabit)
2x USB 3.0 (zadný panel)
1x CI slot pre modul
2x čítačka kariet
1x optický audio výstup S/PDIF
3.5″ LCD (predný panel)
Podpora vymeniteľného 2,5″ HDD, UHDTV, 3D, PIP, dual S2/C/T/T2 tunerov

mach1
24-10-2015, 02:05
http://www.vuplus.com/sub/sub0113.php

mach1
24-10-2015, 02:11
http://www.vuplus.com/images/contents/solo4k_bg_01.gif
http://www.vuplus.com/images/contents/solo4k_tit.png
http://www.vuplus.com/images/contents/solo4k_bg_02.gif
http://www.vuplus.com/images/contents/solo4k_bg_03.gif
http://www.vuplus.com/images/contents/solo4k_bg_04.jpg
http://www.vuplus.com/images/contents/solo4k_bg_05.jpg

mach1
24-10-2015, 02:15
http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/911/souIwm.jpg (https://imageshack.com/i/pbsouIwmj)

mach1
02-11-2015, 20:59
Daha önce listede yoktu şimdi konmuş ama fiyat tarih belli değil henüz

http://www.atlantashop.com.tr/default.asp?git=8&altkategori=2

memorist
02-11-2015, 21:19
Usta solo4k da wifi yokmu ?

mach1
02-11-2015, 22:10
Karşılaştırmalı Tabeleda built in wifi yazmıyor duo2 deki gibi ama açıklamalarda
Having fully wanted H/W feature without regret Vu+ SOLO 4K has 2GB RAM and 4GB NAND Flash Memory, built in Wi-Fi connects to the Internet easily, Gigabit Ethernet integrate and support USB 3.0. We thank to this powerful H/W to make Vu+ SOLO 4K an extremely speedy and stable receiver ever shown.
var gözüküyor

http://www.vuplus.com/sub/sub0113.php

memorist
03-11-2015, 10:14
Levi ile görüştüm varmış usta tabelada görmeyince hayret demiştim .

Kolay gelsin...

mach1
03-11-2015, 21:54
Memorist vuplus forumda 4k nın h264 video medyaları oynatamadığı yazılmış h265 ler okmiş levi sor denesin Bh image da bakalım h264 tarzı 4k medya videoları..

mach1
03-11-2015, 23:44
http://www.hepsidijital.com/VU-solo-4K_330439.html#0

Vu+ 4k siteye eklenmiş 1800 tl lerde ama sipariş vermeden araıp kesin gelme tarihini %100 öğrenin arkadaşlar bazen yurtdışında cihaz olmuyor aylar sürüyor trye gelmesi parayı peşinen ön siparişler ödeyip uzun süre beklenince insanın heveside kaçıyor trye gelme ve teslim tarihini arayıp kesin bilgiyi öğrenin almadan önce..

karah1555
14-11-2015, 22:42
bizim buraya geliş tarihi bellimi acaba

mach1
14-11-2015, 22:56
Hepsidjital den ön siparişle alanlara kasım sonu denmiş ...

mamoste1
26-11-2015, 11:38
kasım sonu geldi? **********" kesni 30 kasımda kargolarız" diyor,hepsidijital "gelecek hafta" diyor. galiba önemli olan dispritör atlanta? acaba ne diyor?

mach1
26-11-2015, 13:37
Sitelerinde bilgi yok sepete ekle satın al var sadece stokta mı yada tam tarih verilmemiş..

mamoste1
26-11-2015, 15:20
teşekkür ediyorum. heyecan dorukta.

mach1
26-11-2015, 20:29
Beklentileri çok aşırı tutma ama arm sonuçta eski vuların yazılımı ile aynı değil çok eksik ve hatalar olabilir şu anki yazılımda birçok konuda bölümde gelsin yazarsın bakalım deneyimlerini ..

mamoste1
26-11-2015, 21:17
Beklentileri çok aşırı tutma ama arm sonuçta eski vuların yazılımı ile aynı değil çok eksik ve hatalar olabilir şu anki yazılımda birçok konuda bölümde gelsin yazarsın bakalım deneyimlerini ..

hayir aşırı beklentiden ziyade,quad ı sattım,oyalanacak oyuncak eksikliliği,emekliliğin boş zaman telafi sorunu... yeni 4k tv aldım. quaddan kalma üç tunerli (iki motor birde 16 lı EMP diasek) sistemi dörtlü diaseq üzerinde next 18500 üzerinden sıkıntılı kullanıyorum. ala bildiğim, hispasat,hordbırd, astra 31.5, 26 bedir, 42 trt 4k ve 70.5 doğudaki uhd yayınlara ulaşmada sıkıntı. tv nın dahili uydu cihazı motorları çalıştırmayınca, 18500 ile uyduya gidiyom ve next ın çıkışından uhd tv cihazına bağlı yayınla 4k yayınları izlemeye çalışırken sıtres oluyor...

mach1
26-11-2015, 21:34
Hayırlısı 30 unda en geç gelir elinize bakalım gelince yazarsınız..

mamoste1
26-11-2015, 23:55
silerin desteğini almak için yazarım.

mach1
27-11-2015, 01:05
Kartla taksitlemi aldın taksit varmı ?

mamoste1
27-11-2015, 04:26
evet,dokuz taksitle aldım,ayda 210 tl bir emekli için az para değil? doğrusu sizinde "beklentileri aşırı tutma" demenız ve başka yorumlar cihazın çok eksiğinin ola bileceği yönünde? bu oe3 ün yeni oluşu ile ilgiliyse tahmin ediyorum. eğer ilk olan makina ile ilgili ise kötü olur?

mach1
29-11-2015, 12:54
Yarın 30u bakalım sözlerinde durabileceklermi gelecekmi cihazın..

mamoste1
30-11-2015, 10:08
Yarın 30u bakalım sözlerinde durabileceklermi gelecekmi cihazın..

aynen,bekliyoruz. cumartesi atlanta yı aradım."bir aksılık olmazsa pazartesi dağıtırız" diyorlar?

mach1
30-11-2015, 12:38
Hadi hayırlısı haftabaşı geldi..

mamoste1
30-11-2015, 16:17
bu hafta sonuna kaldı.şuan gümrükte bandrol işlemleri yapılıyormuş.çarşambaya dağıtım başlıya bilirmiş.

mach1
30-11-2015, 16:57
Neyse bu kadar bekledi millet 3-5 günde daha sabır artık..

mach1
01-12-2015, 00:06
Arkadaşa aldık biraz önce bir tane sipariş netten verdik gelsin gurcalarız biraz bizde..

mach1
01-12-2015, 12:37
Yarın kargolanacakmış bizim cihaz ayberkten seninkinin durumu nedir mamoste...

mamoste1
01-12-2015, 13:40
hepsidijital den sağlıklı bir haber alamadım. Battal bey ortalıkta yok,arıyorum "dışarı çıktı" diyor hasan bey. kendiside patronvari bir üslüple net birşey söylemiyor.ben hepsidijital den alırken,komşum uydu market ten aldı. onun cıhazını yarın uçak ile göndereceklermış. bakalım öğleden sonra bir daha ararım...benım cihazıda uçakla aldıra bilsem?

mamoste1
01-12-2015, 13:51
şimdi baktım,hepsidijital de ufak not düşürülmüş. "ürün sotoklara girmiştir" diyor

mach1
01-12-2015, 13:51
Bilmiyorumki valla akşam verdik bizde şiparişi atlanta ve hdye baktık nerden alalım diye bakarken nette 9 taksit ile olayını görünce birde yanında 6 ay cc ve prizma mode skinde hediyeymiş ordan alalım dedi arkadaş ayberkten aldık sabahta aradılar karttan çektiler yarın gelecekmiş bekliyoruz bakalım.

mamoste1
01-12-2015, 14:09
az önce hepsidijital de Mustafa bey ile görüştüm. solo 4k lar bugün kargolanacak dedi. uçak kargo rıcasında bulundum,bana dönecekler,bekliyorum.

mach1
01-12-2015, 14:30
Hadi hayırlısı biz istanbuldayız yakınız hepsine daha çabuk gelir kargolar..

mach1
01-12-2015, 21:48
Yurtiçi Kargo ( Kargo Alıcıya Aittir )
Kargo Takip No: Hazırlanıyor
Kargo bize aitmiş iyimi alla alla :)

mamoste1
02-12-2015, 12:17
kargo alıcıya ait oldu mu, kargocular af etmezler? elden aldıramaz mıydınız?
benım arkadaşımın uçak kargo ile gönderılıyor,onuda alıcı ödemeli yaptıysalar,kaymaklı olur? hayırlısı...

mach1
02-12-2015, 13:10
Yurtiçi Kargo ( Kargo Alıcıya Aittir )
Kargo Takip No:
Hazırlanıyor

bizimki hala hazırlama aşamasında bekliyoruz bakalım anadoludan avrupaya ne zaman gelecek :)

mamoste1
02-12-2015, 15:35
bugün teslim alır,incelersınız, güle güle kullanın. bizim için de güzel oldu. bilgi ve tecürebenizden yararlanırız.
bu ara birde sorum olacak,uydu marketteki server tanıtımında sky italyın hd kanallarının açılacağı yazıyor. bu kendi serverlerının özelliği mi yoksa, solo4k ya yüklü emu veya camdın özelliği mi?

mach1
02-12-2015, 15:51
Iptv olayı orda yazanlar world tv vs cccam değil sanırım..

^^TILIKO^^
02-12-2015, 19:01
sitede yazan alıntı,

Örnek Perfect TV , ve yakında WORLD Server ile ( Siteden satışa Çıkmayacak Sadece ********** Müşterileri Destek Forum üzerinden Alabilecek ) ;

Sky IT HD OK!
Digialbania HD OK!
OSN HD 7W OK!
MAX TV 16E OK!
T-HOME 39E OK!
HOTBIRD 13E BEIN SPORT FULL OK!

Aynı proje İçinde IPTV ile OTE OK! NOVA OK! VIASAT DENMARK , VIASAT SWEEDEN,VIASAT NORDİC OK! Ve dahası..


sanki buradaki yazıya göre kırmızı ile yazılanlar uydudan ok! ....diğerleri ip tv gibi anlaşılıyor...

Bu kanalların bazı özel serverlarda, özel bazı müşteriler için yurtdışında açıldığı biliniyor....

mach1
02-12-2015, 19:28
Gshare tarzı olaylarda açık deniyordu cccam değildi yanlış hatırlamıyorsam freeshare e bile next 13 16 yı hdleri vermişti bir ara gshareden alıp oscam cccamda yoktu ama..

mamoste1
03-12-2015, 01:47
Gshare tarzı olaylarda açık deniyordu cccam değildi yanlış hatırlamıyorsam freeshare e bile next 13 16 yı hdleri vermişti bir ara gshareden alıp oscam cccamda yoktu ama..

müşterilere eklenti yapılmaz ve sizin herhangi bir mudahalenız olmaz denmiş? buda dediğiniz gibi,gshare türü bir paylaşım olmalı.

mach1
03-12-2015, 02:00
Cihazlar bugün özel yazılım atmaktan yetişmemiş sabah kargolanacakmış akşama gelir sanırım...

^^TILIKO^^
03-12-2015, 02:44
müşterilere eklenti yapılmaz ve sizin herhangi bir mudahalenız olmaz denmiş? buda dediğiniz gibi,gshare türü bir paylaşım olmalı.

Bu şekilde söylenmişse, sadece Avrupa İp'lerine verilen bir paylaşım türü var,g share'e benziyor... belli bir süre açıyor kanalları tüm enigma2 cihazlarda kullanmak mümkün bu paylaşımı...dışarıdan müdahale olmuyor...reshare falan yapılamıyor.. Yurtdışında Senelik yada 6 aylık yüklüyorlardı 2 yıl önce falan, arap,rus,Türk iplerine vermiyorlardı...

mach1
04-12-2015, 14:27
http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/04/4k1.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/jfy)
http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/04/4k2.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/jfT)
http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/04/4k3.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/jfU)
http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/04/4k4.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/jf1)
http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/04/4k5.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/jf2)
http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/04/4k6.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/jff)
http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/04/4k7.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/jfo)
http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/04/4k8.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/jft)
http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/04/4k9.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/jfv)
http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/04/4k10.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/jfx)
http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/04/4k11.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/jf3)
http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/04/4k12.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/jfP)
http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/04/4k13.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/jfS)
http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/04/4k14.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/jfk)
http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/04/4k15.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/jfu)
http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/04/4k16.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/joA)
http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/04/4k17.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/joM)
http://hizliresimyukle.com/images/2015/12/04/4k18.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/joN)

mamoste1
04-12-2015, 18:52
bangladeş uhd kanalları?

http://i.hizliresim.com/nmOAva.jpg (http://hizliresim.com/nmOAva)


http://i.hizliresim.com/j1y5YJ.jpg (http://hizliresim.com/j1y5YJ)


http://i.hizliresim.com/0NEq49.jpg (http://hizliresim.com/0NEq49)

mach1
04-12-2015, 19:32
Konu açayım 4K Kanallar diye oraya denk geldikçe uydu ismi ve transponderi ile koyarsın sende..

AYBERK
04-12-2015, 21:10
Öncelikle Merhaba , bir yanlış anlaşılmayı düzeltme adına ben de yazayım..Cihazı alan herkesin cihazı hayırlı olsun , güle güle kullanın inşaallah..

VU+ ürünlerinde kargoyu biz ödüyoruz , alıcıya ait değil ve tüm 4K ların kargosunu biz ödedik..

Sky IT HD ccam serverlerimizde açık değil , world serverimizde ( mgcamd den sadece lokalden çalışır ) uyduların tamamı açıktır ancak cihaz e2 den düz cihaza döner..eklenti kullanılamaz ( maximum turkvoda izin verilebilir ).

Bilgi vermek anlamında yazdım , reklam vs gibi algılanırsa silersiniz mesajı.

Saygılar

mach1
04-12-2015, 21:30
Evet diğer konuda burda yazmıştım kargo alınmadı diye...
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=66943&page=3

AYBERK
04-12-2015, 22:20
Teşekkürler.

Cihazlarının tekrar Hayırlı Olsun.

Saygılar

mamoste1
06-12-2015, 18:32
Konu açayım 4K Kanallar diye oraya denk geldikçe uydu ismi ve transponderi ile koyarsın sende..

iyi olur. ala bildiğim kanallardan örnek fotolar paylaşılır.

mach1
06-12-2015, 19:11
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=67086
Burda koydum tüm kanalları 42-30 arası çok doğuda varsa alabildiğin 42 sonrası sende koyarsın..

mach1
07-12-2015, 03:28
Dsmart modullerde sorun varmış arkadaşlar şu an henüz güncel driverlarla çalışmıyormuş bilginiz olsun yeni driverlarla fix gelmesi gerekiyor..

mamoste1
08-12-2015, 11:54
bir yerde okudum, eksra takılan 3. tunerde dsmart çalışıyor muş?
bu ne demek oluyor,sorun tunerlerden mı kaynaklanıyor? driver ise tüm tunerlerde olmalı?
ben dün dikey elektronik ten dvbs2 tuner sıparışı verdım,taksitli veya kredi kartı satışlarıda yok? havale yaptım. muhasebecı dışarıda falan, elime geçse paylaşırım.

mach1
09-12-2015, 20:27
Tuner sorunu denmiş dsmart için yazılımla düzelirmi göreceğiz extra tuner eski takılısa sorun olmuyor denmiş takan lar kaça aldın tuneri ?

Harici diskten vs 4k media indirip oynatmayı denedinmi mamoste mesela bu oynuyormu sende Vtida mediaplayer ile

http://downloads.4ksamples.com/downloads/Samsung_UHD_Soccer_Barcelona_Atletico_Madrid.ts

mamoste1
09-12-2015, 23:13
extra tunere zaten dsmaqrt olmasada ihtiyacım vardı. kargoda sabah alacağım.dener paylaşırım. en uygun fiyata dikeyden aldım. uydu martkte 200 tl iken 136 tl ye aldım.
videoyu şimdi aliyorum.dener paylaşırım.

mach1
09-12-2015, 23:27
E dikey farklı videoyu dene bakalım sonucu yazarsın bende vtida oynamadı mediaplayer 1 2 ile ..

mamoste1
09-12-2015, 23:56
solo4k videoyu açmadı. eklentilere baktım,farklı bir mediaplayer deyok. şuan himedia q3 ile izliyorum. çok kaliteli görüntü. barselona at madrit maçı.

mach1
10-12-2015, 00:26
Medialarıda oynatmada sorun var aynen solo4k da yayın desen yok media desen oynatmıyor çoğunu tam dert yani 2000 tl ver rezillik diz boyu ..

mach1
10-12-2015, 01:43
http://download.blender.org/durian/movies/

burdakileride oynatmadı..

mamoste1
10-12-2015, 09:10
enigma2 lerde durum zaten böyle, dream 800hd ve quad kullandım. özellikle mediaplayer konusunda linux yazılım yetersız kaldı.

mach1
14-12-2015, 20:23
Sende menuden ayar yaparken video mode da ayarda 2160 gözüküyormu tvin 4k mı

mamoste1
14-12-2015, 23:12
bende en üst 2160 var,tvin4k yok? bu tvin4k hangi imajede oluyor muş? bizim şun kullandığımız vti oe3.0 mı oluyor?

mach1
14-12-2015, 23:24
TV'in 4k mı yok normal led 1080p vs mi yı kastettim..

mamoste1
14-12-2015, 23:43
pardon ben solo 4k anladım. tv 4k ,2. hdmı 2.0 solo oraya bağlı.ayrıca 4k için "HDMI ULTRA Deep Color" var. seçince 4K@60HZ cihaz resmının altında (4:4:4,4:2:2,4:2:0) yazıyor.

xorion
15-12-2015, 00:21
Merhaba arkadaşlar;

Aşağıya eklediğim rar içindeki 2 mvi logoyu Solo4K sı olan bir arkadaş deneyebilir mi? Ben de Vu UNO ile açılmadı. Mvi logolar 3840x2160 boyutlarındadır yani 4K dır. Eğer 4K olan E2 cihazda da açılmazsa bu seçeneği kaldırabilirim.

mamoste1
15-12-2015, 00:58
Merhaba arkadaşlar;

Aşağıya eklediğim rar içindeki 2 mvi logoyu Solo4K sı olan bir arkadaş deneyebilir mi? Ben de Vu UNO ile açılmadı. Mvi logolar 3840x2160 boyutlarındadır yani 4K dır. Eğer 4K olan E2 cihazda da açılmazsa bu seçeneği kaldırabilirim.

mvi boot logoyu nereye veya nasıl atıyoruz?

xorion
15-12-2015, 01:12
mvi boot logoyu nereye veya nasıl atıyoruz?

Kulandığınız image a göre değişiklik gösterebilir,
VTI için; /usr/share/vuplus-bootlogo

Diğerleri için /usr/share/ olabilir, hatırlamıyorum bende..

Ama en güzeli herhangi bir FTP editörüyle bootlogo.mvi dosyasının olduğu dizini bulup oraya yapıştırabilirsiniz. Yaptıktan sonra cihazı restart ederseniz olup olmadıı belli olur, açılışta çıkan 2 farklı logo ya değişmiş olacaktır ya da desteklemiyorsa siyah ekran görürsünüz. Merak etmeyin siyah ekran olması bir sorun olduğu anlamına gelmez. Sadece o işlem süresince bir resim göremezsiniz.. Daha sonra en fazla 1920x1080 boyutlarında logolar koyarsanız tekrar düzelecektir. Benim logomatik programıyla da yapabilirsiniz.

mach1
15-12-2015, 01:18
Deniyorum 2dk

mach1
15-12-2015, 01:26
Attım başlattım vti da gelmedi olmadı siyah ekran açamadan geçti

mach1
15-12-2015, 01:27
Bootlogo ne ise göstermedi yani..

xorion
15-12-2015, 01:33
Tüh tüh yaa cidden üzüldüm :(

Logoları görmek için mediaplayer ile açıp görebilirsiniz (play yaparak) ya da MPC ile daha rahat görürsünüz eğer yüklü ise..

Mach1 bir ricada daha bulunabilir miyim? Solo 4K daki herhangi bir mvi yi bana gönderebilir misin? Mesela reboot.mvi ya da shutdown.mvi
Tabii Solo4k için daha farklı bir yapı kullanmamış da olabilirler ya da mvi ler en fazla FHD çözünürlük de destekliyor olabilir veya E2 imajların resim ya da mvi limiti de sınırlı olabilir. Son ihtimalse mvi oluştururken daha fazla kritere dikkat etmek de gerekiyor olabilir.

mach1
15-12-2015, 01:40
ok alayım vtiden yollayayım

mach1
15-12-2015, 01:51
Vti cihazla gelen yüklü imagın dosyaları

xorion
15-12-2015, 01:55
Çok teşekkürler Mach1,sana da zahmet verdim.. Verdiğin logolar 1920x1080 çözünürlükte. Demekki 4k MVI dosyayla kasmama gerek yok. Yapabileceğim en iyi şey 4K resimlerden FHD mvi ler oluşturmak.

mach1
18-12-2015, 03:48
Mediaplayer olarak 4k tarzı medyalarda tam bir hayal kırıklığı cihaz çoğu demo test videolarını youtube videolarını oynatamıyor şu an için ne yazıkki 4k seyredecek düzgün yayın veren demo harici kanalda yok yani sonuç itibarı ile 4k nın adı var kendi yok ortada verilen paraya yazık bir cihaz şu an için.....

mamoste1
18-12-2015, 09:33
ben dream 800hd,quad ve solo 4k kullandım ,tüm linux cihazlarda daima mediaplayer olarak yetersız.maalesef bu kadar paraya rağmen,ayrıca himedia q3 mediaplayer kullanıyorum.

mach1
18-12-2015, 14:45
Ufacık bunun 5 te biri fiyatına cihazlar mediaları 4k hepsini oynatıyor yani 4k yayın olmasada uydularda şu an medialara bakarız nasılsa öyle kullanırız kanallar çoğalana kadar diye düşünenler bu cihaz işimizi görür diye düşünenler şu an için kesinlikle almasın ...

mamoste1
18-12-2015, 18:28
enigma 1.6 yı hatırlıyorum. 2.0 çıkınca heyecanlandık yeni bir devrimmiş gibi. 64 mb 800hd nın flashını doldurmaktan başka bir farkını görmedım. şimdi enigma3.0 ne ise? pek bir beklentim yok. makina olarak mükemmel solo 4k ancak bana göre enigma paylaşım ile başladı ve cazipliği paylaşım ile bitiyor. android de şuan çok yetersız? next pandora kullandım, işlemci,ram ve flash mükemmel ancak yazılım olduğu yarde kaldı?
aylar oldu solo 4k daha düzgün bir yazılım,daha doğrusu,driver eksikliği giderilmedi?
bu cihaz tasarlanırken test falan yapılmıyor mu? ben mi yaşlandımda aklım ermiyor yoksa kapitalizmın tam kuralsızlaştımı? çünkü kazancın müşteri memnuniyetinden geçtiğini herkesten iyi biliyor olmalılar?

mach1
18-12-2015, 18:55
Mediaplayer2 ile açıyor bazı kişilerin dediğin test ettim bir sürü farklı format video attım hdd ve external hdd içine xxx veya demo mediaplayer1 lede 2 ilede yüklü gelen cihazla vtida görüntü yok kiminde ses var görüntü yok kiminde ikiside yok medialarda 4klarda başka cihaza atıyorum 4k xxx filmleri demoları ts olsun mp4 olsun mkv mov olsun oynatıyor..

mach1
19-12-2015, 01:20
naughtyamerica ya vpn ile üye olup 4k xxx leri indirmeye başladım 4k.mp4 leride adult attım cihaz içine mediaplayer1 de 2 de oynatmadı cihazla gelen vti 9.0 yüklü cihazda tam rezalet bu cihaz media olayında koca bir sıfır kesinlikle almayın arkadaşlar media oynatırım diye düşünenler şu an birşey seyredemez adam gibi ancak 50 tane uydudan 10 tane demo yayını yapan 4k kanaldan yaptığı kayıtları oynatabiliyor demo kaydedip kayıtların kayıtlarına bakacağız ancak 2000 tl verip :)