• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

TÜVTÜRK’ten ‘kapsama tarihi’ uyarısı Muayene Tarihlerinizi Kontrol Edin Her hakkı ar

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • TÜVTÜRK’ten ‘kapsama tarihi’ uyarısı Muayene Tarihlerinizi Kontrol Edin Her hakkı ar

    TÜVTÜRK’ten yapılan açıklamada, muayenesi yapılamayan araçların muayenesinin ertelenmesi sürecinin, sadece 3 Nisan – 3 Temmuz tarihleri ​​arasındaki araçları kapsadığı belirtildi. 45 Gün İçinde Araç Muayene İşlemlerini Yaptırmalarına İzin Verildi TÜVTÜRK’ün açıklamasına göre, salgın nedeniyle 3 Nisan – 3 Temmuz tarihleri ​​arasında araçlarının vizesini yaptıramayan motorlu araç sahiplerine müsaade edildi. Bu sürenin bitiminden (3 Temmuz’dan) itibaren 45 gün (17 Ağustos’a kadar) içinde araç muayene işlemlerini yaptırmalarına izin verildi. Araç Kaldırılarak Gerekli Kontroller Sağlanıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, yukarıda belirtilen tarihler arasında (3 Nisan – 3 Temmuz) araç muayene süresi dolan ve 17 Ağustos’a kadar bu işlemi yaptıramayan araç sahiplerine bir kez daha ek süre verdi. Bu alandaki araç sahipleri 30 Eylül’e kadar Tüvtürk muayene işlemini gerçekleştirebilecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Muayene Uzatmasından Yararlanabilecek Araçlar TÜVTÜRK açıklamasında, bu uzatmanın 30 Eylül’e kadar süreceği belirtilmiştir. Bu uzatmadan yalnızca 3 Nisan – 3 Temmuz 2020 tarihleri ​​arasında muayene işlemleri sona erecek otomobillerin faydalanacağı vurgulandı. Kapsam dışında kalan araçların ertelemeden yararlanamayacağı belirtilirken, vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve gecikme cezası ödememeleri adına muayene sürelerini kontrol etmeleri tavsiyesinde bulunuldu. Türkiye genelindeki tüm istasyonlarının tam kapasite çalışmaya ve randevu vermeye devam ettiği ifade edildi. Muayene İstasyonları Tam Kapasite Çalışmaya Devam Ediyor Bu süre zarfında, istasyonlarda yoğunluk yaşanmaması için vatandaşların muayenelerini son güne bırakmamaları uyarısında bulunulurken, Türkiye genelindeki tüm Tüvtürk istasyonlarının tam kapasite çalışmaya ve randevu vermeye devam ettiği ifade edildi. Üst Düzey Tedbirler Alınmaktadır Açıklamada ayrıca, “Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek ve toplum sağlığını korumaya yönelik olarak, hali hazırda Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen ve tüm istasyonlarımızda uygulanan önlemlere ek olarak Türkiye genelindeki istasyonlarımızda üst düzey tedbirler alınmaktadır.” ifadelerine yer verildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından, Kovid-19 tedbirleri sonrasında girilen normalleşme sürecini takiben Tüvtürk istasyonlarına araçlarını vize için getiren vatandaşların yoğunlaşmasını önlemek ve en aza indirmek için araç muayene dönemi 3 Nisan 2020-3 Temmuz 2020 tarihleri ​​arasında sona eren ve 17 Ağustos 2020 tarihine kadar muayenesi yaptırılamayan araçların süreleri yüzde 5 gecikme ücreti alınmaması kaydıyla 30 Eylül 2020 tarihine kadar uzatılmıştı. Tüvtürk Araç randevusu, “www.tuvturk.com.tr” internet sitesi ve “08502228888” numaralı telefondan ücretsiz bir şekilde alınabiliyor.
    Sorularınızı forumda ilgili cihaz ve hangi konuda ise o bölümlerde yazıp sorun arkadaşlar özel mesajlarda teknik konular sorular sormayın lütfen açık alanda sorunki herkes yanıtlayabilsin daha çok paylaşım olsun başkalarıda aynı soruyu soracak faydalanabilsin..

    Tüm paylaşımlar test ve bilgi amaçlıdır herhangi bir sorumluluk kabul edilmez..

    WeTekPlay1-2-Next Machina 3D-2000 HD Minix-Fta-HD Vu+ Ultimo-WeTekCore4K-Gigablue Quad Plus-Hiremco Turbo4K-S10-Next 64-Next 2071-Wifi-Hiremco Impala-Dreamstar A5-Hiremco Matrix-Hiremco GTV8plus-Next QPLAY 4K-Next Innova 4K..


    CCcam Serverda 39 ile 30 batı arasındaki birçok uyduda 39d-36d-23.5d-19d-16d-13d-5d-1.9d-1batı-30 batı vs yabancı paket kanalları bulunmaktadır....

    CCcam pay servera Üye olmak için sadece bana özel mesaj atıp bilgileri öğrenebilirsiniz


    http://www.mach1digital.com/mach1forum/private.php?do=newpm&u=2


    Depo
    http://www.mach1digital.com/repo/


    Next Yazılımları için
    www.nextyazilim.com




Hazırlanıyor...
X