• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

MEB ile 2020 LGS 2. nakil başvuru sonuçları son dakika olarak açıklandı!

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • MEB ile 2020 LGS 2. nakil başvuru sonuçları son dakika olarak açıklandı!

    Liselere Geçiş Sistemi kapsamında binlerce öğrenci yerleştikleri okullardan farklı liseye naklini aldırabilmek için LGS 2. nakil başvurularını gerçekleştirdi ve tercih sonuçları için bekleyişe geçmişti. Bu noktada Milli Eğitim Bakanlığı tarafınca yayınlanan takvime göre lise ikinci tercih sonuçlarının bugün erişime açıldı.

    MEB ile LGS 2. tercih nakil sonuçları sorgulama ekranı: LGS 2. nakil başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı?
    Lise tercihleri ile beraber yerleştikleri okullardan başka liseye naklini aldırmak isteyen vatandaşlar LGS 2. Nakil sonuçları için heyecanlı bekleyişi devam ederken beklenen açıklama geldi. 17-21 Ağustos tarihleri aralığında alınan başvuruların ardından sonuçlar erişime açıldı. Bu kapsamda lise tercihleri ile ilgili araştırmalar da hız kazandı. Peki, LGS 2. Nakil başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? LGS 2. Tercih nakil sonuçları açıklandı mı? İşte konuya ilişkin tüm detaylar…

    LGS 2. NAKİL SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? MEB İLE LİSE 2. TERCİH SONUÇLARI SORGULAMA!
    Liselere Geçiş Sistemi ile beraber MEB tarafından yayımlanan takvime göre LGS 2. Nakil sonuçları için MEB bugünü yani 24 Ağustos*u işaret etmişti. Öğrenciler sonuçlarını http://www.meb.gov.tr internet adresinden sorgulayabilecek.

    LGS 3. TERCİH BAŞVURUSU NE ZAMAN YAPILACAK?
    Liselere Geçiş Sistemi kapsamında okulların açıkladığı boş kontenjanlara göre adaylar dilerlerse yeniden tercihlerini gerçekleştirebiliyor. Bu kapsamda ikinci tercih sonucunda da istediği okula yerleşemeyen bireyler yeniden başvuruda bulunabilecek…

    MEB ile LGS 2. tercih nakil sonuçları sorgulama ekranı: LGS 2. nakil başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı?
    LGS 2. NAKİL SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
    Milli Eğitim Bakanlığınca, LGS kapsamındaki yerleştirmeye esas ikinci nakil sonuçları "meb.gov.tr" internet adresinden açıklandı.

    Öğrencilerin yerleştirme sonuçları http://www.meb.gov.tr internet adresinden açıklanacak olup sonuç bilgilerinde, kaydının yapıldığı okul bilgileri bulunacaktır.

    SONUÇ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

    http://www.meb.gov.tr/

    Yukarıda yer alan link üzerinden Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gelen tüm açıklamaları takip edebilir sonuçlar açıkladığında duyurular bölümünden sorgulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz...

    MEB ile LGS 2. tercih nakil sonuçları sorgulama ekranı: LGS 2. nakil başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı?
    Öte yandan, SMS ile bilgilendirilmek isteyen velilere mobil bilgilendirme servisi aracılığı ile yerleştirme sonuçları bildirilecektir.

    LGS 3. NAKİL BAŞVURULARI NE ZAMAN ALINACAK?
    24-26 Ağustos 2020 tarihlerinde boş kalan kontenjanlara, hiçbir yere yerleşemeyen öğrenciler için İl/İlçe Öğrenci Yerleştirme ve Nakil Komisyonlarınca yerleştirme başvuruları alınacak.
    Sorularınızı forumda ilgili cihaz ve hangi konuda ise o bölümlerde yazıp sorun arkadaşlar özel mesajlarda teknik konular sorular sormayın lütfen açık alanda sorunki herkes yanıtlayabilsin daha çok paylaşım olsun başkalarıda aynı soruyu soracak faydalanabilsin..

    Tüm paylaşımlar test ve bilgi amaçlıdır herhangi bir sorumluluk kabul edilmez..

    WeTekPlay1-2-Next Machina 3D-2000 HD Minix-Fta-HD Vu+ Ultimo-WeTekCore4K-Gigablue Quad Plus-Hiremco Turbo4K-S10-Next 64-Next 2071-Wifi-Hiremco Impala-Dreamstar A5-Hiremco Matrix-Hiremco GTV8plus-Next QPLAY 4K-Next Innova 4K..


    CCcam Serverda 39 ile 30 batı arasındaki birçok uyduda 39d-36d-23.5d-19d-16d-13d-5d-1.9d-1batı-30 batı vs yabancı paket kanalları bulunmaktadır....

    CCcam pay servera Üye olmak için sadece bana özel mesaj atıp bilgileri öğrenebilirsiniz


    http://www.mach1digital.com/mach1forum/private.php?do=newpm&u=2


    Depo
    http://www.mach1digital.com/repo/


    Next Yazılımları için
    www.nextyazilim.com




Hazırlanıyor...
X