• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Fenerbahçe 100. Yil Logo Yarişmasi

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Fenerbahçe 100. Yil Logo Yarişmasi

    100. YIL LOGO YARIŞMASI
    22 Ekim 2005 Cumartesi




    Yakın bir zamanda 100. yılını kutlayacak olan Kulübümüz, 100. yıl logosunu belirlemekte taraftarlarımızın da fikirlerini almak için bir logo tasarım yarışması düzenleyecektir. Yarışmaya katılacaklar, çalışmalarını 100. YIL LOGOSU başlığıyla [email protected] e-posta adresine göndereceklerdir. Aynı kişi veya kuruluş tarafından yapılan tasarımlar, tek mesaj ile gönderilebilir.

    ÖDÜLLER

    1. 10.000 YTL
    2. 7.500 YTL
    3. 5.000 YTL
    4. 2.500 YTL

    YARIŞMA KURALLARI

    1-Yarışmaya e-posta ile katılan tasarımların tüm hakları Fenerbahçe Spor Kulübü`ne devredilmiş sayılır. Eser sahipleri, kullanılacak olan logolarda hiç bir şekilde isim ve hak talebinde bulunamazlar. Fenerbahçe Spor Kulübü tasarımlar üzerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    2-Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerbahçe Spor Ürünleri A.Ş. ödüle layık görülmeyen tasarımları yeni çıkacak ürünlerde kullanamaz.
    3-Yarışmaya katılacak tasarımların, jpeg veya gif formatında en az 500x500 piksel (veya orantılı katları) ile 300 KB`yı geçmeyecek şekilde hazırlanması gerekmektedir. Katılımcılar yarışmaya el çizimi tasarımlarla da katılabilirler. Yarışmacılar, ödüllerden birine layık görüldükleri takdirde, tasarımlarının adobe illustrator, freehand gibi vektörel grafik formatlarında hazırlanmış halini teslim etmeyi taahhüt ederler.
    4-Yarışmaya son katılım tarihi, 31.12.2005 saat 18.00`dir. Belirtilen tarih ve saatten sonra gönderilecek eserler değerlendirmeye alınmayacaktır.
    5-Başvurularda isim soyad veya şirket olarak başvuru yapılıyorsa şirket adı ile birlikte, tasarımcının ismi, kontak için telefon numarası ve mail adresi belirtilmesi gerekmektedir.
    6-Eser sahipleri, e-posta@adresi gönderecekleri eserler için yukarıda belirtilen ödüller dışında, herhangi bir ödül veya ücret kesinlikle talep edemez, bu adresten yaptıkları başvurunun ardından yarışmadan çekilemezler.
    7-Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerbahçe Spor Ürünleri AŞ. yarışmaya katılan tasarımları 1 Mart tarihinden itibaren değerlendirmeğe başlayacak, ve ödüle layık görülen tasarımlar ve sahipleri 15 gün içerisinde Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi İnternet Sitesi www.fenerbahce.org `den açıklanacaktır.
    8-Yarışmaya katılacak olan tasarımcılar yarışma kuralları başlığı altında verilen tüm maddeleri kabul ederler.



    "SABIR EN BÜYÜK ERDEMDİR"
    İTİNA İLE SHARING YAPILIR.
    Dream for Cardshare
    MSN : [email protected]
    (CCCam and G...)
  • #2

    anlasıldı arkadasım fenerlisin yani.hee.hadi hayırlısı bakalım iyi oynayan hak etsin basarıyı.saygılar...
    İYİYE DEĞİL,EN İYİYE SAHİP OLMAK İÇİN!

    Yorum yap

    • #3

      Ben de katılacağım bu yarışmaya bakarsınız.TV ye çıkarım.Beni orda görürsünüz.



      "SABIR EN BÜYÜK ERDEMDİR"
      İTİNA İLE SHARING YAPILIR.
      Dream for Cardshare
      MSN : [email protected]
      (CCCam and G...)

      Yorum yap

      • #4

        vallahi iyi olur arkadasım.kazanırsan sevinirim.tam destek benden.yorumlar fikirler için yardımcı olabilirim.saygılar...
        İYİYE DEĞİL,EN İYİYE SAHİP OLMAK İÇİN!

        Yorum yap

        • #5

          Evet fikirlere ihtiyacım var.Mesela neler olabilir.100. yılla igili olabilir bir iki motif yani.Kesinlikle Yuvarlak değil dikdötrgen olmalı animasyonun şekli.Üç yıldız olmayabilir.Çünkü üç yıldız olursa kalıcı olmaz.4.yıldızda değiştirmek icabedebilir.



          "SABIR EN BÜYÜK ERDEMDİR"
          İTİNA İLE SHARING YAPILIR.
          Dream for Cardshare
          MSN : [email protected]
          (CCCam and G...)

          Yorum yap

          • #6

            bir oneri arkadasım:yukarıdaki bayraka uygulama yapayım.mavi bayrak duracak - baragın tam ortasına futbol topu yapacaksın-futbol topu uzerine fener amlemini koayacaksın-bayrak ın geri kalan kısımlarına fenerli oyuncuların isimlerini va imzalarını yerleştireceksin.bir fikir...
            İYİYE DEĞİL,EN İYİYE SAHİP OLMAK İÇİN!

            Yorum yap

            • #7

              yarışmaya gireceklere tüyo..bence kanaryası bol olan logo kazanacak.

              Yorum yap

              • #8

                selam

                arkadaşlar ben bugün aranıza yeni katıdım bildiğim konularda yardımcı olmaya hazırm herkese selamlares:

                Yorum yap

                Hazırlanıyor...
                X