• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

OS Android Q güncellemesi alacak Samsung modelleri

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • OS Android Q güncellemesi alacak Samsung modelleri

    Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Google I/O 2019 etkinliğinde tanıtılan Android Q, pek çok yeniliği de beraberinde getiriyor. Yeni Android sürümünün tanıtılmasının ardından, markalara yönelik yeni güncelleme bilgileri de ortaya çıkmaya başladı. Huawei’nin ardından bu markalardan birisi de Samsung oldu. Android Q güncellemesi alacak Samsung modelleri belli oldu!



    Android Q güncellemesi alacak Huawei modelleri! Android Q güncellemesi alacak Huawei modelleri!
    Android Q güncellemesi alacak Huawei ve Honor modelleri belli oldu. Güncel ve üst seviye cihazların bir çoğu söz konusu güncellemeyi öncelikli olarak alacaklar.
    Android Q güncellemesi alacak Samsung modelleri belli oldu!
    Android Q güncellemesini alması beklenen Samsung modellerinin listesi, oldukça geniş kapsamlı bir liste. Kullandığınız modeli bu listede bulmanız oldukça muhtemel. Sammobile tarafından yayınlanan listeye hep birlikte göz atalım.

    Android Q güncellemesine kavuşacak Samsung modelleri


    Galaxy Fold

    Galaxy S10 serisi

    Galaxy S9 serisi

    Galaxy Note 9

    Galaxy A9, A8, A7, A6+ (2018)

    Galaxy A80, A70, A50, A40, A30, A20, A20e, A10

    Galaxy J8+, J8, J6+, J6

    Galaxy M30, M20, M10

    Tab S5e, Tab S4

    Tab A 10.1 (2019)

    Tab A 10.5 (2018)

    Android Q yenilikleri neler?

    Mart ayında geliştiriciler için beta sürümü sunulan Android Q, Android Ürün Yöneticisi Stephanie Cuthbertson tarafından son kullanıcı için detaylandırıldı. Android Q özellikleri arasında dikkat çeken büyük yenilik karanlık mod oldu. Hızlı ayarlardan kolayca erişilebilen ve aynı zamanda pil tasarrufu modu açıldığında etkinleştirilen karanlık mod, Android kullanıcılarına sunuluyor. Ortaya çıkan ekran görüntülerine göre bu mod tüm uygulamalar için kullanılabilecek.

    Android Q özellikleri arasında dikkat çeken bir diğer yenilik ise ekran kaydı. Bu özellik ile Google’ın makine öğrenme algoritmaları devreye giriyor. Ekran kaydı yapabilmek için ek bir uygulamaya olan ihtiyaç bu sayede ortadan kalkıyor.
  • #2

    Android Q alacak Xiaomi modelleri sonunda açıklandı! Akıllı telefon üretiminde Dünya’nın en büyük dördüncü firması olan Xiaomi, hangi cihaz modellerinin Android Q güncellemesi alacağını duyurdu. Android mobil işletim sisteminin 17. sürümü, Xiaomi ve Redmi modelleri için hazırlanıyor.

    Xiaomi Mi 9T özellikleri ve fiyatı! Xiaomi Mi 9T özellikleri ve fiyatı!
    Xiaomi'nin uzun süredir beklenilen yeni amiral gemisi Mi 9T tanıtıldı. İşte Redmi K20'nin yeniden adlandırılmış hali olan cihazın detayları: Xiaomi Mi 9T özellikleri ve Mi 9T fiyatı
    Android Q alacak Xiaomi modelleri resmen açıklandı!
    Çin merkezli akıllı telefon üreticisi, on bir adet isim açıklayarak oldukça geniş kapsamlı bir çalışmaya imza attı. İlk yayınlandığında içerisinde Redmi Note 7 Pro markasını bulundurmayan güncelleme listesi, firma tarafından değiştirildi. Yeni değiştirilen listede Redmi Note 7 Pro da yer alıyor. İşte o liste:

    2019’un dördüncü çeyreğinde Android Q güncellemesi alacak markalar:

    1 – Xiaomi Mi 9

    2 – Redmi K20 Pro

    3 – Xiaomi Mi 8

    4 – Xiaomi Mi 8 Screen Fingerprint Edition

    5 – Xiaomi Mi 8 Explorer Edition

    6 – Xiaomi Mi Mix 2S

    7 – Xiaomi Mi Mix 3

    8 – Redmi K20

    9 – Xiaomi Mi 9 SE

    Android Q alacak Xiaomi modelleri
    2020 yılının ilk çeyreğinde Android Q güncellemesi alacak telefonlar:

    1 – Redmi Note 7

    2 – Redmi Note 7 Pro

    Bu tarihler yalnızca Çin varyantları için geçerlidir. Hindistan ve küresel varyantlar için ise henüz bir tarih doğrulaması yapılmadı.

    Yorum yap

    Hazırlanıyor...
    X