Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : NextStar YE-5000FTA+Plus/5100 FTA /5200 FTA / 5500 FTA+Plus 15.01.2013 Yazılımı


Karbon
17-01-2013, 15:33
NextStar YE-5000FTA+Plus/5100 FTA /5200 FTA / 5500 FTA 15.01.2013 Tarihli Ortak Yazılımı

Yazılım Notları :
- Türksat kanal bilgileri güncellendi.
- Kéy bilgileri güncellendi.
- Uydu Transpoder bilgileri güncellendi.

machfavorites
18-01-2013, 12:07
NextStar YE-5000FTA+Plus/5100 FTA /5200 FTA / 5500 FTA 15.01.2013 Tarihli Ortak Yazılımı

Yazılım Notları :
- Türksat kanal bilgileri güncellendi.
- Kéy bilgileri güncellendi.
- Uydu Transpoder bilgileri güncellendi.

28.12.2012 YAZILIMINDAN NE FARKI VAR ÜSTAD

NextStar YE-5000FTA+Plus_20121228.bin
1-Türksat kanal bilgileri güncellendi.
2-*** bilgileri güncellendi.
3-Uydu Transpoder bilgileri güncellendi.

Karbon
18-01-2013, 12:18
28.12.2012 YAZILIMINDAN NE FARKI VAR ÜSTAD

NextStar YE-5000FTA+Plus_20121228.bin
1-Türksat kanal bilgileri güncellendi.
2-*** bilgileri güncellendi.
3-Uydu Transpoder bilgileri güncellendi.

Yazılımda hata vardı,düzeltilip verildi..

kobal04
16-02-2013, 01:36
merhaba..benim NextStar YE-5500 FTA PLUS cihazda emuyu aktif ahele getirdiğim halde biss ler açılmıyor. Yeni yazılım bu cihaz için varmı Yada verdiğiniz yazılım bu cihazada uygunmu? uygunsa yükleyici programı hangisi...

kobal04
16-02-2013, 01:56
NextStar YE-5000FTA+Plus/5100 FTA /5200 FTA / 5500 FTA 15.01.2013 Tarihli Ortak Yazılımı

Yazılım Notları :
- Türksat kanal bilgileri güncellendi.
- Kéy bilgileri güncellendi.
- Uydu Transpoder bilgileri güncellendi.

merhaba..benim NextStar YE-5500 FTA PLUS cihazda emuyu aktif ahele getirdiğim halde biss ler açılmıyor. Yeni yazılım bu cihaz için varmı Yada verdiğiniz yazılım bu cihazada uygunmu? uygunsa yükleyici programı hangisi...

Karbon
16-02-2013, 13:22
merhaba..benim NextStar YE-5500 FTA PLUS cihazda emuyu aktif ahele getirdiğim halde biss ler açılmıyor. Yeni yazılım bu cihaz için varmı Yada verdiğiniz yazılım bu cihazada uygunmu? uygunsa yükleyici programı hangisi...

Evet,NextStar YE-5500FTA+Plus modeline de yüklenebilir,

Buradaki editörü kullanabilirsiniz.
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=59825

Hangi bissler açılmıyor ? belki ilgili kanal kéy değişimine gitmiş olabilir,İlave olarak kendinizde elle kéy girişi yapabilirsiniz,dikkat etmeniz gereken en önemli nokta cihazın kanal listesinde kanal ismi tam olarak ne görünüyorsa biss menüsündeki kanal ismine de noktası virgülüne aynısını yazmanız gerekmektedir,bu modeller kéy çözme işlemini kanal ismine göre yapmaktadır..

Kolay gelsin.

kobal04
16-02-2013, 21:03
alaksı yok ****** doğru ntv spor diğer trt bunlarda doğru ama emu kodunu açıyorum keylerde bir sıkıntı yok sanırım yeni yazılım istiyor verdiğiniz yazılım söyledğim cihaza ygunmu atabilirmiyim

kobal04
17-02-2013, 01:32
Evet,NextStar YE-5500FTA+Plus modeline de yüklenebilir,

Buradaki editörü kullanabilirsiniz.
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=59825

Hangi bissler açılmıyor ? belki ilgili kanal kéy değişimine gitmiş olabilir,İlave olarak kendinizde elle kéy girişi yapabilirsiniz,dikkat etmeniz gereken en önemli nokta cihazın kanal listesinde kanal ismi tam olarak ne görünüyorsa biss menüsündeki kanal ismine de noktası virgülüne aynısını yazmanız gerekmektedir,bu modeller kéy çözme işlemini kanal ismine göre yapmaktadır..

Kolay gelsin.

teşekkürler sorunu hallettim keylerle alakası yok yeni yazılım yüklenince sorun ortadan kalkıyor.

Karbon
14-05-2013, 11:37
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=62907