Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : 18000HD-CX kanal geçiş sorunu


UHU
23-10-2012, 20:45
Arkadaşlar almış olduğum bu ürünün kanal geçişleri çok yavaş.2 sn gibi sürüyor.Benimkindemi problem var yoksa genelimi böyle?Eğer öyleyse ayıp etmişler.30TL ye satılan aletler bile canavar gibi..Birde kumandaları da çok zor çalışıyor.2-3 kere basmak gerekiyor.:odunkes:
Diğer kullanıcıların nasıl acaba?

UHU
24-12-2012, 11:22
hiç kullanan yok glb.bi enayi benmişim

Tasarım
24-12-2012, 11:42
Arkadaşlar almış olduğum bu ürünün kanal geçişleri çok yavaş.2 sn gibi sürüyor.Benimkindemi problem var yoksa genelimi böyle?Eğer öyleyse ayıp etmişler.30TL ye satılan aletler bile canavar gibi..Birde kumandaları da çok zor çalışıyor.2-3 kere basmak gerekiyor.:odunkes:
Diğer kullanıcıların nasıl acaba?

Anten sisteminiz iyi ayarlı değilse, cihazın sinyal algılaması zayıf olur. Öncelikle sisteminizi kontrol edin. Sinyallerinizi maksimum seviyeye çıkartın, kanal geçişlerinin hızlandığını göreceksiniz.

Karbon
24-12-2012, 12:54
Birde görüntü ayarlarını Tv'den kontrol yaparsanız geçiş süreleri hızlanıyor.
Eğer kaynaktan kontrol seçilirse görüntü daha iyi oluyor ama bu seferde görüntüyü upscale edip yayına göre çözünürlüğü ayarladığı için kanal geçiş süreleri uzamakta.

alcatel_rambo
25-12-2012, 00:30
Birde görüntü ayarlarını Tv'den kontrol yaparsanız geçiş süreleri hızlanıyor.hocanın dediği gibi iyi oluyor. usals kulanıyorum .10. çıkışlı dyzekle bağladım redline marka usal sı . dayzek 1. bağlıyom çanak kurmadığım yünlere çeviriyorum. 2 .42 türksat derece.3.28 arabsat derece.4. 13 hotbir derece.5.09 eyro 9derece.6.07 nilesata dereceler çanaklar kurulu hapsi usals dayzekler bir arada kulanıyorum .ben çanak montajcısıyım .e olacak bu kadar.taknolajiyi kulanacaksın.

UHU
17-02-2013, 14:07
Birde görüntü ayarlarını Tv'den kontrol yaparsanız geçiş süreleri hızlanıyor.
Eğer kaynaktan kontrol seçilirse görüntü daha iyi oluyor ama bu seferde görüntüyü upscale edip yayına göre çözünürlüğü ayarladığı için kanal geçiş süreleri uzamakta.

bu ayarları nasıl yapacağım?kaynaktan ayar nedir?

Karbon
17-02-2013, 22:56
bu ayarları nasıl yapacağım?kaynaktan ayar nedir?

Menü - TV Sistemi - Video Çözünürlük kısmından ayar yapabilirsiniz.