• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

"Playstation 3" Kasım'da !..

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • "Playstation 3" Kasım'da !..

    Oyun severlerin merakla beklediği oyun konsolu Playstation 3 (PS3), sonunda 11 kasımda Japonya'da, 17 kasımda da ABD ve Avrupa'da piyasaya çıkıyor.

    Japon elektronik devi Sony, Japonya dışında biri 20 gigabite, diğeri de 60 gigabite sabit diske sahip olmak üzere iki tür PS3 satışa sunacak. 20 GB'lik konsol Avrupa'da 499 avro (yaklaşık 850 YTL), ABD'de ise 499 dolara (650 YTL), 60 GB'lik olanı da Avrupa'da 599 avroya (yaklaşık 1020 YTL), ABD'de ise 599 dolara (yaklaşık 780 YTL) satılacak.

    PS3'ün 20 gigabite sabit disk kapasiteli modeli Japonya'da ise 62 bin 790 yene (yaklaşık 765 YTL) satılırken, 60'lık olanının fiyatı distribütörler tarafından belirlenecek.

    ''Cell'' adı verilen ultra hızlı bir işlemci ve yine Sony tarafından geliştirilen yeni kuşak yüksek-çözünürlüklü Blue-Ray formatındaki bir DVD okuyucusuna sahip PS3, Microsoft'un Kasım 2005'te piyasaya çıkardığı XBox 360'a rakip olacak.

    PS3, ayrıca Nintendo'nun bu yıl sonunda piyasaya çıkarması beklenen ''Wii'' adlı oyun konsoluyla da rekabet edecek. Sony'nin ilk 3 yıl için piyasaya 2 milyon PS3 sürmesi öngörülüyor.

    Alıntı haberdir...
    Next 2000X CIS Plus - Diseqc Motor
    Next 5000X CI - Turksat, Hotbird

    "Eli ile çalışan işçidir, eli ve aklı ile çalışan ustadır; eli aklı ve ruhu ile çalışan sanatkardır."

    "Nice insanlar gördüm, üstünde elbisesi yok; nice elbiseler gördüm, içinde insan yok." Mevlana


    "Sevap kazanmak iyilik yaptığının hayır duasıyla, günah kazanmak zarar verdiğinin bedduasıyla olur."

    [email protected]

    www.konyahasanseyh.com (Lütfen tıklayınız!)

    www.pagosking.com (Lütfen tıklayınız)
Hazırlanıyor...
X