Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : tv cabo larda donma


sertacd
03-02-2006, 18:28
kullandıgım cıhaz kaon 511 hz. son bır kac yazılmda tv cabolardakı donma devam etmektedır.nagra 1 sıstemden 2 ye gectıklerınde de bu donmalar devam etmektedır.acaba bu sorun sn ustalarım tarafından halledılemezmı?
bır ara yukledıgım orj.yazılımda (master sıfre 4 hanelı olan) ıngılızce menu,
duzgun olarak calısmakta ıdı .ancak bu menu benım ıcın dar kapsamlı,daha dogrusu hoslanmadıgımdan dıyelım sımdı kullanmıyorum.turkce yazılımlarda
bu donma olayının halledılebılecegı kanısındayım.sız sn.ustalarımdan bu konuda bılgı rıca edıyorum.saygılarımla.

kumru6434
04-02-2006, 20:36
evet donmalar devam etmekte ayrıca modülleri hala görüyor ama tanımıyor.yani açması gereken kanalları açmıyor
saygılar

AynaTurk
09-02-2006, 00:15
Arkadaşlar Kaon 570 modelinin programını yükleyin kesinlikle donma olmuyor.
Kilitlenme olmuyor ve diğerlerinden daha hızlı çözüyor.

danger35
12-02-2006, 20:35
hw loaderi uyarsa tabii yoksa sorun çıkabilir;)

Tmr
12-02-2006, 21:08
evet arkadaşlar tv caboda donmalar halen devam etmekte 1veya 2 gün içerisinde sorun düzeliceğine eminim.

estatem
14-02-2006, 22:42
ingilizce menülü yazılımı hala kullanıyorum,hiç bir sorunum yok..

danger35
15-02-2006, 01:45
evet arkadaşlar tv caboda donmalar halen devam etmekte 1veya 2 gün içerisinde sorun düzeliceğine eminim.
bende tv caboda sorun yok @tamerbayraktar;)

Tmr
25-02-2006, 15:19
yok usta bazı hwsi değişiklerde sorun yaşanıyor.bendeki 1600a1 bunda sorun yaşıyorum.Suanda

sertacd
25-02-2006, 17:44
sorunu 570 hz yı yukleyerek hallettım ama org.yazılım ıngılızce. turkcesını tercıh ederdım.daha genıs bır menuye sahıp.radyo fonu da guzel bır manzara ıdı dogrusu.

Pride
25-02-2006, 18:06
Donma olması daha mı iyi...:D
Boşver ingilizce olsun radyo fonuda olmayı versin

Tmr
10-03-2006, 18:04
Donma olması daha mı iyi...:D
Boşver ingilizce olsun radyo fonuda olmayı versin

Vallaha donma olması kötü usta bazen açıyorsun tv caboyu :) Bi bakıyorsun kumanda işlemiyor.Kötü oluyor sonra ama allahtan su sıralar donma yaşanmıyor. Herhalde düzeldi http://www.mach1digital.com/mach1forum/images/icons/icon10.gif