• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

[Ücretsiz] [Oyun] [Android] CSR Racing 2 Apk v.1.4.7

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • [Ücretsiz] [Oyun] [Android] CSR Racing 2 Apk v.1.4.7

    Herkese merhaba!
    Şimdi ücretsiz indirebilirsiniz: http://apkfly.com/android-apps-games/racing/csr-racing-2
    Bugün Apkfly, dünyadaki popüler bir oyun olan Yarış arabası 2 hakkında faydalı bilgiler vermek istiyor. Oyunun fanatiğini araştıysanız, oyuna çok aşina olduğunuzdan eminiz.


    Güzel grafikler ve en modern arabalarla, bu oyun oyuncular için heyecan verici bir his yaratıyor. Oyun hemen piyasaya sürülmesine rağmen, bunun mobil oyun topluluğunun en hızlı yarış oyunlarından biri olduğunu bir an önce kanıtladı. Ve 125 milyon yüklem aldı ve yorumcuları bir çok övgü harcamak için yol gösterdi.


    Profesyonel ve zorlu yarışlara katılacak, en iyi duyguları yaşayacak ve tüm ırkları fethedeceksiniz. Üstelik, mesafe hakkında endişelenmeden dünyanın dört bir yanındaki arkadaşlarınızla yarışabilirsiniz.
    Araba her gün yarışırken, daha güzel süper arabalar almanıza yardımcı olur ve özel garajda görüntülenir. Yarış 2, dünyadaki ünlü otomobiller olan Ferrari, McLaren, Bugatti, Lamborghini, Pagani ve Koenigsegg gibi 50'den fazla emlak yarış otomobilinizi cep telefonunuza getirecektir.
    Android resmi için CSR Racing 2 Orijinal Fragman:
    [YOUTUBE]https://youtu.be/9GwkOiYHGOs[/YOUTUBE]
    Buna ek olarak, Apkfly oyunun bazı özelliklerini verecektir:
    Son sürüm: 1.4.7
    Yayın Tarihi: 21 Temmuz 2106
    Yazar: NaturalMotionGames Ltd
    Gereksinim: Android 4.1+
    CRS 2 apk'inin internete bağlanması gerektiğini unutmayın. Bu nedenle, oyunu dengeli bir şekilde oynamak için istikrarlı internet kullanmalısınız.
    Sonunda, sizinle, CRS Yarışı karşıdan yükleme tamamen ücretsiz olduğundan, oyun için herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur diye konuşmak istiyoruz. Oyunu indirip keyfini çıkaralım buraya tıklayarak:
    Oynamak için harika vakit geçirmenizi diliyorum!
Hazırlanıyor...
X