Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Nextstar Ye 18000 HD CX Uydu Alıcısı (Yeni Model).


Karbon
12-11-2011, 12:48
Nextstar Ye 18000 CX HD

• HD ve SD Kanalları aynı anda izletme
• Kart okuyucu için gömülü modül
• USB 2.0 girişi
• Harici USB diske veya USB belleğe yayını kaydedebilme (PVR)
• USB disk üzerinden; MP4,AVI,MKV,DIVX,XVID MOV,DAT,VOB uzantılı video dosyalarını,JPEG resim ve MP3 müzik dosyalarını oynatma
• Time Shift (Zaman Kaydırma) özelliği
• HDMI bağlantısı
• RCA L/R ses çıkışı
• Koaksial SPDIF ses çıkışı
• 8000 radyo ve TV kanalı
• RS232 Port’u üzerinden PC’den cihaza,cihazdan cihaza,USB diskten ve uydudan yazılım güncelleme
• 1920x1080p, 1920x1080i, 1280x720, 720x480 video çözünürlük seçenekleri
• Altyazı ve teletext desteği
• Çoklu dil ve favori kanal listesi desteği
• Elektronik program rehberi (EPG)
• Son Kanal hafızası
• Oyunlar
• Yetişkin kilidi
• 400 Mhz ALI3601 ana işlemci
• 8 MB Flash bellek
• 128 MB DDRs SD RAM

Karbon
12-11-2011, 12:56
Ürün ile birlikte ikinci kumanda da(portatif) hediye verilmektedir.

Kutu İçeriği:
- 2 Adet Kumanda
- HDMI Kablo
- 4 Adet Kumanda Pili
- Kullanma Kılavuzu
- Garanti Belgesi ( 2 Yıl )

http://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=1051

Mertkoc81
12-11-2011, 13:29
Bilgi için teşekkürler elimizdekiler idare etmez ise düşünürüz saygılar..

Karbon
23-11-2011, 20:55
Gelecek olan yazılımlarda Wi-Fi ve Youtube desteği de eklenecektir.

sleep
09-12-2011, 15:35
18000 hd cx e uydudan güncelleme verilecek mi? tşk.

şükrü
09-12-2011, 16:57
RS232 Port’u üzerinden PC’den cihaza,cihazdan cihaza,USB diskten ve uydudan yazılım güncelleme

aydınlı
12-12-2011, 23:23
next 2000 cıs süper plusım var onu yapacağız bunu alırsak...

isayurga
20-12-2011, 16:58
YE-18000 HD CX cihazı alalı beş gün oldu.Daha önce 2000 CIS süper plus kullandım.Ona USB.den yazılım ve softcam atmak çok kolaydı.Ama yeni cıhazımda bunu yapamıyorum.Next servislerinden yardım istedim bana uydudan güncellemenin yeterli olacağını söylediler.Yani USB.den gerekmezmiş.Bu yeni cihaz hakkında bilgi verirseniz benim durumumda olanlarada yardımcı olacağınız ümidiyle selamlar.Kolay gelsin.

Karbon
20-12-2011, 17:05
Uydudan yazılım güncelleyip Emuyu aktif ettiğinizde kanalları izlersiniz.
Emu aktif etme
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showpost.php?p=474831&postcount=2

Eğer fazla uydu izliyorsanız Astra - Hellassat gibi
buradaki kéyleri
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=48468
cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Yükleme işlemi bu şekildedir.
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=59907

isayurga
20-12-2011, 17:21
Teşekkürler karbon.iyi çalışmalar

gogo4946
23-12-2011, 23:40
Sa Karbon üstad ben emu yu aktif ettimde sormak istediğim bişey var emu kodlarını nerden bulabilirim yani kısacası emu ile şifreli kanalları nasıl açıcam? yardımın için şimdiden teşekkürLer saygıLarımLa.

Karbon
23-12-2011, 23:52
Sa Karbon uydudan yazılım güncellediğim zaman emu da yüklenmiş oluyor mu? yoksa emu yu kendim mi yüklemem lazım ? benim de cihazım next 18000 cx hd serisi yardımcı olursan sevinirim saygıLarımLa.

Eğer Türksat ve Hotbird uydusu kullanıyorsanız,sadece emuyu aktif etmeniz yeterlidir.ama daha çok uydu kullanıyorsanız,emu ile açılan kanalların şifreleri değiştikçe,dosyalar güncelleniyor, kendiniz güncellenmiş softcam dosyasını yükleyebilirsiniz.

denizci56
24-12-2011, 00:14
Emek ve paylaşımlarınız için teşekkürler.

gogo4946
25-12-2011, 16:24
Eğer Türksat ve Hotbird uydusu kullanıyorsanız,sadece emuyu aktif etmeniz yeterlidir.ama daha çok uydu kullanıyorsanız,emu ile açılan kanalların şifreleri değiştikçe,dosyalar güncelleniyor, kendiniz güncellenmiş softcam dosyasını yükleyebilirsiniz.


Üstat ben sadece Türksat uydusu kullanıyorum sizin çok uydu dediğinizi tam anlayamadım şu softcam olayını da anLamayadım. Şu an kullandığım cihaz Next NextStar YE-18000HD CX ve emuyu aktif ettim ben kısaca şunu sormak istiyorum elimdeki cihazLa Türksat uydusundaki şifreli kanaLLarı (Discovery channel , NBA TV, Kanal D hd , Star Tv hd vs.) izleme imkanım varmı? yada emu Türksat da hangi kanalları nasıl çözer ? Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkürLer SaygıLarımLa.

Karbon
25-12-2011, 17:45
Üstat ben sadece Türksat uydusu kullanıyorum sizin çok uydu dediğinizi tam anlayamadım şu softcam olayını da anLamayadım. Şu an kullandığım cihaz Next NextStar YE-18000HD CX ve emuyu aktif ettim ben kısaca şunu sormak istiyorum elimdeki cihazLa Türksat uydusundaki şifreli kanaLLarı (Discovery channel , NBA TV, Kanal D hd , Star Tv hd vs.) izleme imkanım varmı? yada emu Türksat da hangi kanalları nasıl çözer ? Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkürLer SaygıLarımLa.

Sadece Turksat uydusu kullanıyorsanız emuyu aktif etmeniz yeterli, zaten kéyler yazılımda mevcut.
Dediğiniz kanallar D-Smart platformuna ait paralı kanallardır,bunları izlemeniz için üyelik satın almanız gerekmektedir. Türksat uydusunda Ntv - Ntvspor -TRT kanalları ve Azeri kanalarını maç yayınlarında zaman zaman Biss şifreleme sistemine giren diğer kanaları izleyebilirsiniz.

marci
14-01-2012, 10:20
selamun aleykum. Karbon ben bu cihazı aldım . Next minix hd alacaktım çok ısınır dediler.nasıl tercih?ben biss icin aldım samsung led var bende dahili uydu alıcısı ile aynı gibi bu arada 170 aldım

machfavorites
14-01-2012, 10:41
selamun aleykum. Karbon ben bu cihazı aldım . Next minix hd alacaktım çok ısınır dediler.nasıl tercih?ben biss icin aldım samsung led var bende dahili uydu alıcısı ile aynı gibi bu arada 170 aldım

dosttum nerden aldın bana mesaj özelden ata bilirmisin bende alıcam araştırdım 200-190 fiyatlar değişiyor iyi fiyata almışsın mesajını bekliyorum...

nihatpa
18-02-2012, 19:40
Arkadaşlar 2 hafta önce Next NextStar YE-18000HD CX uydusundan aldım. Şu Biss girme işini elle girme olayları nasıl oluyor. Resimli anlatabilir misiniz? bazı kanallar açılmıyor ve elle girmek zorunda kalınabiliyor... Örnek pal station radyosu

Karbon
18-02-2012, 20:00
Arkadaşlar 2 hafta önce Next NextStar YE-18000HD CX uydusundan aldım. Şu Biss girme işini elle girme olayları nasıl oluyor. Resimli anlatabilir misiniz? bazı kanallar açılmıyor ve elle girmek zorunda kalınabiliyor... Örnek pal station radyosu

Biss kanalları için,biss kéy ekleyeceğiniz kanala gelin, OK tuşuna basarak listeyi açın ve MAVİ tuşa basın. Seçtiğiniz kanal için gerekli provider bilgileri otomatik olarak yazılacaktır. Siz sadece doğru keyi girip kaydederek kanalı izlemeye devam edebilirsiniz.
Diğer girişler için Menü - Tv Sistemi -bölümündeki düzenle kısmına kırmızı tuş ile girerek buradan kéy girişi yapabilirsiniz.

Kolay gelsin.

nihatpa
18-02-2012, 20:57
Teşekkür ederim bende bunu arıyordum...:bravo:

ilker29
05-03-2012, 13:53
arkadaşlar next ye 18000 hd cx uydu alıcım var kullanma kılavuzunda yazdığına göre TS ve PS olarak iki şekilde kayıt yapmakta
kayıt tuşuna bastığımda TS formatında kayıt yapıyor
bu formatı nasıl değiştirebilirim yani PS formatında nasıl kayıt yapabilirim
yardımlarınızı bekliyorum

SAYGILARIMLA

GOKHA
08-03-2012, 16:50
sayın medyatörler tnt frasız paketi açılmıyor 180000cxfulhd cihazda neden yardımlarınızı bekliyorum teşekurler

isayurga
08-03-2012, 21:28
Astra uydusundaki 11778 V 27500 frekansındaki kanallar 2000 CIS Süper plus cihazımda bazıları çıkıyor,yeni aldığım 18000 HD CX cihazımda hiç çıkmıyor.Nedenini açıklarsınız sevınırım.

Karbon
09-03-2012, 11:00
sayın medyatörler tnt frasız paketi açılmıyor 180000cxfulhd cihazda neden yardımlarınızı bekliyorum teşekurler

Astra uydusundaki 11778 V 27500 frekansındaki kanallar 2000 CIS Süper plus cihazımda bazıları çıkıyor,yeni aldığım 18000 HD CX cihazımda hiç çıkmıyor.Nedenini açıklarsınız sevınırım.

Süperplus 2000 serilerinde bu paketlere yazılımsal destek var diğer serilerde TNT paketinin Des kéyleri yazılımlara entegre değil, bu yüzden cihazlarda bu kanallar açılmıyor.

GOKHA
09-03-2012, 16:56
Teşekurler sayın karbon ilerde yeni yazılımla olur inşallah

isayurga
10-03-2012, 10:29
Teşekkür ederim.iyi çalışmalar.

UHU
31-03-2012, 19:00
18000HD CX ile bulsat taki şifreli HD kanalları seyredebilirmiyim acaba?

yastreb
11-04-2012, 10:00
18000HD CX ile bulsat taki şifreli HD kanalları seyredebilirmiyim acaba?

hd kanallarını ancak server ile seyredersin veya sadece 16 ad. sd kanalı emu ile seyredebilirsin

arzum_34
01-07-2012, 23:17
bu cihazda uhf tüneri varmı tv de skat yok? yokmuş ben baktım pdf dökümüne