sclsda
30-01-2006, 23:33
Teşekkürler..
|
Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Forummu vBulletin destek forumumu sclsda 30-01-2006, 23:33 Teşekkürler.. Elazığlı168 30-01-2006, 23:37 dostum haklı olabilrsin ama forum her türden konu için açılmıştır bir bölüme yoğunluk varsa talep varsa kim ne yapabilrki ama vbulletin bölümünün ayrılması banada mantıklı geldi Tasarım 30-01-2006, 23:59 Sayın organik81 usta alınmasın ama forum resmen vBulletin destek forumuna döndü. İlk açıldığında bu forum için işte forum böyle olmalı diye düşünmüştüm. Şimdi forum böyle olmamalı diyorum.İnanmayan baksın Şuraya (http://www.mach1digital.com/mach1forum/search.php?do=getnew) tıklayıp bakın.Gelen mesajların içeriği nedir. Bence vBulletin bölümünü biryerlere ayırmalı. Yani yeni mesajlar deyince açılan konular maalesef hep aynı. Buda benim acizane görüşümdür. Kolay gelsin. Eğer böyle bir durum varsa bundan gurur duymamız gerekir. Bildiğiniz gibi forumda her çeşit bölüm mevcut. Kullanıcı nereyi isterse kullanabilir veya faydalanabilir. Demekki forumumuzda bu bölüm oldukça Hit alıyor ve ben bundan gurur duyuyorum. saygılar. ikizbeyin 31-01-2006, 00:23 Ne güzelki, burası tam bir bilgi merkezi ve paylaşım arenası haline gelmiştir, ben şahsen buradan çok şey öğrendim, benim gibi yüzlerce üye arkadaşımda birşeyler öğrendiler ve öğrenmeye devam ediyorlar, bu bilgiler sayesinde daha önce yapamadığımız şeyleri şimdi yapabiliyoruz, bu forum sayesinde ben bir webmastere ihtiyacım olmadan forum kurabilecek hale geldim, buda burada engin bilgisini saklamadan büyük bir özveriyle bizlerle paylaşan, her üyenin sorununa gece gündüz demeden cevap veren, yol gösteren ve eğiten Sayın organik81 sayesinde olmaktadır, bence forumun şu anki çizgisi çok güzeldir, dilerim bozulmaz ve dahada iyiye, güzele gider, ben dahada büyüyeceğine inanıyorum, teşekkürler mach1 digital, teşekkürler organik81 hocam. Saygılar. sclsda 31-01-2006, 00:32 Teşekkürler.. Mack 31-01-2006, 00:45 Organik'e ben bu ayırma olayını çok dedim ama neyse forum böyle iyi... MuCiT 31-01-2006, 10:51 bence böyle daha güzel. sadece vBulletin değil diğer forum scriptlerininde kapsamlı açıklamaları ve eklentileri olsa daha güzel olurdu. bgokcen 31-01-2006, 20:07 slm arkadaşım senin daha 3 adet mesajın var.benim anlamadığım çok çabuk kararlar almışsın kendince.yardımlaşmak olmasa forumun amacı nedirki.bu tarz forumlar bilgilerin paylaşıldığı ortamlardır.onun için böyle düşünme.bir gün seninde bir konu hakkında yardıma ihtiyacın olursa buraya sorarsan bilen arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır.bunu unutma organik81 31-01-2006, 21:54 @Elazığlı168 arkadaşımın dediği gibi; forumda birçok kategori vardır; herhangi bir bölümün ön plana çıkması tamamen üyelerin talebiyle doğru orantılıdır.. Son zamanlarda özel işlerim nedeniyle gerçi gereken ilgiyi gösteremiyorum fakat gene de talep gösteren arkadaşlara teşekkürler.. trigon 01-02-2006, 00:23 @Elazığlı168 arkadaşımın dediği gibi; forumda birçok kategori vardır; herhangi bir bölümün ön plana çıkması tamamen üyelerin talebiyle doğru orantılıdır.. Son zamanlarda özel işlerim nedeniyle gerçi gereken ilgiyi gösteremiyorum fakat gene de talep gösteren arkadaşlara teşekkürler.. Tümüyle katiliyorum, Mach1 Hocanin diger Sitesinde bir ara ADULT Bölümü cok yogundu, onun icin Adult Board mu oldu? Hayir. Talebler degisir, bilgiler kalir. Örnegin ben cok bu Vbulletin Bölümünden faydalaniyorum, yakinda baska bir Bölüm daha cok ilgimi cekebilir ve daha cok orda aktif olabilirim.:ters: Yani uzun lafin kisasi: Herkese kalmis bir sey: Boarda ne varsa, herkes özgürce kendi istegi dogrultusunda katilabilir.:oyoy: sclsda 02-02-2006, 01:14 Teşekkürler.. ikizbeyin 02-02-2006, 02:03 Sayın @sclsda, yazı uslubunuza bakılırsa eğitimli ve kültürlü bir insan olduğunuz anlaşılıyor, ancak; son mesajınızdaki uslup eskilerin dediği gibi; "amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek" sözüne paralellik gösteriyor gibi. Mesajınızda işaret etmiş olduğunuz üye rakamları yazı yazanlarla yazmayanların istatistiği değildir, yani aktif üyelerin azlığı sizi yanıltıyor olabilir çünkü online olan bir üye 7 gün foruma tekrar girmezse 7. gün aktif üyelikten düşer. Kimse size hakaret edemez ve aşağılayamaz, çünkü site yönetimi buna izin vermez, ama bir arkadaşımızın size sen diye hitap etmesini normal karşılayın lütfen, çünkü bu tür forumlarda herkes birbirini tanır ve çoğu meslektaştır, inşaallah bugün 62 yaşına girmiş bu büyüğünüzün bu yazısını yanlış anlamazsınız, güzel paylaşımlar dilerim. Saygılar. Tasarım 02-02-2006, 09:54 Neyse arkadaşlar birbirinizle polemiğe girmeyin, aksi halde konuyu kapatmak durumunda kalırız. Şunun şurasında kardeş kardeş geçinip gidiyoruz.:D Hepimizin kültür seviyesi aynı olmayabilir bu yüzden kimse, kimsenin yazdığı yazıya alınmasın. |